Forum: Saluta comunitatea buna!!!
- eea
sunt facinata de cand am descoperit acest site!!! nu am cuvinte woooww la tot ce am vazut aicea!!! parca acu dupa ce am vazut ce poate face mana unui om inspirat ma face sa imi scotocesc printe talente si sa incerc si eu cate ceva asa pt mine nu neaparat pentru vanzare... poate asa o sa ma simpt si eu mai uitila( sunt in concediu de maternitate si parca m-am prea afundat in scutece creme de fundic si alte nebuni de genu) inca nu stiu ce sunt in stare sa fac. m-ar tenta sa fac ceva genti plic sunt inebunita dupa asa ceva si la fel de mult ma temteaza si bratarile... singura mea problema e ca nu prea stiu cum sa le confectionez. aicea am gasit si pe cineva care vinde margelute&co pt confectionari poate cu putin ajutor o sa reusesc sa imi realizez primul handmade by me :D
27.02.2012, 21:09:12 - gemsgems
Buna! :D Daca vrei sa faci ceva si nu stii cum, gasesti tutoriale pe net. :D Gasesti cateva pe http://ilovehandmade.ro/. Mai gasesti foarte multe pe youtube.com si pe deviantart.com, dar acolo trebuie sa le cauti in engleza. Eu iti urez spor si inspiratie! Si sa-ti traiasca puiutul! :D
28.02.2012, 19:18:39 - eea
multumesc mult pentru informati! foarte uitil !
28.02.2012, 19:57:57