Forum: Feedback pentru magazinul tau Ce parere aveti, dragi breslase?

• CreativeBanners
    CreativeBanners

Dragele mele, avand in vedere faptul ca am creat acest magazin numai pentru voi, cred ca ar fi util sa aflu parerea voastra despre produse...
    Nu l-am deschis de mult timp, este al doilea magazin pe breslo, asa ca faptul ca inca nu s-a aratat niciuna interesata nu ma panicheaza...deocamdata...:))
    Am incercat sa creez mai multe stiluri, mai multe culori, iar preturile eu zic ca sunt rezonabile, tinand cont ca fiecare pachet este unicat si se vinde doar odata... In plus, intotdeauna exista un produs la reducere, iar magazinele noi (si cu venituri limitate...) beneficiaza de reducere.
    Deci...spuneti-mi voi, ce e ok, ce nu, sa stiu ce va doriti.
    Va astept cu cat mai multe sugestii!

18.12.2012, 14:17:06
  • gemsgems
    gemsgems

Acum ceva vreme eu am oferit pachete grafice gratuite si nu s-a inghesuit lumea. :P Una dintre explicatii ar putea fi aceea ca multi dintre artizani nu prea umbla pe forum. De aceea sugestia mea e sa faci sa apara cat mai des ofertele tale pe prima pagina (liste + produse sponsorizate), sa fie vazute de cat mai multi utilizatori. Si sa-ti faci reclama pe Facebook pe grupurile de artizani, acolo avand sanse mai mari sa fii observata de mai multi doritori.

18.12.2012, 22:45:13
  • CreativeBanners
    CreativeBanners

Multumesc de sfat... am observat ca forumul nu este prea populat si poate fi frustrant uneori... Eu zic ca este pacat, prin forum ne-am putea ajuta intre noi si am putea crea niste legaturi ca de la artizan la artizan, cum am vazut pe alte site-uri de profil din afara. Ei chiar formeaza "team"-uri, in functie de profil si sunt foarte uniti :)
    Am creat magazinul pentru ca am simtit ca ar fi nevoie de asa ceva aici, pe Breslo. Sunt multe magazine cu produse de calitate, cu fotografii foarte bune, care ar putea fi complete cu o "imagine" corespunzatoare.
    Nu-i bai, nu am nimic de pierdut, poate e mai greu pana afla lumea de ele :)

19.12.2012, 09:30:43
  • PersonallyME
    PersonallyME

...si ca tot esti in domeniu ;), spune-mi ce crezi despre pachetul pe care l-am gandit...ar mai fi nevoie de ceva, ce parere ai despre cum arata ele in general?

19.12.2012, 09:38:42
  • gemsgems
    gemsgems

Ai dreptate legat de forum. Cei care sunt activi pe aici chiar se ajuta intre ei si s-au creat legaturi. :D Dar sunt oameni care nu stiu de forum si mai sunt si unii care stiu, dar nu au timp de el sau pur si simplu nu vor sa aiba a face cu el. Norocul nostru ca avem atatea modalitati de promovare la dispozitie. :P Bafta! :D

19.12.2012, 10:10:47
  • Dichisshop
    Dichisshop

Am vazut de mult timp magazinul dv. si mi se par dragute toate pachtele pe care le oferiti. De asemenea am mai gasit si subiectul pe care l-ati deschis aici pe forum iar asta m-a motivat sa va scriu :)

In primul rand va spun sincer ca dau tarcoale de mult timp magazinului dv. si imi doresc sa iau un pachet, dar problema este : Nu prea cred ca stiu cum sa-l folosesc :D si in al doilea rand, nu inteleg de ce costa atat de mult cateva imagini redimensionate, reeditate dintr-o singura imagine..

Sunt sigura ca produsele isi merita pretul, dar eu nu prea vad care e munca de fapt.. :-?? Sper ca nu va supara intrebarile mele, chiar mi-as dori sa-mi explicati iar daca reusesc sa ajung pe la vre-o banca dupa Revelion, poate-mi iau si eu un pachet. Pentru ca am magazin pe Breslo, pe Facebook si am si un site cu domeniu .com deci chiar am nevoie de personalizare :) si vreau o schimbare deoarece vreau sa ma extind putin si sa vand si altceva inafara de bijuterii.. etc.

Astept cu nerabdare raspunsul Dv. :)

Multumesc mult!
    Alexandra

27.12.2012, 18:24:33
  • CreativeBanners
    CreativeBanners

Draga Alexandra,

In primul rand "La multi ani" si iti multumesc ca esti interesata de pachetele grafice create de mine. Intrebarile tale nu ma supara deloc, dimpotriva, mi-ai dat un pic de gandit. Acum realizez ca nu toata lumea intelege despre ce este vorba si in ce consta de fapt munca mea. Chiar ma gandesc cum as putea sa explic pe intelesul tuturor despre ce este vorba... Ok, o sa le iau pe rand:

Elementele grafice sunt realizate prin combinarea unor "vectori", care sunt niste elemente grafice care pot fi scalate la orice dimensiune fara sa-si piarda calitatea, deci nu apar acei "pixeli". Se pot crea si bannere de dimensiunea unui bloc de exemplu.

Eu nu iau niste imagini pe care le cropuiesc pur si simplu, pentru ca legile copyright-ului nu-mi permit. De altfel nu as face asta din anumite principii si din etica profesionala.
    Acesti vectori eu ii combin, realizez anumite combinatii de culori, ii dimensionez in functie de parametri dati intr-un anumit program de grafica. Folosesc dimensiuni precise pentru fiecare element, astfel incat imaginea sa nu apara distorsionata in niciun fel. Tu vei primi imagini la calitatea maxima permisa (pe breslo, de ex, fiecare imagine trebuie sa aiba maxim 1mb).
    Dupa cum am specificat si in magazin, de 5 ani fac design grafic si de interior si nu mi-as fi permis sa apar cu un magazin pe Breslo cu niste imagini redimensionate pur si simplu.

Am fost foarte surprinsa ca aici pe Breslo nu ofera nimeni asa ceva.... Pe site-urile de afara exista magazine de acest gen si este o practica obisnuita la ei ca magazinele de profil sa-si achizitioneze aceste pachete grafice de la oameni care se pricep la asa ceva.
    Preturile mele sunt comparabile cu cele de afara, cu diferenta ca eu realizez pachete exclusiviste. Si anume, nu vei avea surpriza sa mai regasesti aceeasi grafica si la alte magazine, odata vandut un pachet il scot din magazin. Ei muncesc o data si il pot vinde de 100 de ori...

Realizarea unui astfel de pachet necesita destul de multa munca (pe care de altfel o fac cu mare placere) si know-how-ul obtinut in ani buni de experienta...

Pachetele de pe breslo contin elementele pe care tu le-ai putea folosi in cadrul magazinului - banner-ul breslo, cu doua variante suplimentare pentru cand magazinul este in vacanta si pentru perioadele cu reduceri; avatarul breslo; imagini pe care sa le folosesti cand ai o comanda speciala sau un produs rezervat (o inserezi in cadrul celor 4 fotografii si este o modalitate eleganta si personalizata de a semnala acest lucru), o imagine " thank you" pe care o trimiti cumparatorilor odata cu feedback-ul (ai o optiune de incarcare in momentul in care dai feedback-ul). Ai de asemenea variantele pentru facebook, care sunt la alte dimensiuni, carte de vizita pe care o vei primi intr-un format cdr (program grafic), astfel incat sa poata fi editata de cei care ti le vor tipari. Eticheta "thank you" va fi de asemenea in format cdr, iar tu le poti imprima pe carton sau pe hartie autoadeziva pentru a-ti personaliza pachetele/cutiutele pana sa le trimiti.

Pachetul personalizat (cel la 120) va fi realizat dupa cerintele tale: de ex tu-mi spui ce elemente grafice sa contina (fluturi, pasari, andrele :)) etc), ce culori, ce stil (elegant, clasic, modern, retro, art deco etc) si orice alta dorinta de care eu voi tine cont.
    In pachet nu sunt incluse elemente pentru site, dar la cerere pot face un pret pt orice elemente suplimentare dorite.

Deocamdata nu-ti pot da exemple de magazine care folosesc astfel de bannere pentru ca nu am vandut niciunul :) . Te poti uita insa in celalalt magazin al meu, www.breslo.ro/Shop/personallyme.

Creative banners a fost creat pentru ca am simtit ca multe magazine ar avea nevoie de o imagine corecta si conforma cu produsele pe care le ofera. Multa lume nu-si da seama de importanta imaginii in mediul on line si cat de important este sa-ti creezi o identitate proprie, atractiva si in concordanta cu produsele comercializate.
    Ca un facut, BWE a postat chiar azi un articol pe breslog, www.breslo.ro/blog/imaginea-conteaza, care completeaza mult mai frumos decat pot eu sa exprim cele spuse mai sus.

Ar mai fi atatea de spus, as avea nevoie de un articol special :)) Daca m-as si pricepe la cuvinte...

27.12.2012, 21:20:24