Forum: Saluta comunitatea Bun gasit tuturor!

• Kalimera
    Kalimera

Un cordial salut tuturor breslasilor, in randurile carora mi-am dorit sa intru si eu. Admir atmosfera destinsa si atitudinea prietenoasa a membrilor acestui site.. Felicitari tuturor pentru tot ce am vazut aici si va doresc inspiratie maxima!!
    Numai bine!

30.03.2012, 16:50:56
  • Kalimera
    Kalimera

....propun infiintarea in aceasta sectiune a unui robot care sa raspunda salutului noilor veniti... tuturor noilor veniti. in felul acesta, nimeni nu se va simti ignorat ci, dimpotriva, va fi incurajat sa se implice in comunitatea in care abia a intrat... :)

01.04.2012, 23:51:42
  • blanitza
    blanitza

Draga Kalimera, bine-ai venit pe Breslo!!! Frumusel magazin ti-ai deschis, metalul si pielea sunt foarte la moda, felicitari pentru creatii, succes si inspiratie sa ai!!! Eeee, te invit la concursurile noastre de pe forum, avem o tema super-generoasa - Primavara, hai si tu!!!

01.04.2012, 23:58:31
  • Kalimera
    Kalimera

Multumesc frumos, blanitza!!! Chiar studiam sectiunea de concursuri si taaaare imi da ghes inima sa particip si eu si, cine stie, intr-o zi sa sponsorizez si eu un concurs... Unul, la al carui subiect ma gandesc de ceva timp. Cand imi voi cristaliza ideea, am sa revin cu detalii. :)
    Multumesc inca o data pentru aprecieri!
    O zi minunata sa aveti!

02.04.2012, 17:37:36
  • soso07
    soso07

Te asteptam !!!

02.04.2012, 22:28:48