Forum: Idei si sugestii Comezile in varianta printabila
- magazinuldemargele
Ca magazin de furnituri gasesc actualul mod in care primesc comenzile foarte incomod de printat ... Daca primesc o comanda cu mai multe produse si vreau sa printez comanda (ca sa nu fac 'n ture de la calculator la dulapul in care tin produsele) ajung sa printez o gramada de pagini pe care textul este doar o coloana in partea dreapta ... Nici macar nu apare denumirea produsului in intregime ...
02.11.2012, 09:45:05
Cred ca ar fi mai comod de printat daca numele si datele clientului ar aparea in partea de sus a paginii (ca un antet) si sub el produsele cu denumirea intreaga si cantitatea comandata ... - ButicBoem
Daaaa, subscriu. Eu acum copiez informatiile din site intr-un word in care fac modificari incat sa il pot printa cum trebuie. In plus, ne-ar fi de ajutor si atunci cand trimitem comenzi sa atasam cumparatorului hartiuta cu comada :)
20.11.2012, 22:59:14 - Fine.Things
eu as vrea sa-mi pot lista comanda facuta (deci, ca si client) !!
08.12.2012, 16:08:12
consider c-ar fi foarte utila aceasta facilitate, mai ales cand se aplica discount-uri diferentiate la produse, fiindca mi-as putea calcula cat va fi acea reducere per total comanda.
sistemul de calcul al lui Breslo nu face asta automat, adica nu afiseaza acest discount (nicicum). - user61482
Ceva noutati in acest sens pe cand? Multumesc.
17.09.2013, 09:25:02 - Breslo
Pregatim un set mai mare de imbunatatiri, in multe dintre sectiunile siteului. Insa date fiind reactiile primite la ultimele schimbari facute, am decis ca e mai simplu pentru utilizatori sa le implementam pe toate in acelasi timp.
24.09.2013, 14:49:00
Deci va mai dura putin, dar multumim pentru feedback si puteti fi siguri ca vom tine cont de el. - furnituri4biju
Breslo: Va rog nu uitati de aceasta sugestie ;)
05.12.2013, 10:00:31