Forum: Saluta comunitatea Buna!
- jolie.creativity
sunt noua pe acest site, chiar astazi l-am descoperit si pot spune ca m-au convins bijuteriile hand-made sa imi fac cont ca sa incerc sa descopar cat mai multe, poate va devenis si hobby-ul meu, mi-ar placea foarte mult. ca studenta la medicina imi lipseste acel strop de creativitate si cred ca l-as regasi aici. stiti unde as putea sa gasesc tutoriale si materiale informative pentru incepatori? in special m-ar interesa de unde se pot procura materiale si cum se pot realiza acele forme sferice de rasina!
04.06.2013, 21:23:16 - user61482
Buna,
04.06.2013, 22:59:53
Bine ai venit si sper ca te vei simti bine :)
Materiale poti cumpara si de aici, de pe breslo, sunt foarte multe magazine de furnituri. Poti folosi functia "cautare" din stanga sus, alegand rubrica "materiale" din desfasurator sau de pe prima pagina breslo poti accesa direct" materiale".
Plimba-te pe aici, ai sa le descoperi:)
Tutoriale gasesti si pe blogul breslo, si pe youtube, sunt multe variante, depinde de ce anume vrei sa faci :)
Sferele acelea din rasina ( ma omoara si pe mine o curiozitate nebuna sa le incerc ) se obtin turnand rasina in astfel de forme : www.breslo.ro/Product/Sfere-mici_936582
In magazinul respectiv vei gasi mai multe marimi si forme. Dupa ce se usuca complet se scot :) - jolie.creativity
multumesc frumos! :) am gasit intre timp si formele acelea, m-a ajutat o utilizatoare bine-voitoare care face astfel de sfere, insa mi-a spus sa caut pe youtube si ea, dar nu am gasit nimic pentru forme sferice... :( si as vrea tare mult sa incerc. Nu stiu cum poti pune in interiorul formelor diferite flori presate etc... si chiar nu-mi vine sa cred ca nu gasesc nicaieri pe youtube, caut de o zi deja :))
05.06.2013, 11:21:29