Forum: Promotii si oferte speciale Cadoul lunii... cadourilor! pana la 15% reducere!!

• bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Pentru ca se apropie Craciunul si mie imi place mult sa fac mici bucurii celorlalti, am hotarat ca pana pe 24 decembrie sa acord o reducere generala de 10% tuturor produselor din magazin, exceptand cele donate pentru Diana (ForHope) si a celor cu promotie speciala, de 15 %.

Promotia speciala de 15% se aplica doar anumitor produse, regasite intr-o categorie speciala!

Deci nu uita, 15 % reducere la o anumita categorie si 10% reducere la restul (in afara produselor donate)!

Va astept cu drag in magazinul meu!

Cu drag,

Andra

29.11.2010, 15:58:03
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Nu uitati: reducerile continua pana in ajunul Craciunului!!

Spor la cumparaturi si impartasit iubire!!

Cu drag,

Andra

08.12.2010, 10:19:41
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Mai este doar o saptamana pana la Craciun! O perioada minunata, magica, plina de iubire si caldura! Sper sa va bucurati din plin de frumusetea iernii si a sarbatorilor, dar si de farmecul cadourilor pe care le oferiti celor pe care ii iubiti, cadourile care le primiti de la cei dragi dar si cadourile pe care vi le faceti singure :) Eu una, de cate ori am ocazia, imi fac cate un mic (sau mare) cadou pentru ca imi place sa ma rasfat !

Si eu va fac un mic cadou: reduceri de pana la 15 %!

10% la toate produsele din magazin (cu exceptia celor donate, unde pretul este intreg, banii ajungand la Diana)

si un adaos de inca 5 % (deci 15% reducere finala) la o anumita categorie din magazin denumita chiar cadou de sarbatori :)

Va astept cu multa dragoste!

Andra

18.12.2010, 01:06:32