Forum: Tehnici & Materiale Caut cristal clar sau onix fara gauri si artisti care lucreaza cu metal si lemn (nu neaparat ambele)
- Lulutu
Buna tuturor! Am mare nevoie de ajutorul vostru. Stiti unde, in Bucuresti, pot gasi cristale clare ori albastre sau onix, mai mici de 1cm, taiate in forma de briliant rotund (Tolkowsky) sau sferice (pot fi si semisferice), insa fara gauri? Sau daca au gaura, sa nu treaca prin centru, ci printr-o semisfera. Daca nu exista o alta optiune, pot fi si briolete, insa trebuie sa aiba sectiunea mai pe latime circulara si nu ovala.
23.12.2010, 00:38:20
In plus, as avea nevoie si de artisti sau mesteri care lucreaza cu lemn si sculptori in metal. Intentionam sa achizitionez un baston, insa nici un model gata facut nu m-a impresionat, asa ca am hotarat sa caut ajutorul unor artisti. Daca ma puteti ajuta, va voi fi recunoscatoare pentru totdeauna! De asemenea, daca stiti magazine unde mai pot cauta bastoane, va rog sa imi spuneti. Noi sau vintage, orice merge.
Partea din lemn este clasica pentru un baston, ce necesita cea mai multa atentie este capatul superior, care va fi o sculptura stilizata din metal si pietrele mai sus mentionate. Trebuie sa cumpar pietrele cat mai repede, insa restul mai poate fi amanat pana dupa sarbatori, ar fi crud sa cer cuivai sa lucreze in perioada asta.
Va multumesc de acum pentru orice sfat pe care mi-l puteti da :)