Forum: Concursuri Concurs ANOTIMPURI 2014 (editia III)- ,,O IARNA CA-N POVESTI"-Sectiunea Bijuterii

• FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Pai de-aici vine tristetea...ca nu-mi iese nici de frica lucrarea pentru sectiunea Bijuterii...Na..c-am spus-o...:)

13.01.2014, 21:04:16
  • soso07
    soso07

Florina, eu am simtit din plin astazi din "tristetile pestilor" ...

13.01.2014, 22:21:21
  • carla69
    carla69

si eu am injumatatit azi colierul inceput

13.01.2014, 22:50:42
  • AndiBede
    AndiBede

Dragele mele,

Pe mine m-a inspirat munca fetelor și tema cu Crăiasa Zăpezii și am făcut o combinație foarte amuzantă de cercei orientali pentru prințese înghețate. Dacă vreți, vă trimit poze după ce termin și al doilea cercel (o să mai ia o vreme).

Vă scriu ca să vă anunț că mâine îmi expiră magazinul și să știți să îmi scrieți cui să trimit pozele și descrierea, să facem să rămână brăduții în concurs.

Vă urez multă inspirație și vă aștept în curând la noul concurs cu tema necunoscută pe care îl voi anunța tot în curând, după ce scap de examene.

Vă îmbrățișez cu drag,
    Andi

15.01.2014, 00:25:38
  • soso07
    soso07

Andi, vorbim astazi, pe la pranz. Dar cred ca pot lua direct pozele de la tine din magazin (si descrierea).

15.01.2014, 08:09:19
  • soso07
    soso07

Am rezolvat problema, nu mai trebuie sa-mi trimiti. Dupa ce iti va expira magazinul ii voi pune la mine sub numele tau, Andi.

15.01.2014, 11:38:29
  • soso07
    soso07

Eminescu ... Luna plina ...

Prin nopti tăcute

Prin nopti tacute,
    Prin lunce mute,
    Prin vantul iute,
    Aud un glas;
    Din nor ce trece,
    Din luna rece,
    Din visuri sece,
    Vad un obraz.

Lumea senina,
    Luna cea plina,
    Si marea lina
    Icoana-i sunt;
    Ochiu-mi o cata
    In lumea lata.
    Cu mintea beata
    Eu plang si cânt.

15.01.2014, 11:42:05
  • soso07
    soso07

Mihai Eminescu
    Misterele nopţii

Când din stele auroase
    Noaptea vine-ncetişor,
    Cu-a ei umbre suspinânde,
    Cu-a ei silfe şopotinde
    Cu-a ei vise de amor;

Câte inimi în plăcere
    Îi resaltă uşurel!
    Dar pe câte dureroase
    Cântu-i mistic le apasă,
    Cântu-i blând, încetinel.

Două umbre, albicioase
    Ca şi fulgii de ninsori,
    Razele din alba lună
    Mi le torc, mi le-mpreună
    Pentru-ntregul viitor;

Iar doi îngeri cântă-n plângeri,
    Plâng în noapte dureros,
    Şi se sting ca două stele,
    Care-n nuntă, uşurele,
    Se cunun căzânde jos.

Într-un cuib de turturele
    Ca şi fluturii de-uşor
    Saltă Eros nebuneşte,
    Îl desmiardă, l-încălzeşte
    Cu un vis de tainic dor;

Iar în norul de profume
    Două suflete de flori
    Le desparte-al nopţii mire
    Cu fantastica-i şoptire,
    Le resfiră, până mor.

Când pe stele aurie
    Noaptea doarme uşurel,
    Câte inime râzânde,
    Dar pe câte suspinânde
    Le delasă-ncetinel!

Dar aşa ne e destinul,
    Vitreg prea adeseori,
    Unui lumea i-acordează,
    Iar pe altul îl botează
    Cu-a lui rouă de plânsori.

15.01.2014, 19:37:29
  • carmenn
    carmenn

multumim, Sosolica ,pentru versuri si intretinerea atmosferei zilei de azi...:)

15.01.2014, 19:55:33
  • inspring
    inspring

www.breslo.ro/Product/set-craiasa-zapezii_1091515
    cu sau fara zapada, o iarna albastra si rece

15.01.2014, 20:24:48
  • carmenn
    carmenn

ooo...lume noua....bine ai venit...delicata lucrare ne-ai adus...te mai asteptam cu inca doua...:)

15.01.2014, 20:35:52
  • inspring
    inspring

www.breslo.ro/Product/cercei-soiree_1093069
    undeva intre Revelion si Ziua indragostitilor - o noapte cu sclipiri argintii...

16.01.2014, 09:59:05
  • inspring
    inspring

Multumesc Carmen, bine v-am gasit! :)

16.01.2014, 09:59:59
  • soso07
    soso07

Inspring, bine ai venit in concurs !!!
    Cateva versuri pentru creatiile tale :

Colierul zăpezii
    Ninge,
    ninge, iubito,
    peste brazdele bete
    de grâul cuvântului.

Fluturi albaştri
    se-aştern graţios,
    înfrăţind diamante...

În ochiul amurgului,
    dulce,
    dulce-amar scânteiază
    colierul zăpezilor
    de altădată.

16.01.2014, 12:45:58
  • soso07
    soso07

Inspring, te rog sa-mi spui daca ai mai participat la alt concurs aici, pe forum, sau esti DEBUTANTA.

16.01.2014, 12:47:11
  • inspring
    inspring

Multumesc soso07, sunt onorata si incantata - sunt primele versuri pe care le primesc in dar. Cu permisiunea ta le voi atasa la descriere.
    Debutul meu s-a petrecut in alt anotimp... un pic mai primavaratic :)

16.01.2014, 18:23:16
  • carmenn
    carmenn

ooo..inseamna ca esti participanta cu state vechi...:)) chiar...nu avem pana acum debutante?!

16.01.2014, 18:30:11
  • soso07
    soso07

Sigur ca poti folosi versurile. Sunt scrise de N. Petrescu-Redi (e bine de mentionat, eu m-am grabit).

Carmen, cauta, te rog, debutante si invita-le pe meleagurile noastre :)

16.01.2014, 19:16:44
  • carmenn
    carmenn

aoleu...le-as cauta...unde...:)

16.01.2014, 19:32:57
  • soso07
    soso07

Cateva aforisme despre IARNA :

Gânditorul seceră iarna. - Valeriu Butulescu

Vara, arborii trăiesc. Iarna, gândesc. - Mihail Kuzmin

Iarna fără zăpadă - sărac cerşind o mantie regală. - N. Petrescu-Redi

Optimismul este o primavară în miez de iarnă. - Octav Bibere

Doar tu, Doamne, poţi cere iernii să dea muguri. - Valeriu Butulescu

Iarna nu ucide florile. Le dă posibilitatea să renască. - Valeriu Butulescu

Iarna ne încalţă urmele în alb. - Costel Zăgan

17.01.2014, 14:52:23
  • soso07
    soso07

IARNA in citate :

”Florile primaverii sunt visele iernii , povestite dimineata , la micul dejun al ingerilor.”
    Khalil Gibran

“Niciodata vocile nu sunt atat de frumoase ca intr-o seara de iarna , atunci cand apusul aproape ca iti ascunde trupul , iar cuvintele par a se naste de nicaieri , cu o nuanta de intimitate rar intalnita in timpul zilei.”
    Virginia Woolf

”Culoarea primaverii se regaseste in flori , cea a iernii o poti afla doar in imaginatie.”
    Ward Elliot Hour

“Sufla, sufla cu putere, tu, vant de iarna,
    La fel de rece precum a oamenilor nerecunostiinta.”
    William Shakespeare

”Antistenes spune ca, in unele regiuni indepartate, frigul este atat de atroce incat cuvintele ingheata imediat cum sunt pronuntate, si au nevoie de oarece timp pentru a fi dezghetate de caldura si a putea fi auzite. In acest fel, se poate intampla ca unele cuvinte rostite in vreme de iarna sa fie percepute abia atunci cand vine vara.”
    Plutarh

“In mijlocul iernilor inghetate am invatat ca exista in mine o vara fara putinta de invins.”
    Albert Camus

17.01.2014, 14:57:41
  • soso07
    soso07

“Iarna poate salasui doar in mintea mea, dar o primavara eterna imi stapaneste sufletul.”
    Victor Hugo

“Lasati-ne sa ne indragostim de iarna, caci ea este primavara geniului.”
    Pietro Aretino

Iarna nu este , de fapt , un anotimp , ci o ocupatie.”
    Sinclair Lewis

“Atunci cand sunt fericiti, oamenii nu mai baga de seama daca in jurul lor stapaneste vara sau iarna.”
    Anton Cehov

“Desi suntem atasati de lunile calde de vara, iarna ne formeaza caracterele si scoate la iveala tot ce avem mai bun in noi.
    Tom Allen

“Iarna este modul naturii de a spune “Inalta-ti spiritul”.”
    Robert Byrne

17.01.2014, 15:00:37
  • soso07
    soso07

Daca doriti sa realizati un suport ingenios pentru BIJUTERII, puteti urmari pasii de mai jos :

Confectionarea unui suport pentru bijuterii este, desi n-ar parea, la indemana oricui. N-ai nevoie decat de o ramura de copac si un cadru de tablou, cateva suruburi, o bormasina si un fierastrau.

Persoanele care sunt pasionate de decoratiunile interioare pot purcede la treaba intr-o zi lunga si innourata de iarna. Iata ce ai de facut:

1. Alege o ramura care iti place si un cadru de tablou. Poti folosi o ramura "cu personalitate", care iti spune ceva ...
    2. Foloseste un fierastrau pentru a taia ramura astfel incat aceasta sa aiba aceeasi dimensiune cu rama.
    3. Plaseaza ramura acolo unde ai vrea sa o atasezi in rama si marcheaza locul cu un creion.
    4. Pentru a fixa ramura in rama tabloului, poti folosi o bormasina pentru lemn. In momentul in care se gaureste rama, foloseste ochelari de protectie.
    5. Plaseaza ramura in gaurile facute cu bormasina.
    6. Exista mai multe metode prin care ramura se fixeaza in adanciturile din rama. Poti folosi un surub pentru lemn sau clei. Daca vrei sa indepartezi ramura in viitor, alege sa folosesti un surub pentru lemn.
    7. Pentru a agata bijuteriile, poti folosi orice, de la suruburi pana la dibluri de lemn.
    8. Suruburile se fixeaza pe ramura.
    9. Poti fixa cate suruburi vrei, mai apropiate sau mai departate.
    10. Acum suportul este gata pentru a aseza bijuteriile.
    11. Rezultatul este uimitor, pentru ca are un dublu rol: este atat un suport pentru bijuterii, cat si o decoratiune ingenioasa.

17.01.2014, 15:05:52
  • soso07
    soso07

La moda, in aceasta iarna : bijuterii de inspiratie ruseasca, in aceasta iarna! Temele precum Matrioshka sau baletul rusesc Lacul Lebedelor sunt in tendinte in acest sezon, iar combinatia de rosu si auriu se potriveste de minune chiar si la o tinuta de zi cu zi.

17.01.2014, 15:22:26
  • carmenn
    carmenn

multumim...:)

17.01.2014, 18:37:28
  • soso07
    soso07

Mai asteptam creatii ... daca Iarna nu ne viziteaza, atunci sa facem ceva cu ghiocei :) Si, de ce nu, ceva legat de sarbatoarea din februarie - DRAGOBETE :)) Eu zic sa va pregatiti din timp !!!

17.01.2014, 23:40:07
  • carmenn
    carmenn

neatza! da...sa ne gandim din timp...cine stie..:)

18.01.2014, 10:23:25
  • soso07
    soso07

E sambata seara :) Cine mai vine cu o poveste ???

18.01.2014, 18:35:01
  • soso07
    soso07

Mai avem patru saptamani de inscrieri !!!
    Timp ar mai fi, si pentru IARNA, si pentru CREATII :)

20.01.2014, 13:34:08
  • carmenn
    carmenn

asa este...mai avem timp...dar macar saptamana asta sa avem ceva lucrari...:)

20.01.2014, 13:52:46
  • soso07
    soso07

Avem pana acum 14 creatii inscrise in concurs.

SPONSORII care ni s-au alaturat pana acum sunt urmatorii :
    - Teoshop - www.breslo.ro/Shop/Teoshop - 50 lei constand in materiale pentru Locul 1
    - Gheorghitza - 50 lei constand in materiale pentru DEBUT
    - moderator Carmen - www.breslo.ro/Shop/carmenn
    - moderator Sorina - www.breslo.ro/Shop/soso07
    - Silvia - www.breslo.ro/Shop/Jewelswithlove
    - Gaby - www.breslo.ro/Shop/GabyS
    - Mihaela - www.breslo.ro/Shop/mielena

20.01.2014, 14:09:50
  • soso07
    soso07

Asteptam sa ni se alature si alti sponsori marinimosi si, de asemenea, sa vedem noile creatii de Iarna !!!

20.01.2014, 14:11:32
  • soso07
    soso07

Sper ca in aceasta saptamana sa pun si eu cateva din premiile la care m-am gandit. Asa, ca stimulent ;)

20.01.2014, 14:13:50
  • soso07
    soso07

Si, sa ma gandesc si cum va arata DIPLOMA !!!

20.01.2014, 14:14:16
  • LuAndy
    LuAndy

Pe mine m-a lovit inspiratia dupa ce am citit niste versuri postate aici de Sorina, asa ca sper sa nu fie cu suparare ca le-am "imprumutat" pentru descriere.

Iata deci propunerea mea pentru concurs. Bafta tuturor si inspiratie maxima!

www.breslo.ro/Product/Colier-Fluturi-de-zapada_1107229

21.01.2014, 14:00:17
  • soso07
    soso07

Andy, iti dai seama ce bucurie mi-ai adus ... Inseamna ca versurile pe care le-am postat au vibrat in sufletul tau si a iesit o bijuterie extraordinara !!! Ai "ilustrat" exact, cu sensibilitate, poezia.
    Felicitari !!!

O sa incerc sa mai aduc surse de inspiratie ;)

21.01.2014, 15:13:10
  • carmenn
    carmenn

mini-fluturas...frumi
    multumim sponsorilor nostri!

21.01.2014, 16:52:36
  • soso07
    soso07

Eee, daca tot se anunta o racorire a vremii, atunci sa ne gandim la un ceai ... sub forma de premiu.
    Premiu pentru un CLIENT votant :
    www.breslo.ro/Product/Premiu-CLIENT-votant---Concurs-ANOTIMPURI-2014-editia-III---O-IARNA-CA-N-POVESTI--Sectiunea-Bijuterii_1108256

22.01.2014, 13:43:17
  • soso07
    soso07

Si mai vin cu inca unul - Premiul de POPULARITATE - Bijuterie (cu cele mai multe voturi publice), pe care l-am facut cu gandul la Sarbatoarea DRAGOBETELUI - 24 Februarie, atunci cand se va incheia Etapa de IARNA a Concursului nostru :
    www.breslo.ro/Product/Premiu-de-POPULARITATE---Concurs-ANOTIMPURI-2014-editia-III---O-IARNA-CA-N-POVESTI--Sectiunea-Bijuterii_1108267

22.01.2014, 14:10:13
  • carla69
    carla69

Daca tot a nins sper sa termin si eu colierul meu,aveam deja inspiratie doar in culori

23.01.2014, 18:21:44
  • marianaalex
    marianaalex

Buna,
    pot sa particip la concurs cu un produs adaugat recent in magazinul meu (ian 2014), la care nu ma gandisem initial sa participe la concurs?

23.01.2014, 18:25:09
  • soso07
    soso07

Sigur ca da, marianaalex :) Sa-l vedem !!!

23.01.2014, 19:23:57
  • carmenn
    carmenn

multumim,Soso :)

23.01.2014, 20:11:09
  • soso07
    soso07

Superba !!! Felicitari, marianaalex si bafta !!!

Tudor Arghezi - Ziua cenusie

Ziua cenusie, vanata zi trista,
    Isi cocoloseste soarele-n batista.

Printre caravaua ceturilor, sura,
    Plopii de franghie-s prinsi de tesatura.

Roiuri, porumbieii : vreo cateva sute
    De scrisori si plicuri albe, desfacute.

Negura urzeste, molcoma si muta,
    Noaptea nentrerupta, nemaiinceputa.

Hornurile toate dau putina ceata,
    Calti cate-o farama si tigaie creata.

Soarele ramane spanzurat : un bumb.
    Zi crochiu. Estompa si condei de plumb.

23.01.2014, 23:37:42
  • carmenn
    carmenn

frumi...si eu am lucrat zilele astea cu perle ,piatra lunii,jad alb,sidef si coral...pentru o doamna ,,Rac"...ce frumoasa e incuietoarea...asa ceva as fi vrut si eu...:) dar am gasit alta la Teoshop...

24.01.2014, 17:47:41
  • soso07
    soso07

Carmen, daca tot ai amintit de Teoshop, atunci sa mai spunem inca o data ca este sponsorul principal al Locului I :
    Teoshop - www.breslo.ro/Shop/Teoshop - 50 lei constand in materiale pentru Locul 1

24.01.2014, 18:48:21
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

In ultima vreme, nu stiu daca n-ati observat cumva, multi dintre noi ne-am confruntat cu fel de fel de greutati, probleme si necazuri.
    Concursurile astea, in afara competitiei propriuzise, au dezvaluit si un lucru minunat: caracterul frumos al tuturor artistilor hamdamade.
    Prin acest Forum, incet-incet, am reusit sa ne si cunoastem mai bine. Astfel, aproape ca am devenit o famile in care durerea unuia, este simtita si de catre ceilalti. Multe concurente sau moderatoatoare, s-au prezentat aici cu toata pasiunea si dragostea, cu toate ca inima lor, sufletul, poate erau impovarate de necazuri si durere.

Pe acest fond si cu mari prbleme, Teoshop ni s-a alaturat pentru acest concurs in calitate de SPONSOR, asa cum a mai facut-o si altadata cand a fost solicitata.

www.breslo.ro/Shop/Teoshop

Si-a deschis magazinul din 11 Februarie 2008 (iata ca va trebui s-o sarbatorim in curand) axandu-se treptat in special pe margelele din pietre esmipretioase dar si pe accesoriile placate cu Aur si Argint. Niciodata in acest magazin nu ati putut gasi accesorii chinezesti. isi procura marfa mai ales din Europa, incercat sa evite cat mai mult pietrele contrafacute. In ultima vreme, a inceput sa aduca si cristale din sticla de calitate dar si margele si accesorii Swarovsky.

A acceptat sa ofere pentru Locul1 la aceasta sectiune, un Premiu constand din materiale comandate din magazinul ei, in valoare de 50lei.
    deoarece exista posibilitea ca castigatoarea sa comande produse in valoare mai mare de 50 lei, acest Premiu are si valoare voucher: din costul total al cosului de cumparaturi, se va scadea acesti 50 lei.
    Trebuie amintit faptul ca, asa cum se intampla si cu premiile de la celelalte categorii, Taxa de transport este suportata de client.

Multumim Teo pentru bunatatea ta si ne rugam Tatalui Ceresc sa fie alaturi de tine si sa te ajute sa treci peste toate necazurile care au dar peste tine!

www.breslo.ro/Shop/Teoshop

24.01.2014, 19:06:40
  • soso07
    soso07

Multumim din suflet, Teo !!!
    Si multumim George pentru ca faci posibile toate aceste lucruri frumoase !!!

24.01.2014, 19:28:09
  • carmenn
    carmenn

multumim,G!

24.01.2014, 19:50:29