Forum: Idei si sugestii Casuta de mail sa salveze ceea ce am scris

• Marillys
    Marillys

Buna,

Am o problema legata de trimiterea mailurilor. Am de scris mail mai lung cu niste exemplificari link-uri pe care le aleg de pe un alt site pentru a intelege termin interlocutorul la ceea ce ma refer. Pana ce mailul contul se inchide si dupa ce am compus un super mail acesta nu se mai trimite. Trebuie sa iau de la capat totul de imi vine sa renunt dupa ce tot ce gandeam toate ideile le-am pus in primul mail. Nu poate xista un buton care o dat ape minunt sa salveze informatia din mail iar in cazul in care se i-a curentul sa se salveze mailul intr-o casuta speciala de genul mail "in curs de editare"? Stiu ca as putea apela la mail.yahoo dar cred ca aveti nevoie de acesta imbunataire .
    Cred ca acest lucru nu mi s-a intamplat doar mie cred ca au fost si altii in aceasta situatie si ar fi nevoie de o imbunatatire si aici.
    Oricum sunt incantat de imbunatairile pe care le-ati mai facut pe parcurs, felicitari.
    Multumesc pentru intelegere si astept un raspuns .

20.03.2011, 12:50:11
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Nu prea inteleg exact ce se intampla.
    Am mai scris si eu mesaje lungi pe mesageria Brelso si nu mi s-a intamplat niciodata sa se "inchida" in mijlocul mesajului.

20.03.2011, 12:56:26
  • tensha
    tensha

Optiunea de a salva mesajele (in timp ce le scrii) pe mesageria breslo nu cred ca va fi implementata in urmatoarele zile, asa ca cel mai sigur este sa scrii mesajul intrun editor de text - de ex. in notepad - si apoi cu copy-paste il transferi pe breslo.
    Astfel daca procedura de "Trimite" se blocheaza poti cu un simplu Ctrl+V sa o reiei.

20.03.2011, 15:42:41