Forum: Tehnici & Materiale Bumbac netratat
- Doricica
Bonjour doamnelor si domnisoarelor,
13.11.2012, 12:28:36
Stie cineva de unde pot achizitionat panza de bumbac nature netratata? Am gasit in magazine numai din aceea pentru pictura si este foarte scumpa.
Va imbratisez pe toate!
Doricica - tonycat
Incearca in Obor... acum 2 ani am gasit acolo panza de in, canepa, bumbac,
14.11.2012, 10:59:39
de la Profiart am cumparat panza de sac netratata la 10 Ron/m, magazinele care vand articole pentru pictura comercializeaza panza grunduita, e mai scumpa dar ai atatea oportunitati sa o folosesti. La CASARETRO au panza ca cea de sac colorata... eu nu mai stiu alte locuri, fluturi si magazine de tesaturi in Bucuresti nu mai gasesti.... Stiu ca am incalcat o regula dar.... - Doricica
Multumesc frumos Tonycat, sper sa nu se supere admin pe tine.Standul care avea asa ceva in Obor nu mai este:( si la Casa R au ceva panza, dar o folosesc doar pt ei, eu nu vreau din aceea de canepa sau in as fi vrut subtire din bumbac si chiar nu gasesc decat grunduita.
14.11.2012, 16:14:18 - tonycat
Hm... atunci incearca la magazinul de tesaturi la kilogram. Cu tramvaiul 23 de la Piata Unirii exact doua statii. Magazinul este la parterul unui bloc pe partea dreapta, adica cobori din tramvai si mai mergi putin inapoi. O singura problema ar fi, eu nu am mai fost pe acolo de 2 ani.
14.11.2012, 22:00:10 - CrystaDesign
am eu :)
18.11.2012, 11:00:21 - Doricica
Multumesc Tonycat, am fost si acolo, nu au:(
19.11.2012, 09:15:51
Cryssta...vreau!