- BohemianSin
I se mai intampla cuiva sa ii dispara produse din lista in momentul ''conceperii''?Sau sa se rearanjeze singure produsele in ordinea pe care acestea o doresc? sau sa ii dispara produsul propriu din lista?ori acesta sa se duca direct la alternative fara sa intrebe?
21.06.2013, 17:02:25
In alte cuvine. lista sa o ia razna?
Mi se intampla de cand s-a schimbat treaba cu un singur produs din propriul magazin adaugat in liste. - foxyilina
Si mie mi s-a intamplat la fel
21.06.2013, 17:07:09 - LuAndy
Da, şi mie mi s-a întâmplat de vreo două ori. Am crezut că sunt eu zăpăcită şi nu mai ştiu ce fac. :)) Se pare că nu sunt chiar (atât de) zăpăcită...
21.06.2013, 21:45:11 - GradinaSecreta
Am patit-o si eu cu un produs propriu, indiferent unde il puneam, dupa ce salvam fugea tot in aceeasi pozitie.
22.06.2013, 15:27:25 - bijouxdemonange
Uff....
22.06.2013, 21:43:41
Voi da problema mai departe, sa verifice despre ce e vorba si sa rezolve problema :) - blanitza
Mie mi se-ntampla uneori ca atunci cand scriu un comment intr-o lista, la postare sa ma trezesc in pagina principala, si daca ma duc iarasi in lista respectiva, mesajului meu i s-a adaugat un sir lung de cifre, litere, plus cuvantul Query...care habar n-am ce inseamna!!!
23.06.2013, 18:31:13 - nikolla
Azi am facut o galerie si dupa ce de mai multe ori mi s-a inchis pur si simplu galeria fiind nevoita sa fac nenumarate login-uri , am salvat galeria si a aparut ,dar nu in ordinea pe care am dorit-o eu.Nu mai spun ca la moment dat mi au disparut produsul meu si al altui magazin.
24.06.2013, 16:52:44 - Breslo
Buna,
26.06.2013, 16:31:30
Noi am facut cateva texte si n-a aparut nici o eroare. Puteti va rog sa ne descrieti mai clar cand apar erorile?
De asemenea, ati incercat si cu alt browser? Face aceleasi probleme si pe Chrome, de exemplu?
Ne-ar ajuta mult si niste printscreenuri in identificarea problemei. Puteti sa le trimiteti pe [email protected].
Zi frumoasa! - BohemianSin
eu folosesc chrome!
27.06.2013, 11:19:35
apar mereu problemele, la orice lista fac, a devenit o corvoada sa fac liste. eu am toate problemele de mai sus.
cum am rabdarea sa fac vreo lista o sa fac si printscreen. - foxyilina
O alta problema ar fi inlocuirea produsului din magazinul propriu. Daca am adaugat un produs din magazinul meu si doresc sa-l inlocuiesc cu altul imi apare mesajul:"Maxim un produs". Acelasi lucru se intampla daca adaug 2 produse din alt magazin si vreau sa inlocuiesc unul dintre ele, imi zice"Ati adugat deja 2 produse de la acest vanzator"(sau ceva de genul) desi as fi vrut sa inlocuiesc un produs, nu sa adug inca unul.
27.06.2013, 12:43:57
Si intr-adevar, produsul propriu se aseaza unde vrea el dupa ce salvez lista. Are personalitate :) - GradinaSecreta
Am facut o lista, mi-a fost trimis produsul la alternative, fac alta, acelasi lucru, la a treia, desi am 20 de produse, nu vrea sa o salveze. Si eu folosesc chrome.
30.06.2013, 11:57:28
Exemplu:
www.breslo.ro/Treasury/view/O-cafea-tarzie-intr-o-duminica-ploioasa_44433
www.breslo.ro/Treasury/view/Produsele-se-incapataneaza-sa-se-aseze-cum-vor_44436
iar a treia e facuta, dar mi-e imposibil sa o salvez :(. - GradinaSecreta
Am mai facut o lista, nu vrea sa mi-a salveze. Am testat de curiozitate si mi-am inlocuit produsul cu un produs din alt magazin si acum o salveaza, deci pana la urma produsul propriu e problema :(.
30.06.2013, 12:15:29 - LuAndy
Am trimis niste print-screen-uri cu produse care se aseaza cum vor in galerii, sper sa va ajute sa identificati cauza. :)
30.06.2013, 12:25:22 - Breslo
Ok, multumim mult pentru ajutor. Am depistat bugul si ar trebui sa fie in regula acum.
01.07.2013, 12:26:00
Daca mai apar erori, trimiteti va rog un mail pe [email protected] cu cat mai multe detalii, pentru a ne da seama rapid ce se intampla.
Zi frumoasa! - inspring
Buna, a mai ramas o problema: nu mi se permite sa inlocuiesc un produs din magazinul propriu in timp ce fac galeria. Se considera ca fiind al doilea produs.
20.07.2013, 10:55:27 - AlexidaHandmade
Am întâmpinat si eu aceeași problema. Se poate înlocui produsul dacă mai întâi îl stergi pe primul. După ce apesi Edit stergi linkul produsului deja existent si abia după aceea îl adaugi pe cel nou.
21.07.2013, 14:31:30 - inspring
Multumesc, nu merge nici asa.
22.07.2013, 14:11:17 - user21
inlocuieste-ti produsul cu orice alt produs, nu de-al tau. dupa aceea vei putea adauga un produs de-al tau fara probleme. [ nu e suficient doar sa stergi linkul si sa copy paste linkul celui de-al doilea produs personal].
23.07.2013, 08:30:24