Forum: Saluta comunitatea Buna tuturor ! :)

• Accesoriipentruevenimentespeciale
    Accesoriipentruevenimentespeciale

Ma bucur ca v-am descoperit si ca in sfarsit se misca ceva in Romania la capitolul ''bresle'' , meserii facute de maini dibace si oameni extrem de talentati.De fapt nu ma bucur,...sunt extrem de fericita.Hai sa aratam omenirii de ce suntem in stare.Felicitari domnului Miclea!

25.09.2012, 07:50:31
  • gemsgems
    gemsgems

Bine ai venit! :)

25.09.2012, 12:47:37
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Bun venit!Bafta multa,inspiratie nesecata si timp pt a crea dupa plac!
    Eu sunt bucuroasa sa vad ca incepe sa prinda ideea de handmade si in Bucovina,ca taaare suntem putini de aici!

25.09.2012, 15:53:53
  • soso07
    soso07

Ce lucrusoare deosebite am vazut in magazinasul tau ! Prin octombrie sa urmaresti la sectiunea concursuri cand se va lansa concursul Anotimpuri - Toamna, care va avea trei sectiuni (decoratiuni, moda si bijuterie). Trebuie sa participi ! Dar va trebui sa pui in magazin produsele cu care participi dupa lansarea concursului.

25.09.2012, 21:21:58
  • Accesoriipentruevenimentespeciale
    Accesoriipentruevenimentespeciale

Multumesc mult tuturor,ce primire calduriasa.Am vazut si eu ce lucrati,sunteti uimitoare.Multumesc pentru informatii,referitoare la concurs :),iar in ceea ce priveste Bucovina,cred ca inca sunt multi handmaderi care nu au auzit de Breslo.Oricum,ma bucur mult ca se dezvolta treaba in Romania,acu' un an', era pe nicaieri.Sper sa ne mai intersectam.Poate ne imprietenim si pe facebook,daca aveti conturi,si mai vorbim din cand in cand
    http://www.facebook.com/accesoriievenimentespeciale

26.09.2012, 07:54:26
  • andysim2005
    andysim2005

Bine ai venit si felicitari pentru creaĆŁiile tale frumoase. Succes in continuare!

27.09.2012, 11:11:43
  • simonikb
    simonikb

Buna! Foarte delicate lucrusoarele tale si tu foarte talentata. Setul shabby chic este divin! :) Mult succes in continuare.

27.09.2012, 15:49:38