Forum: Concursuri Concurs Anotimpuri - PRIMAVARAAA - Sectiunea BIJUTERIE
- Kalimera
hihi:)) asta cu bac-ul e boala care se ia :)))
05.05.2012, 00:58:58
hai la o cafea, ca pe langa rona, cred ca se inscrie si carla:)) - carmenn
neatza sau foarte neatza! pai eu cand am decis sa revin ,,cu picioarele pe pamant"am plantat intr-o veselie,in fiecare primavara,am furat flori ,am cerut ,am cumparat.chiar am ceea ce v-am spus si sunt doar cele care infloresc acum in mai urmeaza restul de vara care le am inca micute, de flori vorbesc.nu am gradinar,tanti carmen, este si gradinar printre altele...vreau sa cumpar ceva pentru iarba sa o mai ,,anihilez" ca ma dispera, doar printre straturile de flori ca nu vreau sa-mi otravesc pamantul...dar la fiecare saptamana stau si le pigluesc...iar trandafirul de dulceata sa stii Kalimera,ca nu uit, pentru la toama...acum e prea tarziu deja vrea sa infloreasca...iti trimit cu placere....
05.05.2012, 04:23:43 - RonaBijoux
Dragelor, "compatimesc" din suflet cu voi! Pe mine ma vaccineaza tanaru' cu concursurile constant, ca sa nu-mi pierd antrenamentul, asa ca am disponibilitate si la pastarnac, nu numai la morcovei!
05.05.2012, 09:30:31
Serios vorbind, am citit un studiu din care reiese ca creierul lucreaza mult mai bine si mai eficient daca te hidratezi, cei ce au baut apa in timpul examenelor au obtinut rezultate cu 10% mai bune (erau explicatii strict medicale). In plus, un calciu efervescent baut inainte face foarte bine, adrenalina il mananca, de aia apar furnicaturi si tremur de emotie (pe asta am verificat-o cu fiu-meu, si functioneaza perfect). Cred ca asta nu ne strica nici noua, acasa! - Jewelswithlove
Eu am facut,de-a lungul vietii de scolari a copiilor mei,vaccinuri la patrat:))
05.05.2012, 10:34:11
Fata e cu 4 ani mai mare ca baiatul asa ca aveam orice examen,orice emotie,orice cui sau morcov,inmultit cu doi.Acu' 4 ani,fata avea bacul iar baiatul "capacitatea"...Cred ca am facut ocolul Pamantului in mult mai putine zile decat Phileas Fogg:))) fiindca era vorba de banchete,ore festive,garderoba speciala...Ajunsesem ca toti colegii fetei ma strigau "mama":)))
Doar acum e emotie la singular,ca mi-a mai ramas doar juniorul in scoala.
Si am incercat pe pieile proprii si personale si apa,si calciul,si ciocolata,si exercitii speciale de respiratie...
Ramane de vazut cum va fi si acest examen! - Kalimera
carmenn, multumesc mult! oricum, o sa am grija sa nu ma uiti :)))
05.05.2012, 11:56:47 - Kalimera
rona, chestia cu apa o cred... hidratare si oxigenare - sunt exact ce are nevoie organismul uman pe de-a-ntregul, nu numai creierul... un randament bun il da creierul si daca nu e supus unui stres de hipoglicemie.. adica, inainte de examene, e bine sa se manance putin si usor.
05.05.2012, 11:59:00 - RonaBijoux
In tineretea mea, inainte de examene aveam bulimie nervoasa, si in timp ce mancam, ma gandeam: "daca tot ma duc la moarte, macar sa am burta plina".
05.05.2012, 12:49:09 - carmenn
www.breslo.ro/Product/CERCEI-MARTISOR-2_52247
05.05.2012, 12:53:51
Premiu pentru un concurent!
Diseara o sa vizualizez toate lucrarile de la aceasta sectiune si ma decid pentru cine este! - carmenn05.05.2012, 12:54:35
- carmenn
scuze...
05.05.2012, 12:55:05 - Jewelswithlove
Rona,eu faceam invers...nu mancam cu zilele...
05.05.2012, 13:52:41 - forHOPE
Buna ziua dragilor,
05.05.2012, 13:57:54
Am ajuns si eu acasa (dupa un drum lung, plin cu peripetii: ne-a luat radarul, ne-a oprit politia, pe mine m-au luat emotiile, m-a mai luat si altceva si...nu m-am mai putut abtine asa ca...m-am derivat...)
In fine...ce vad insa ca s-a petrecut aici nu imi place...voi va certati pe flori din fimo...pe FLORI...daca era pe ciocolata de exemplu, mai inteegeam...dar pe flori...mai, mai...nici pentru mine nu s-ar certa asa baietii...
Sa nu uitam ca acesta este un concurs: aici se inscriu lucrari, se supun votului si se ofera premii. Aici nu aratam cu degetul. Daca ati fi la o olimpiada sau la un concurs, nu cred ca ati iesi in fata tuturor si ati striga la microfon daca nu va convine ceva. Sigur ati fi imediat descalificati. Toate nemultumirile se scriu in mesaje private ori organizatorului, ori moderatorului ori cui vreti voi; insa nu facem nebunii pe forum. Nu va convine ceva? Scrieti un mesaj privat si poate se rezolva ceva.
Tin sa va anunt de pe acum ca in viitor am de gand sa incerc si eu sa fac din fimo flori de liliac; uite asa, ca m-ati suparat. Voi face ce-mi trece prin cap si ma voi inspira absolut de la toata lumea. Sa fie clar!
Imi pare rau ca s-a intamplat asta chiar la concursul moderat de mine. Sper sa fie ultima oara cand mai vad asa ceva, va rog. sper sa fiu ultima persoana care vorbeste despre acest subiect. Deci spun: AJUNGE! STOP!
Sunt atatea lucruri care ne fac viata mai frumoasa...certurile si disputele nu-si au rostul...Viata este prea scurta...Nu vreau sa credeti ca ma victimizez sau ca imi plang de mila insa vreau sa cantariti bine lucrurile: sa facem o comparatie intre ce am/nu am eu si ce aveti voi:
EU (Diana):
- nu am sanatate
- nu o am pe mama zi de zi langa mine
- nu am tata
- nu am frati/surori
- nu am o casa a mea
- nu pot iesi pe strada (merg doar la spital si atat)
- nu am prieteni care sa ma viziteze
- nu am o facultate terminata
- nu am un loc de munca
- nu pot purta fuste scurte sau maieuri (boala mi-a lasat pe corp urme urate)
acum ganditi-va ce aveti voi din ce nu am eu...voi va puteti plimba prin natura, puteti merge la mare, la munte sau ori unde doriti; eu unde merg? La spital?
Voi puteti admira o floare, puteti vedea fluturii, puteti merge fericiti la locul de munca, aveti colegi, mergeti la facultate, aveti soti, copiii...familii implinite...altii nu au nici macar asta...Merita sa ne certam?...Nu putem sti ce ne asteapta...azi suntem, peste 5 minute nu se stie...as vrea sa va ganditi bine la ce v-am spus...poate le considerati prostii insa se apropie vremea cand...poate va veti aminti de tot ce v-am spus odata...
Sa trecem insa la lucruri mai primavaratice:) A mai ramas foarte putin pana la terminarea concursului si sunt tare fericita! Ma bucur ca sunt inscrise atatea frumuseti in concurs!!! Am fost onorata sa moderez aceasta sectiune (desi am mai tras eu chiulul...mea culpa...) si va multumesc tuturor! :)
Mai pe seara voi realiza galerii sa puteti admira in toata splendoarea creatiile inscrise...Pana atunci sa auzim numai de bine! Va pup dulce! - carmenn
Draga Diana,daca ai drum cumva cu cineva,spre vara-toamna poti sa vii sa stai la mine la Techirghiol cateva zile.Am si eu o fiica de 23 de ani,studenta la Conservator si sigur ai avea ce discuta cu ea.Iar cu mine, vom sta seara pe terasa si vom asculta greierii la o ciocolata calda.Numai sa ma anunti cu o saptamana inainte sa nu am musafiri-rude.Mi-ar face placere!
05.05.2012, 14:07:52 - Gheorghitza
Diana,
05.05.2012, 14:08:16
incercam sa fim alaturi de tine.
Atat cat putem.
Prezenta ta printre noi, este o bucurie si ne-am bucura daca si prezenta noastra
-chiar virtuala fiind- ti-ar aduce si tie putina bucurie. - Breslo
Reamintim pentru toti utilizatorii Breslo, care este procedura in cazul in care suspectati ca cineva va copiaza produsele: www.breslo.ro/Forum/Daca-suspectati-ca-cineva-va-copiaza-produsele_topic_6336
05.05.2012, 14:13:19
Acesti pasi sunt obligatoriu de urmat INAINTE de a incepe o discutie publica. Va rugam insistent sa puneti punct raspandirii unei proaste dispozitii! Asa cum scrie si in regulament, comportamentul uracios, ursuz sau carcotas precum si remarcile agresive nu amuza pe nimeni prin urmare nu sunt binevenite pe Breslo!
PunctG, te rugam insistent sa nu te mai abati de la subiectul de fata. Acesta este un concurs! Primul pas era sa incerci pe alte cai decat forumul sa iti rezolvi problema. In schimb ai ales sa faci o multime de valuri pe marginea unui subiect care nici nu-i priveste si dupa cum observi, nici nu-i intereseaza pe cei implicati in acest concurs.
Am primit mailul trimis de tine in cursul acestei dimineti, situatia se va analiza in amanunt in cursul zilei de luni, 07.05.2012, cand toate partile implicate vor primi un raspuns oficial.
Acest lucru nu inseamna ca dam dreptate cuiva, ci este o rugaminte insistenta ca aceasta situatie sa se opreasca!
Pentru evitarea acestor situatii in viitor, reamintim completarea regulamentului forumului, din data de 24.04.2012:
Forumul Breslo functioneaza in baza Regulamentului vizibil in coloana din dreapta paginii: www.breslo.ro/Forum.
Utilizatorii ce nu il respecta vor primi in prima faza un mesaj de atentionare.
Daca nu se tine cont de indicatiile din acest mesaj, se vor aplica urmatoarele masuri succesive:
1. Restrictionarea accesului la Forum
2. Suspendarea magazinului pentru 3 zile
3. Suspendarea magazinului pentru 7 zile
4. Suspendarea permanenta a contului pe Breslo - Gheorghitza
SAPTE MAI, ultima zi de concurs.
05.05.2012, 18:37:22
Adica numai maine, nu-i poimaine!
Poate mai faceti un efort si pe ultima suta de metri veti mai inscrie
la aceasta sectiune cateva piese, asa cum ne-ati obisnuit. - blanitza
Daaa, si-acuma sa mergem mai departe cu topicul nostru, in care iata - Primavara a fost sarbatorita in toate felurile cu putinta - cu frumusete, eleganta, premii, glume si antren, conversatii spumoase - avem 31 de pagini, doamnelor si domnilor, eee, ba chiar si-un strop din nervozitatea Primaverii am avut, dar sa nu ne suparam sau intristam, pentru ca dupa nor si ploaie vine soarele stralucitor, asadar nici nu se puteau mai potrivite lucruri si stari in onoarea Primaverii-Zeita!!!... Bizar, Iarna o veadeam Regina si Craiasa, iar Primavara o vad Zeita, oare cum vom vedea Vara??? Chiar sunt super-curioasa, pentru ca numai maine, nu-i poimaine, vorba ceea!!!! Ehehe, dar pana acolo, mai avem la un colt, si-anume exact cireasa de pe tortul de absolvire a Primaverii, sa-i zicem, ca tot fuse vorba si de examene mai devreme... Btw, urez din tot sufletul curaj si bafta tuturor absolventilor nostri de BAC, si stau la dispozitie cu o vorba, un sfat, orice, doar intrebati-ma....
05.05.2012, 18:49:21
Draga Carmen, delicioasa si aproape varatica perechea de cercei, as zice primavara tarzie si coapta, un design si-o culoare supeeeer!!! Ce frumos din partea ta sa oferi un premiu, bravoo!!! - blanitza
Eeee, si mai zi ca nu suntem gand la gand, Gheorghitza scump!!!
05.05.2012, 18:50:42 - forHOPE
carmenn> saru'mana pentru invitatie; as merge cu inima deschisa (mai ales cand vine vorba de ciocolata :D) insa vedeti dvs...cred ca din cauza bolii, urasc calatoriile (scuzati cacofonia)...insa promit ca imediat ce ma voi vindeca definitiv, merg la dvs. si fac si terapie cu namol, ci cu ciocolata si tot ce vreti dvs. Invitatia este reciproca :)
05.05.2012, 18:54:27
George> normal ca sunt bucuroasa sa va am pe voi prieteni dragi. Eu ma referisem la faptul ca aici la Covasna, nu am prieteni care sa ma viziteze, sau cu care sa schimb o vorba. Nu ma refeream la prietenii "virtuali". Totodata as vrea sa lamuresc 2 aspecte cu privire la mesajul anterior:
- daca am spus ca nu o am pe mama zi de zi langa mine, sa nu credeti ca este o mama rea care m-a abandonat. Pur si simplu ea nu e in tara si desi ar vrea, nu poate veni acasa decat o data pe an (banii sunt principalii vinovati)
- apoi am facut o afirmatie; nu vreau sa va ganditi ca mi-ar trece ceva ganduri nebune prin cap, departe de mine asta. Insa anul viitor se va intampla ceva esential pentru mine. Realitatea este ca doar Domnul va decide daca e alba sau neagra. Asta am vrut sa spun. Dar mai e pana la anul. Sa ne bucuram de clipele petrecute impreuna :)
Ma bucur ca si-a spus cuvantul si echipa breslo. Multumim!
As dori sa ofer cate un premiu:
- Blanitzei> pentru ca m-a ales pe mine moderatoarea acestei sectiuni; a fost si este o onoare pentru mine
- lui George> care a fost ca un gradinar pentru noi; Noi suntem florile, iar el a avut grija de noi si ne-a ajutat; multumesc din inima dragul meu!
- Ligiei> pentru ca este o scumpa si o sufletista si o iubesc!
- Sorinutei> pentru ca o iubesc si pe ea
Vreau sa va alegeti ce vrei voi din magazinul meu, fara strop de retinere. Pentru Georgică va fi ceva mai greu caci ii cunosc gusturile insa sa stii dragul meu ca sunt in tratative sa iti pregatesc o mica surpriza ;) - raven
Ce frumos! Felicitari pentru gestul generos....sunt sigura ca va fi apreciat.
05.05.2012, 19:18:59
Eu ramasesem datoare cu a doua creatie, care viza (mai mult sau mai putin direct) si dorinta de a ma inscrie in cerintele sponsorilor (as vrea eu....)... www.breslo.ro/Product/Colier-Primavara-in-padure---cu-doua-randuri-de-jad-si-aventurin---REZERVAT---Participa-la-concursul-PRIMAVARAAA_617868
O primavara frumoasa, cat a mai ramas din ea!! - forHOPE
www.breslo.ro/Treasury/view/Primavara-III_22222
05.05.2012, 19:26:59
www.breslo.ro/Treasury/view/Concurs-Primavara-II_21890
www.breslo.ro/Treasury/view/Concurs-Primavara_21889
Admirati-le!! - blanitza
Aaaaa, iar mi-am bucurat sufletul si ochii!!!!!!!!! Ce FRUMUSETE ne-ai adus, draga mea, si ai dreptate - parc-ar fi de primavara tarzie care se preschimba-n vara, FOARTE INGENIOS!!! Succes din toata inima!!!
05.05.2012, 19:28:04 - soso07
Diana, tu esti o dulce si mereu ne faci bucurii !!! Multumim mult pentru atentiile tale. Iti doresc sa treci cu bine peste incercarea de la anul !!! Noi vom fi alaturi de tine cu gandul si cu sufletul.
05.05.2012, 19:41:57
Vroiam sa spun ca am si eu ceva surprize, dar nu spun pana nu le vad gata. Inca mai am emotii cu ele. Voi dezvalui surprizele atunci cand se vor anunta castigatorii. Si vor fi multi :) - forHOPE
Raven> Felicitari din inima pentru colierul minunat! Este o adevarata ispita! Mai, mai ca m-as duce acum in padure sa culeg flori si cateva mure, fragute, zmeura...orice :) numai sa nu ma pape lupul...:)))
05.05.2012, 19:48:42
Sorinutza> voi sunteti dulci cu totii si va multumesc pentru asta (apropo de dulceata: mama mi-a spus azi ca sunt o dulceata de ciocolata. I-am spus ca nu exista asa ceva...mi-a spus ca ba exista: eu sunt aia :)))) ) - soso07
Marca inregistrata, ce mai :)))
05.05.2012, 19:50:58 - aigile
Wow, ce armonie de culori aduce Primavara(aa) in padure! Si... se putea?! - ciocolata pentru Diana scumpa!...
05.05.2012, 20:11:57
... careia ii multumi pentru tot - cel mai frumos premiu e zambetul tau cald si prezenta alaturi de noi - memento si exemplu!God bless you! - raven
Diana, parca mi-ai fi sora....si eu sunt moarta dupa ciocolata...chiar acum savurez bomboane din republica Moldova, pline de ciocolata!
05.05.2012, 21:29:35
Multumesc tuturor pentru apreciere! - carla69
Ce bune-s si cele din Ucraina,muuult mai bune decat ale noaste,la ei sta ciocolata in rafturi ca legumele la aprozar
05.05.2012, 21:47:52 - Kalimera
eu nu le prea am cu dulciurile, dar cand vad cu cata pofta vorbiti de ciocolata, parca-mi vine sa cobor la mega sa-mi iau si eu :))))
05.05.2012, 21:57:13 - blanitza
Nuuuu, Odilia, nu face asta, ca altfel, o fac si eu, si-mi iau 1 kil, ca tot vorbeam La o cafea, de-un kil de ceapa prajita... Aoleo, cand v-aud mai c-as da fuga sa-mi iau o cutie...si nu-i bine, stiu eu...
05.05.2012, 22:19:57
Sunteti atat de harnice toate, si ingenioase, si inspirate, si, si, si, ca ma si enervati!!! Eu stau si casc gura, si admir, ca nu pot sa sar prin poiana si prin flori sa le pun intr-un colier, ca de!!! Pe bune, cred ca fac si eu ceva de primavara, ca m-ati innebunit, si-l prezint haute-concurs!!! - gemsgems
Eu am mancat in seara doua bucati mari de Tiramisu de casa! :D Ce bunatate!
05.05.2012, 22:36:26 - forHOPE
Bun, atunci imi iau eu dreptul de autor si marca inregistrata pentru Dulceata de Ciocolata Diana :)))))))))
05.05.2012, 22:39:13
Ligia, God bless you too!!! :-*
Raven, bun venit in clubul Ciocolatei :D hmmm...bomboane din Rep Moldova...inca nu am incercat...buna idee :-p
carla69, imi faceti in ciuda da? ce n-as da sa am o vacanta macar de o ora in Ucraina...nu vreu sa vizitez nimic decat un ciocozar din acela....
Kalimera, chiar daca nu le aveti cu dulciurile, eu zic ca merita...
Gabi draga de tine...nu e cam mult 1 kg de ciocolata? Lasa mami, daca nu poti singura, ai nr meu :-p te ajut cu MARE drag :D - forHOPE
gemsgems, parca mi-ai dat cu un bolovan in cap! Pffff....Tiramisu....imi curg balele...(scuze de expresie)...sa-ti fie de bine ;)
05.05.2012, 22:40:10 - gemsgems
Uof, daca ar rezista, ti-as trimite prin posta. :))
05.05.2012, 23:22:55 - Kalimera
diana :))) stiu ca merita! colega mea, si gabitza-blanitza o cunoaste, zilnic ia ciocolata amaruie si-mi face portie.. cica imi face bine la inima:) eu mananc o patratica, ea restul. ea are 90-60-90, eu nu zic :D
05.05.2012, 23:39:15 - RonaBijoux
Eu m-am tratat in seara asta ci niste bomboane de ciocolata umplute cu coniac, si parca m-am mai inveselit.
05.05.2012, 23:47:51 - gemsgems
De la ciocolata sau de la coniac? :))
05.05.2012, 23:49:55 - RonaBijoux
Clar ca de la coniac!
06.05.2012, 00:01:48 - panteraroz2
Deci dragelor si dragilor ... PRIMAVARA asta e o minune, e plina de flori si de bijuterii FANTASTICE, o incantare :). Si ca tot veni vorba de ciocolata, eu sunt foarte fericita ca am gasit unt de cacao cu miros de ciocolata ( nedezodorizat) si tocmai pregatesc niste fantasice unturi de bronzat cu miros de cioco ... mmm de-abia astept sa fie gata pentru folosinta :) Caci si eu sunt dependenta de ciocolata, da :)
06.05.2012, 00:52:32 - carla69
Diana,,ai scris o lista cu tot ce n-ai,dar e un lucru super-valoros pe care-l ai si al carui simbol ti-l daruiesc.Sper sa-ti placa
06.05.2012, 09:28:22
www.breslo.ro/Product/Bratara-Hope-premiu-pentru-Diana-forHope_618121 - carmenn
foarte frumoasa bratara,sigur o sa-i placa Dianei.
06.05.2012, 10:02:32 - blanitza
Ce frumusete de bratara, draga Carla, ai facut o minune si-un gest deosebit, ai cusut acolo cu fiecare margica, si-un gand bun, o dorinta implinita, o speranta de viitor, o ADEVARATA bijuterie, felicitari!!! Si, bineinteles, un cadou absolut special pentru Diana cea plina de curaj si energie, in ciuda a orice!!!
06.05.2012, 10:18:23
Cum spuneam ieri, asa m-ati incitat cu-atat de multe frumuseti inspirate de acest unic anotimp, si cum de mai multa vreme aveam asa, o stare de nestare, odat-am pus mana pe culoare, textura si piatra, si-asta mi-a iesit - Primavara in padure... - o modesta piesa, pe langa frumusetile voastre, dar din tot sufletul meu imprimavarat!!! Bineinteles, il prezint haute-concurs www.breslo.ro/Product/Colier-Primavara-In-Padure---Cercei-cadou_617987 - forHOPE
gemsgems, stai linistita, vin eu dupa ea :D
06.05.2012, 14:06:41
Kalimera, ce e aia ciocolata amaruie?...sa fim seriosi...ori papi o bucata buna, cu frisca, lapte, caramel sau mai stiu eu ce sortimente, ori nu papi...ciocolata neagra si cea amaruie nu au "nici un Dumnezeu"...mai bine nu papi...spuneati ca Gabitza noastra are 90-60-90????Hmmm...si ea tace malc...si eu am 90-60-90 pe un picior :)))))))) Recunosc ca sunt o frustrata in privinta greutatii si a multor aspecte legate de metafizicul meu (mai ales acum ca vine vara) dar...asta e, defilam cu ce avem...
Rona> sa-ti fie de bine bombonelele...curios lucru este ca mie nu imi plac ciocolatile sau bomboanele umplute cu tot felul de lichioruri sau cum s-or mai numi ele...
Pantera.roz> hmm, am inteles eu bine...va ungeti pe corp cu acel unt? Pai daca miroasa a ciocolata nu va vine sa il mancati? Grea tentatie, zau...
carla69> M-ati facut praf cu bratara...vorba aceea: "Uitat la stele si stelute, mare si micute, vazut horoscop"...asta am vazut eu cand m-am uitat la bratara...imi faceau ochii ca girofarul! :))) Multumescc din inima pentru minunatul gest (oare il meritam?), pentru munca depus, pentru timpul acordat, pentru migala, pentru tot! Saru'mana :*
dra 90-60-90> super colierul!!! Tare de tot!!! Felicitari!!! Unde il tii?:D esti acasa la noapte? :D - carla69
Ma bucur ca ti-am facut o surpriza frumoasa Diana,am lucrat-o cu mare drag pentru tine
06.05.2012, 14:15:38 - aigile
In sfarsit, am gasit margelutele de care vorbeai, Carla!... Pai, stii, in geanta ta verde nu incape atata suflet cat ai pus in bratara sperantei!... Daca am putea darui la fel de usor sanatate, putere, ani...
06.05.2012, 14:31:28 - 3cot
Buna ziua la toata lumea !
06.05.2012, 14:47:02
Aceasta este bijuteria mea de debut :
www.breslo.ro/Product/Colier-PRIMAVARA-TARZIE---pentru-concursul-PRIMAVARA--sectiunea-bijuterie_618136
Va urez succes tuturor ! Desi nu cred ca este nevoie. Toate bijuteriile voastre sunt minunate si castigatoare. - carla69
Asa e,aigile,dar putem trai frumos anii pe care-i avem,si sa ne bucuram de orice ,in special de frumusetile postate aici pe Breslo.Pentru ca si daca nu avem nimic,avem totul din simplul motiv ca existam.
06.05.2012, 14:52:53
Unde ai gasit margelele? - aigile
Pai, cum unde?! In bratara Dianei! Cand ziceai ca te-a zapacit lucrul cu margelutele de nisip, ma asteptam ca postarea de la 'Moda' sa fie cu margelute, de aceea ziceam ca nu le-am gasit! Si acum vad unde a fost buchiseala, care a meritat efortul pana la ultima... dioptrie!
06.05.2012, 15:11:37 - Gheorghitza
3cot,
06.05.2012, 20:26:42
Nici nu zici ca este o bijuterie de "debut" !
Felicitari. - 3cot
Multumesc, Georghitza ! Fiind prima mea participare la un concurs pe acest site chiar aveam nevoie de incurajari. In ceea ce priveste tehnica pe care o folosesc, ma consider debutanta deoarece mai am foarte multe de invatat. Dar, inceputurile sunt frumoase !
06.05.2012, 21:33:21