Forum: Concursuri Concurs Anotimpuri - PRIMAVARAAA - Sectiunea BIJUTERIE

• blanitza
    blanitza

GABI PUNCTG, PLEAAAASE, cine Dumnezeu sa va copieze?????!!!!!!!!!!!
    Felicitari pentru o creatie MAGNIFICA inscrisa in concursul nostru, ma bucur infinit ca ne-ai trecut pragul!!! Stii ce, chiar nu-mi pasa ce te-a facut sa ne onorezi, eu VREAU sa vad numai partea perfecta a faptului - ne-ai adus in fata ochilor o Primavara DE EXCEPTIE, feminina si seducatoare la superlativ, FELICITARI!!!
    Draga Silvia, ce piesa PRETIOASA ne prezinti, da' stiu ca avem ce vedea si admira in aceste zile de final de concurs, mama, daca nu-mi dau lacrimile de munca si talentul pe care-l desfasurati aici, BRAVOOO, din toata inima!!!

03.05.2012, 13:04:31
  • punctG
    punctG

Multumesc mult pentru primirea calduroasa Gabi @blanitza

03.05.2012, 13:22:04
  • punctG
    punctG

@soso sigur ne vei uimii din nou cu o minunata creatie!

03.05.2012, 13:23:19
  • soso07
    soso07

:)
    Gabi - punctG, eu ma straduiesc, dar nu e punctul meu forte. Ce zici, nu incerci sa vii si la sectiunea de moda ... o curelusa ... ceva :) Hai, ca mai e un pic de timp !!!

03.05.2012, 13:40:40
  • punctG
    punctG

:) Chiar am o centura in lucru, ca cea mare doar ce s-a dat. Sigur, cu drag, sa o termin zilele astea, dar sa vad cum o pozez ca burtica e deja cam mare :))

03.05.2012, 14:10:30
  • soso07
    soso07

Vezi ca inscrierile sunt pana pe 7 mai (inclusiv), iar de pozat ... o pui undeva mai sus :) Sa fii sanatoasa !!! Ma tot gandeam cat curaj ai :)

03.05.2012, 14:52:08
  • forHOPE
    forHOPE

PunctG> bine ati venit si felicitari pentru minunatul colier!!

JWL> O adevarata podoaba ati creat acolo...fabulos!!!!

cleopatra5> stiti care a fost primul cuvant care mi-a trecut prin minte cand am vazut colierul? CIOCOLATA....ma omorati cand faceti combinatii de maron cu rosu (=capsuni cu ciocolata)...ma omorati nu alta....Felicitari!!!

03.05.2012, 17:08:19
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Cleopatra, felicitari !
    forHOPE, tinem pumnii stransi pentru maine la spital. Dumnezeu sa te ocroteasca!
    PunctG, cunosc repulsia ta fata de mine. Nu ma deranjaza. Iar daca prezenta mea te deranjaza, ai o problema si este problema ta. Eu nu am asemenea probleme.
    Nu dau socoteala nimanui nici despre timpul meu nici despre ce fac eu.
    Stiu ca mi-ai pune un piculet de Verde de Paris la o cafea.
    Am inteles ca astepti un bebe. Sa ai o sarcina usoara, o nastere fara probleme
    si un bebe de nota 10.

03.05.2012, 18:53:21
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Lasa, George, sunt multi oameni care te iubesc! Si tu ai cunostinta de acest lucru. Ce nu stiu multe persoane este faptul ca, pe langa disertatiile pe care le ai despre pietre... margelit, in general, ai ajutat "din umbra" foarte multi oameni. Cine te cunoaste stie ca esti un prieten adevarat.

03.05.2012, 19:06:43
  • huxley
    huxley

Particip si eu pentru prima oara la minunatul concurs al Blanitei "ANOTIMPURI" Am facut un colier optimist si vesel asa cum e si anotimpul pe care il reprezinta. Sper sa va placa.
    www.breslo.ro/Product/Primavara_616328

03.05.2012, 19:18:08
  • aigile
    aigile

Maaaaai, ce sezatoare ati intins voi - si vorba multa, da' si munca pe masura! Numai de n-am uita 'de gustibus'... In rest, nu stiam sa putem vorbi de 'recolta bogata' primavara!... Dar se vede treaba ca am 'semanat' de timpuriu, si-am ingrijit cu drag, de ne-au 'crescut' atatea frumuseti in ograda!
    Si, pentru ca am ajuns deja la "3,2,...1!, mai am o datorie - un premiu pentru aceasta sectiune:www.breslo.ro/Product/Set---bratara-si-cercei-Rustic-Red-Tulips_616312. Premiul este la dispozitia moderatoarei acestei sectiuni, si, dupa acordarea lui, castigatoarea este invitata sa-l comande din magazinul meu.Succes!

03.05.2012, 19:21:01
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Mai sunt cateva zile pana se incheie acest concurs. Sunt foarte multi artizani pe Breslo care, din timiditate cred, nu participa desi sunt foarte talentati. Toate lucrarile sunt deosebite, toate au aceleasi sanse. Este foarte bine, Blanitza, ca ai apelat la un juriu neutru pentru a nu se naste disensiuni.
    Un lucru ma mahneste: faptul ca nu pot sponsoriza cu sume mai mari de bani acest concurs pentru ca efortul depus de voi este imens.
    Va doresc succes tuturor!

03.05.2012, 19:22:48
  • innette
    innette

Vroiam sa tac din nou … ca si data trecuta cand punctg nu mi-a dat voie sa ma inscriu intr-un concurs. Acesta este si motivul pentru care o perioada am evitat sa mai particip la concursurile de pe breslo. Acest gen de discutii rautacioase, sterile si total injuste imi repugna si ma intristeaza profund. As vrea sa adaug un singur lucru:
    Creatiile mele ma reprezinta 100%, de la design, realizare si prezentare si constituie rezultatul unor indelungi ore de munca. Clientii mei, dintre care multi mi-au devenit si prieteni, pot confirma acest lucru si cred ca sunt singurii in masura sa se pronunte. Inainte de a face afirmatii jignitoare cum ca plagiez, nu-mi gandesc creatiile, nu pun suflet si multe altele de data trecuta, documenteaza-te si trimite exemple concrete de lucrari unde te simti replicata. A spune ca tu ai inventat modelele florale sau anumite tehnici de modelaj sau de fotografie deja consacrate este ca si cum ai sustine ca ai pus coada la pruna. Sunt sigura ca sunt foarte multi care gandesc ca mine, indiferent de materialele cu care lucreaza. Creatiile mele, reusite sau nu, apreciate sau nu, sunt ale mele si numai ale mele si sunt foarte mandra si atasata de ele. Orice comparatie cu asa-zisi artisti “consacrati” nu ma onoreaza.
    Ma deranjeaza aerul de superioritate si atitudinea condescendenta cu care punctg se raporteaza la lucrarile celorlalti artisti de pe breslo. Nu cred ca discutiile de pe forum au nevoie de un demiurg care, considerandu-se mai presus de toti ceilalti, imparte critici nefondate si jigniri in stanga si in dreapta. Si sper sa fie ultima interventie de acest gen.

03.05.2012, 21:02:24
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

betty-bijuterii,
    ai observat si tu ca au aparut foarte multi debutanti. Inseamna ca acest concurs
    incepe sa castige in popularitate. Si acesta este un lucru frumos!
    Fara SPONZORIZARILE voastre, intreti greu acest tiup de concursuri.
    Multumim inca odata pentru minunatele premii pe care le-ai anuntat.
    Speram sa fie cat mai multa lume multumita. Cineva sigur va gasi nod in papura...
    Important este insa un lucru: numarul celor care vor fi multumiti, sa fie mai mare decat al celor nemultumiti.

03.05.2012, 21:07:38
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

innette,
    pentru oameni ca tine, ca multi altii care n-au indraznit sa apara "la vedere",
    pentru atatia debutanti, carora le ERA FRICA sa se incrie la vreun concurs,
    pentru oameni ca voi a aparut acest tip de concursuri.
    Si NIMENI nu poate fi DEASUPRA tuturor. NIMENI.
    Si eu pot sa spun, ca sunt cel mai bun PAPA DE LA ROMA. SI???

03.05.2012, 21:13:02
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Innette, ai facut foarte bine ca te-ai inscris in concurs. Lucrarile tale sunt deosebite. Fiecare creatie inscrisa in concurs este unica. Toata lumea a muncit si a scos la iveala bijuterii deosebite. Juriul va decide foarte greu castigatorii. Dar, daca ne gandim mai bine, toti sunt castigatori. Va admir pe toti/toate pentru lucrurile frumoase pe care le faceti.

03.05.2012, 21:30:25
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Suntem intr-o comunitate. Ce frumos ar fi daca ne-am sustine unuii pe altii si le-am arunca vorbe de ocara. In fond, fiecare pune suflet in lucrarea lui
    (si acest lucru este sigur). Noi, IMPREUNA trebuie sa facem fatza vietii DIN AFARA Breslo. Aici ar trebui sa ne ajutam reciproc, sa ne imbartam reciproc deoarece viata este dificila daca n-ai nici un sprijin. Chiar nu cred ca trebuie sa ne autodevoram. Ce frumos ar fi, ca fiecare dintre noi, sa ne aratam bucuria
    fata de confratele nostru cand prezinta o lucrare. Aceasta COMUNITATE sete o comunitate a artizanilor, mestesugarilor, o comunitate care scoate un produs facut cu mana sa. Eu, nicio clipa n-am inteles ca BRESLO este un site doar al profesionistilor sau asilor in domeniu... Daca asa este, inseamna ca am vazut lucrurile gresit si mi le asum.
    Fiecare lucrare postata aici la sectiunea BIJUTERII merita respectul nostru.
    (Ma refer la BIJUTERII)

03.05.2012, 21:32:39
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

sorry:
    " ...Ce frumos ar fi, daca ne-am sustine unii pe altii SI NU NE-M ARUNCA VORBE DE OCARA..."

03.05.2012, 21:35:11
  • punctG
    punctG

@soso cu putin noroc o termin maine, nu e curaj cred ca mai degraba inconstienta :)
    @diana - multumesc frumos
    @Gheorghita Cum sa-ti pun verde de Paris in cafea? (nu as face asta si din ratiuni estetice iti dai seama ce culoare ar rezulta... :) ) poate un pic de dioxid de titan (se foloseste in industria alimentara) sa para ca este cu lapte :D si multumesc pentru urari. Cat despre timpul tau cata vreme nu il afecteaza pe al meu nu devine obiectul meu de studiu
    @betty - sunt convinsa ca @gheorghita este un om minunat, conflictul nostru este la nivel profesional, eu nevazand nimic facut de mana lui, deci nu putem vorbi de la egal la egal (profesional vorbind)
    @Gheorghita am certitudinea ca aceste concursuri de creatie nu au fost gandite pentru oameni care nu fac creatie, daca ma insel atunci nu stiu ce cauta aici oameni ca mine care asta facem. Vom continua sa ne sustinem punctul de vedere pentru ca urmarim de ceva vreme demersurile unor colegi :) mai un mac de la noi, mai o cireasa de la @Zuli, mai o frunza de la nu stiu cine...
    Ca o concluzie - ma astept in concursuri de creatie sa vad creatii originale!
    Daca ati observat, de la ultima discutie (cea din iarna) in dreapta jos a magazinelor scrie asa
    © 2012 punctG. Toate drepturile rezervate (asa scrie la noi)
    cu siguranta proprietarii site-ului au facut cercetari si au vazut ca avem dreptate. In Romania se pierd zilnic sute de mii de euro din cauza nerespectarii drepturilor de autor.
    O alta intrebare as mai avea, oare de ce ma intreaba aproape zilnic oamenii pe FB daca nu cumva am fost in targ in Brasov saptamana trecuta, sau in Iasi... mai mult de atat am vazut eu cu ochii mei o groaza de replici (nu am o problema neaparat cu asta) dar ce cauti intr-un concurs de originalitate??? In ce consta ea? In tema? In compozitie? In cromatica? In executie? In tehnica? In modul de pozare? Sa gandim... cu capul...
    Cum spuneam nu am prea mult timp, prefer sa lucrez la comenzi sau proiecte, sau sa dorm (am carente mari aici). Va imbratisez cu drag si va urez succes tuturor!

03.05.2012, 21:53:03
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Am ajuns si eu la calculator si m-am pus la curent cu ceea ce s-a mai scris.
    Sorina,multumesc pt aprecieri,si-sincer-,apropo de ceea ce ai incepu,indiferent ce ai incerca,iti iese minunat!
    Multumesc,Diana!

Peace!

03.05.2012, 21:57:39
  • aigile
    aigile

Sa intelegem ca liliacul original e numai cel de la punctG si cireasa de la Zuli?...Ca atunci s-au 'luat' si narcisele, merele, ghindele, copacii si turnurile - de la Eiffel la Pisa si Empire - frunzele de primavara-vara-toamna, sarmele si zdanganelele, roata si... apa calda! Despre ce vorbim, totusi?Ideile de necopiat stau cel mai sigur in minte, la purtator... Expunerea si riscul asumat au doza lor de satisfactie, au ba?!
    Hai, ca nu ducem lipsa de ocupatii."...mai bine un cantec vesel sa cantam!", ca si pana acum - doar n-o sa ne stricam cheful la final!...

03.05.2012, 22:23:06
  • punctG
    punctG

Cred ca va doriti tare mult sa ne retragem din lumea voastra...
    @aigile credeti ce vreti (in realitate ce va convine)

03.05.2012, 22:28:59
  • aigile
    aigile

Nu cred decat ce mi se spune... Am vazut pe-afara tot felul de minuni din fimo - gogosile si hot-dog-ii erau cam la fel, chiar si la topinguri(hi,hi!!!),ciresele din Bulgaria ziceai ca-s cele din Paris, fiica-mea a plans doua ore dupa cercei cu 'inghetata' in Burgas, da' pana la urma s-a 'lipit' de unii IDENTICI in curtea Palatului Sutu, si tot asa! La Muzeul Taranului Roman, in zi de targ, bratarile cusute din margele nu difera nici la model, nici la pret - ambele, CLASICE, ca si ouale incondeiate, ca si lingurile cioplite ori icoanele pictate/arse pe lut/etc...Iarasi, despre ce vorbim?! Dilema oului cu gaina e ancestrala, si n-o vom transa noi - nu aici, si nu acum.Inspiratia e peste tot in jur - bravo cui o poate pune in opera! Ca doar n-o replica 'originalul' cu bagheta fermecata... Uite, e o solutie simpla impotriva 'copiatului': parca "marca inregistrata" se chema. Sau, si mai ... profitabil: publicarea unor carti, in care produsele proprii sa fie prezentate drept 'proiecte', so, cine 'marca' banu' poate sa-si incerce puterile... E drept ca ambele costa ceva mai mult decat contu de pe breslo.
    Imi cer scuze daca m-am ambalat si v-am stricat cheful - mai cadem in pacat pe... autostrada mediocrilor (Via Hotel California).

03.05.2012, 22:59:00
  • gemsgems
    gemsgems

Si nu cred ca vrea nimeni sa plece nimeni. :) Ar fi doar de preferat sa pastram buna dispozitie aici.

03.05.2012, 23:03:55
  • punctG
    punctG

Se cheama drepturi de autor, marca inregistrata este alta treaba... citeste mai atenta. Nu stiu totusi despre ce vorbesti, am vazut mii de oameni care au reinventat si reinventeaza roata, care pun coada la pruna, si reusesc sa o faca minunat. Din pacate destul de putini pe la noi, pe unde mi-am petrecut prea putin timp de ceva vreme.
    Ce vrei sa spui? Incearca sa o faci simplu.

03.05.2012, 23:11:50
  • punctG
    punctG

Da cred ca @gemsgems are dreptate, daca cineva are ceva de comentat sa-mi trimita pe private si promit sa raspund.

03.05.2012, 23:13:07
  • aigile
    aigile

Ce-ar fi sa incepem trecerea pe 'privat' chiar cu ACUZELE, aici sa lasam sa vorbeasca 'mestesugul', cat il are fiecare. Daca e greu sa oprim tulburarea oglinzii apei, sa nu mai aruncam cu pietre... uite ce luna despletita se ogindeste in valuri, numai buna sa ne sminteasca si sa ne inversuneze, cum zice la horoscopu' zilei!...Si, va rooooog, urmatorul concurs sa fie cu cozile de prune!Puteam sa spun mai clar de-atat?...

03.05.2012, 23:34:50
  • punctG
    punctG

@blanitza te rog scoate din concurs lucrarea noastra

@aigile... :)))))))))))) poate ar fi timpul sa gandesti ultimul design al cozii de pruna. Succes!
    daca are cineva nelamuriri in privinta diferentei dintre drepturi de autor si marca inregistrata va astept cu drag pe privat.

03.05.2012, 23:49:27
  • blanitza
    blanitza

Bine, in opinia mea, cred ca de vreo 10 mesaje incoace ar fi trebuit sa se treaca in privat. Personal, nici nu poate fi o mai dificila cerere, decat cea de a renunta la o lucrare inscrisa in concurs, pentru niste vorbe, nimic mai mul decat VORBE, mai iscusite sau mai boante, pe care le-am citit p-aci... E o prostie sa se strice cheful oamenilor in acest topic open-mind si aerisit, in care as fi zis eu ca domneste intelegerea si admiratia, mai ales din partea noastra, a organizatorilor, pentru munca voastra creativa. Asadar, eu nu renunt la nicio lucrare inscrisa in concurs, pentru ca este o decizie la nervi, draga Gabi - PunctG!!! Bineinteles, daca imi vei cere asta si peste 1 zi, asa voi face.
    Tin sa va reamintesc un proverb simplu si romanesc pana la sange - Cearta fara bataie e ca nunta fara lautari!!! Asadar, ce-ar fi sa va luati la tranta cu materialul, fiecare dintre participanti, si sa ne lasati maine cu gura cascata de admiratie... Anyway, noaptea e un sfetnic bun, sper!

04.05.2012, 00:55:59
  • aigile
    aigile

Sa ne uitam la data de postare a acestui produs:www.breslo.ro/Product/buchetel-de-liliac--inel_585122
    Ce i se cuvine: drept de autor sau marca inregistrata? Daca la 20.03 s-o fi inventat liliacul, al ei e, frate, dupa logica acuzelor anterioare!
    A fost buna gluma? Oh, uitasem sa semnalizez rasetele din public!:))))))))
    Ne radem, sa nu ne taie popa' nasul! Si maine - oh, e deja azi! - ne vom intoarce la PRIMAVARAAA, de la a carei darnica risipa de frumos n-am prea invatat multe...Haideti sa ne uram noapte buna, sa 'recuperam' somnicul, si sa lasam noaptea sa spele cele rele...

04.05.2012, 00:59:57
  • punctG
    punctG

@aigile daca tu ai ras cu siguranta gluma a fost buna!

04.05.2012, 01:16:39
  • punctG
    punctG

Cumva iar vorbim de la egal la egal si nu este cazul.

04.05.2012, 01:19:25
  • aigile
    aigile

Cred ca orele prea inaintate sunt de vina ca nu gusti ironia... Te-ai asezat 'in oglinda' chiar in povestea mea, si nici macar nu ai parat provocarea!CONCLUZIA: cine face primul floarea, are MARCA INREGISTRATA - si daca vreti sa stiti ce inseamna asta, intrebati la PEPSI, 'par egzamplu'. Chiar daca tu esti mai EGALA decat mine si ti se pare ca stii mai bine definitiile si semnificatiile categoriilor lexicale folosite, DE FACTO le folosesti cel putin pe dos, cand nu permiti nimanui sa le mai abordeze - tot ca PEPSI, cu R in cercul din stanga/dreapta-sus...
    Este trist ca aerul rarefiat al inaltimilor poate produce si accidente... Nu ca orgoliul n-ar fi in natura lucrurilor cu Arta, chiar daca fara staif... Dar spune-mi, dupa 'seria' asta nocturna, esti macar putin mai fericita? Ca atunci e bine ca ne-ai onorat cu prezenta! Si te mai asteptam oricand - indragim frumosul, chiar si cand ne restrictioneaza exprimarea... Sincer, poti sa ne dispretuiesti, sa ne privesti de sus, sau... sa ne parasesti - pentru ca esti 'atinsa' de un har aparte, noi ne bucuram de harul tau... In rest, viata le aseaza pe toate in cursul lor firesc, vei vedea!
    O zi buna tuturor! - mai sunt trei zile din concurs, va asteptam cu drag creatiile.

04.05.2012, 08:42:48
  • soso07
    soso07

Am terminat si eu colierul si a iesit foarte ... dulcic :) Mai dureaza putin si vi-l prezint. Multumesc pentru incurajari !!! M-au motivat :)

04.05.2012, 10:17:52
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

abia astept!Si eu mai am un colier in lucru,dar chiar nu stiu daca reusesc sa termin.Eh,speranta moare ultima....

04.05.2012, 10:32:38
  • soso07
    soso07

Mi-am dat seama cat e de greu sa "cosi" margelutele de nisip. Nu ma prinde aceasta operatiune, desi ies lucruri fantastice. Adica as vrea sa fac, dar nu am rabdare :) Asa ca ... mult spor, Silvia !!!

04.05.2012, 10:50:48
  • Kalimera
    Kalimera

aseara m-am abtinut sa intervin si sa rog si eu partile beligerante sa continue duelul pe un camp de batalie privat. sincer, se strica toata atmosfera...
    haide, fetelor... nu va certati pe un liliac.... mai ales ca, si intr-o tabara, si in cealalta, nu este decat o reproducere (ba e chiar aidoma) dupa un model pentru care, din cate stiu, Doamne-Doamne are drepturi de autor si cred ca si marca inregistrata pe undeva prin Univers :))
    ... avand ca sursa de inspiratie aceeasi floare, este foarte posibil ca doi, trei, un milion de oameni sa reproduca in acelasi mod acelasi subiect...
    inventati alta floare! una nemaivazuta si nemaintalnita! si daca si atunci cineva se inspira din creatia voastra, fiti mandre ca sunteti atat de admirate si de apreciate, incat cineva a incercat sa fie ca voi...

04.05.2012, 10:54:21
  • Kalimera
    Kalimera

eu mi-am dat cu stangul in dreptul :)))) angrenata in iuresul vietii cotidiene am tot amanat pana am uitat sa imi alimentez contul cu breslei, si cred ca e imposibil sa mai pot pune in concurs si a doua lucrare pana luni, chiar daca e modesta fata de ceea ce am vazut pe aici.. :))) oricum ar fi, ma bucur sa particip, chiar daca nu-s o artista :)
    fetele... chiar aveti talent!
    soso, abia astept sa vad ce ai mai 'mesterit' :)
    jewel, daca vrei, iti fac galerie si sigur termini colierul pana la deadline :))

04.05.2012, 11:02:03
  • aigile
    aigile

[Subscriu, si-mi fac 'mea culpa' ca am participat la... 'bataia cu flori'(!:))), dar eu zic ca n-a degenerat - stii, nu e totdeauna benefic sa pui totul 'sub obroc/presh', de dragul linistii (aparente, doar...)Ideea e nu numai sa nu ne 'certam', ci si sa ne respectam.]
    Kalimera, agapi mou, nu fi trista - acusi vine VARAAA, intreab-o pe blanitza!Deci, daca nu ai timp pana la dead-line, pastreaza-ti fortele pentru anotimpul urmator, Sarbatoarea continua!

04.05.2012, 11:26:27
  • Kalimera
    Kalimera

aigile, agapitos :)) nu-s trista deloc :) nu m-am dezmeticit eu bine pentru Primavaraaa... dar la Varaaa.. mooaaamaaaa!!!!... imi iau revansa :)))

04.05.2012, 11:43:12
  • aigile
    aigile

So be it!(ca eu doar atat stiam in greceste!...)

04.05.2012, 11:54:28
  • corainadori
    corainadori

Buna fete si baieti! In sfarsit am reusit sa termin a doua lucrare pentru acest concurs si ma grabesc sa o postez ca sa stiu ca imi trag sufletu' dupa aceea!

www.breslo.ro/Product/SET--PRIMAVARA-LA-BAL-INSCRIS-LA-CONCURS--ANOTIMPURI---PRIMAVARA-sectiunea-bijuterii_616814

Tin sa felicit pe organizatori pentru acest concurs atractiv, participantelor pentru seriozitatea cu care privesc acest concurs(altfel nu ar fi atata agitatie) si indiferent cine va castiga, va fi un mare castig pentru toata lumea. Pentru ca in focul luptei se caleste soldatul! Noi sa nu fim soldati, sa fim doar cei care creeaza!
    Va pup pe toti
    Corina-Dorina

04.05.2012, 11:59:20
  • soso07
    soso07

Cu gandul la premiul oferit de SophiesShine (pentru ca stiu ce minuni are in magazin) inscriu si eu a doua lucrare (sper sa se incadreze in conditiile ei:) :

www.breslo.ro/Product/Emotii-de-PRIMAVARA---Participa-la-concurs-PRIMAVARA--Bijuterii_616848

04.05.2012, 12:45:34
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ce-mi place ce am vazut!!!!!Si setul de bal al Corinei e o incantare,si emotiile tale,Sorina,sunt superbe!Ai vazut???Am spus eu ca "nu se egzista"sa pui tu mana pe ceva materiale si sa nu iasa o minunatie!!!!

Kalimera,multumesc,ma simt muuult mai bine stiind ca am galerie!:)
    Cu fiecare"hei-rup"de la tine,mai pun 10-20 de margelute si uite-asa,din hei-rup in hei-rup poate reusesc si eu sa-mi termin colierul:))
    Si,daca reusesc sa-l termin,o sa intelegeti si de ce am tot pus "emoticonul" care rade in hohote.....

04.05.2012, 12:59:33
  • Kalimera
    Kalimera

soso, m-ai lasat fara cuvinte! ce-mi plac floricelele acelea delicate!!.. si cuibusorul... cata rabdare ai..
    jewel, vezi ca incep: hai tu, jewel!! hai tu, jewel!! foaie verde, -s doua nopti / hai tu, jewel, stim ca poti!! :))) (zi tu ca n-au sarit singure margelutele pe ata, cu asa galerie!!) :))

04.05.2012, 13:34:59
  • cleopatra5
    cleopatra5

Hop si eu ca musca in lapte... @forHope: deci iti place ciocolata... mai stiu eu pe cineva! Multumesc ca iti place traznaia mea... e un sentiment foarte reconfortant sa stii ca munca ta e apreciata...
    @Gheorghita: multumesc pentru cuvintele frumoase! Va pup pe toti.

04.05.2012, 13:41:40
  • soso07
    soso07

Multumesc mult, fetelor !
    Ma alatur cu hei-rup-ul. Acum, ca mi-am vazut caii legati la gard :)) Dar tare-s curioasa sa inteleg treaba cu "emoticonul". Inseamna ca e ceva haios :) Sa-ti facem ceva cafele, un masaj ... suntem pe pozitii !

04.05.2012, 13:43:09
  • aigile
    aigile

Ma bucur ca pe-aici mai ploua cu flori! Corainadori & soso, ati lasat 'vinul bun' la sfarsit, sa nu se termine voia buna! Tare frumos - baluri si emotii, ca la BACul Primaverii!

04.05.2012, 14:25:46