Forum: Concursuri Breslo Boemie - Concurs

• Laura.Lee.Lu
    Laura.Lee.Lu

M-am simtit libera sa mai in scriu in concurs un set :)www.breslo.ro/Product/SILVER-rezervatbratara-cadou_926575

19.05.2013, 15:23:55
  • Jewel.ia
    Jewel.ia

Asociez boiemia cu pulsația devenirii, a descoepririi și metamorfozei. Am lucrat și eu la un ”ceva”, nici bijuterie, nici accesoriu, mai mult o amuletă (e mult prea intimă pentru a se lăsa terminată, mai ales că obsesia parcurgerii în detrimentul ajungerii este definitorie pentru mine). Salut, cu emoție, fiecare articol înscris în acest concurs, l-am urmărit cu mare drag, aștept și nu aștept să îmi ofer votul.
    Vă las în compania unei bijuterii muzicale pe care o percep ca pe o mostră superbă și pe alocuri înfiorătoare de cruzime și libertate specifică spiritului adolescentin, liminalitate, prin excelență, a ființei: www.youtube.com/watch?v=4F-CpE73o2M

19.05.2013, 18:35:59
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ehh, Ligia si soso...turul de forta al muzeelor s-a limitat de fapt doar la unul :))) Si noaptea muzeelor in multe cazuri a fost doar seara (cum e muzeul taranului roman, a carei expozitie a fost deschisa doar pana la ora 20, sau la cel de geologie pana la ora 23, desi in comunicatul oficial al Noptii Muzeelor scria ca e pana la 24...in fine... nu ma surprinde :D)
    Aveam in plan 3 obiective de vazut:
    - Muzeul de Geologie - pe care l-am si vazut si e minunat :X:X:X il recomand tuturor iubitorilor de pietre si minerale si scoici si fosile si oase si formarea practic a pamantului; am aflat cateva lucruri interesante si ma bucur, am vazut si o gramada de pietre semipretioase....cristale mari, brute: extraordinare!! si alte minerale, pietre, sedimente, fosile, scoici (multe multe scoici) si ma gandeam ca mi-ar placea sa am cate o bucatica din fiecare :D:D:D
    -Muzeul de istorie naturala Grigore Antipa...la care cred ca s-au inghesuit majoritatea astfel incat... era coada imensa...si abia inaintau.... Cred ca a starnit cel mai mare interes dintre toate obiectivele participante. Fiind astfel situatia, am hotarat sa nu astept cateva ore la coada pentru ca oricum voi reveni pana la finele lunii iunie, pentru a vedea expozitia Human Body si atunci voi vizita si expozitia permanenta
    - Observatorul Astronomic, la fel cu o coada imensa - si asta pentru ca se intra in grupuri de un anumit numar de persoane si pana terminau....portile erau inchise... si iarasi ar fi fost mult timp petrecut la coada...si deja era miezul noptii... Am hotarat ca voi reveni intr-o zi obisnuita, probabil cand voi merge si la Antipa, fiind relativ aproape

Alte obiective nu m-au atras in mod deosebit... si oricum, la cat de aglomerat este... e complicat sa vezi atat de multe...
    Oricum, ma bucur de experienta :p Cum spuneam am aflat lucruri noi si interesante in vizita scurta si relativ in graba - oricum e mai bine sigur intr-o zi obisnuita cand nu e atata aglomeratie si zgomot si te poti bucura in liniste de experienta :P

In aceasta seara am fost la Festivalul Turcesc in Herastrau... practic la inchidere, dar macar am ajuns :P A fost o ora jumate care m-a linistit si binedispus, muzica turceasca imi da o stare de bine, ceea ce e minunat :P Aam vazut niste dansatori (nu stiu cum se numesc, caci nu cunosc termenii si e greu de tinut minte :D) si am tras cu ochiul la preparatele turcesti si cateva mi-au atras atentia in mod deosebit si vreau sa le fac (respectiv Gozeleme - practic lipie umpluta- si falafel turcesc )
    Nu am putut pleca de-acolo fara o pereche de cercei din sticla suflata (sunt superbi!!! si facuti acolo) si fara cateva bunatati turcesti: am luat rahat turcesc (care acum ma imbie cu aroma deosebita de cocos si alunele, fisticul, caju-ul si nucile imi fac cu ochiul), sos de rodii, sos de susan, naut care arata usor diferit fata de ceea ce se gaseste la noi (sunt mare amatoare de naut, chiar acum servesc o mancare de naut, orez si spanac cu alune de padure) si am servit un ceai negru si o cafea turceasca pe care o ador, mai ca imi vine sa schimb cafeaua ce o beau zilnic hihi Si am citit cateva informatii despre cateva mestesuguri si obiceiuri, obiective importante in Turcia si mai ales Istanbul si... abia astept sa ajung in Turcia intr-o zi cand voi putea :p

19.05.2013, 21:29:46
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ Gaby, ma bucura mult sa aud ca nu doar ti-a placut acest concurs dar te-a si ajutat in acest mod minunat in dezvoltarea ta artistica si ti-a deschis noi orizonturi ale creatiei, atingandu-si astfel scopul! Poemul geometric este un deliciu, pe langa ca arata incredbil de bine, materialele, formele si culorile sunt de exceptie iar imbinarea lor este foarte bine gandita, sustinand influenta anilor '80 si descoperirile facute de tine la...tine!!

@ Ligia, acum ascult versurile puse pe muzica de En Vogue, este un cantec ce exprima foarte bine starea de libertate in care imi doresc sa ne traim viata si este perfect pentru a intari indemnul al boemie pe care l-am primit de la univers si vi ll-am transmis si voua, folosindu-ma de oportunitatea concursului :)

Si ai dreptate Gaby, chiar ar trebui avute mereu la indemana! ;)

@ Aura (bookgirl) iti multumesc mult pentru aceste premii superbe!!! Imi faci o deosebita onaoare oferindu-mi unul si mie, desi nu-l merit, ma voi bucura mult de el!!

@ Gaby- blanitza iti multumesc pentru indemnul tau atat de puternic Be free, concentrat intr-un set superb care intr-adevar pare desprins din "tablourile" specifice acestui stil... mai mult decat un stil de bijuterie, imbracaminte, accesorii ...fiind un stil de viata in adevaratul sens al cuvantului, o alegere a libertatii si a dezlegarii de prejudecati, constrangeri, poveri!!

@ LeeLu ma bucura mult ca te-ai folosit de libertate si ne-ai adus aceasta incantare pentru suflet concentrata in delicatele "impletituri" pe care le facu cu atata maiestrie si simt pentru frumos!!!

@FierForArt, iti multumesc pentru impartasirea experientei personale si profunde din aceasta perioada, fiecare devenire (a sufletului sau a obiectului) isi are propriul curs, propriul calendar, ce nu trebuie intrerupt sau grabit, din contra lasandu-i libertatea de a se crea singur si a-si arata potentialul, lumina ce zace in el!
    Multumesc si pentru bijuteria muzicala, profunzimea acesteia atinge intr-un mod deosebit si exprima multe din esenta devenirii....omului...naturii...planetei...

@ Aida, ma bucura mult prezenta ta in concurs, cu piese atat de speciale!! Rochia este fantastica, imi place in mod deosebit datorita complexitatii si mai ales atractiei mele magnetice catre gri si maci, asociate fiind un dar divin cuprinzator a multor esente!

19.05.2013, 21:57:37
  • 3cot
    3cot

Lucrarile cu care particip ( nu imi vine sa cred ca am ajuns sa scriu asta ! ):

www.breslo.ro/Product/Colier-My-Vision---Participa-la-concursul-Breslo-Boemie_927034

www.breslo.ro/Product/Vesta-Hippy-style---Participa-la-concursul-Breslo-Bohemie_927055

Si mult, mult succes tuturor !

19.05.2013, 22:31:31
  • aigile
    aigile

Eu am vrut să scriu că ”noaptea muzeelor” e mai degrabă socializare decât cunoaștere! - dacă ai răbdare, desigur... Altfel, mai bine o zi obisnuită - chiar dacă te mai arde la buzunar, ca ”Human Body” sau comorile Chinei antice... Am încercat asta demult și... ne-am cam lecuit! Dar asta tine și de vârstă, de aceea nu am vrut să-ti stric cheful...
    La Geologie aș merge periodic - și asta nu numai din cauza târgurilor de pietre! Sunt atâââtea lucruri de asimilat! - e ca și cum ai vrea să termini facultatea într=o zi!...

19.05.2013, 23:06:41
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Da, da,a sa este Ligia! Chiar este un izvor de cunoastere Muzeuld e Geologie, sunt atat de multe lucruri de descoperit!

La Human Body era acces si azi noapte, bineinteles contra cost...dar nu s-ar fi meritat!

In orice caz, nu imi pare rau ca am mers si m-am bucurat totusi ca au mers atat de multi oameni....multi copii... sunt bune experientele...nu se stie niciodata ce samante sunt sadite chiar si in aceste experiente pe fuga :P
    Daca nu eram cu mama, poate stateam macar la una din cozi...dar e obositor totusi chiar si pentru mine... iar cu Rabdarea nu prea "socializez" eu :))

19.05.2013, 23:18:27
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Wow, 3cot, m-ai dat gata cu creatiile tale!! Sunt absolut superbe si exprima foarte bine boemie si libertate! Minunat!

19.05.2013, 23:20:21
  • AndreeaHandmade22
    AndreeaHandmade22

Toate creatiiile sunt superbe, de-abia astept sa vad castigatorii, mi se pare tare greu de jurizat!

20.05.2013, 00:07:45
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Si mie mi se pare la fel de greu :D

Apropo de jurizat, lista completa a juriului:

Andreea Badragan (www.glorybox.ro)
    Andra Marasteanu (adica eu :D)
    Marciana Moisa (margelenaturale.breslo.ro)
    Eugenia Ghica (bohemiansin.breslo.ro)
    Alina Mihai (gemsgems.breslo.ro

Si reamintesc
    CRITERIILE DE JURIZARE
    Juriul va acorda punctajul luând în considerare următoarele criterii:
    - Încadrarea în temă: influente, forme, coloristica, elemente specifice; ideea centrala; studiu personal (minim)
    - Complexitatea ideii, lucrării şi a tehnicii/tehnicilor folosite;
    - Estetica piesei, impresia artistica;
    - Prezentarea lucrării: fotografii, descriere;
    - Originalitatea lucrării, aportul personal, creativitatea.

Pe parcursul zile voi veni cu completari , premii, liste, galerii si la final cu topicul de votare :P

Sa aveti o noapte buna!!

20.05.2013, 00:33:35
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Buun

Sunt in pregatiri intense :D

Am facut lista de lucrari inscrise Sper ca n-am uitat nici o piesa. Si am pastrat si lucrarile Marmotesti chiar daca spunea ca le inlocuieste, am marit numarul maxim de lucrari, deci poate se razgandeste hihihi Sunt fete care au mai multe lucrari inscrise, dar le las asa, nu vreau sa tai elanul nimanui incurcandu-ma in cifre fara rost:P Cu cat mai multe, cu atat mai mare si mai frumoasa petrecerea boema :P
    Si clar este un semn ca va place tema si v-a inspirat, fiind lucrul cel mai important pentru mine acum!

Lucrarile sunt 81 la numar in total hihihi si le vedeti aici:

https://docs.google.com/document/d/13d5GnR2i73eYZlPPiFKQXLhfzezJZtY_dOjswtKRts4/edit?usp=sharing

Nu cred totusi ca sunt vizibile toate...
    Adica eu le vad si pe cele ale magazinelor in vacanta etc , dar daca nu sunt logata nu le mai vad....
    Ma ajuta cineva cu confirmare?
    Spre exemplu acesta: www.breslo.ro/Product/Hippie-vs-Bohem---participa-la-concursul-Boemie_881505

Reamintesc sponsorii (la fel, sper sa nu fi lasat pe nimeni pe dinafara, am incercat sa incep listele din timp si sa adaug pe parcurs)...
    Va multumesc din suflet :X:X:X

1. Jewelswithlove (www.jewelswithlove.breslo.ro): Bineinteles ca si aici voi da vreo doua premii,le voi realiza pe parcurs .

2. Gabys: Voi oferi premiul III.

www.breslo.ro/Product/Colier-i-cercei-I-dream-of-flying---Premiul-pentru-Locul-III-la-Concursul-Breslo-Boemie_914354.

3. NicoleceaMov: O sa ofer si eu ca premiu un set de accesorii par format dintr-o bentita si o agrafa. Juriul va decide catre cine va pleca :)

www.breslo.ro/Product/REZERVAT---Set-Accesorii-par---Boem-sfarsit-de-primavara_925702

4. Purplecolorainbow (www.purplecolorainvow.breslo.ro): Ofer si eu ca si premiu un cosulet vesel cu 3 sapunuri cupcake:trandafir,lavanda si scortisoara.

5. Ethno Bead ofera un premiu constand in furnituri in valoare de 40 lei.

yuppi!! multumim Carina si Ethno Bead!!

www.breslo.ro/Shop/Ethno-Bead

6. Margele Naturale: Va anunt un nou premiu, minunat, de la si din margele naturale, " in val de 50ron, o creatie aleasa dupa simtirea inimii " -www.margelenaturale.breslo.ro

7. Bookgirl: Voi oferi si eu ca premiu doua topuri bikini, pe culoarea dorita de castigator, ca cel din imagine. Unul va merge catre cine va decide juriul, iar al doilea il voi oferi cu mare drag moderatoarei acestui concurs :)

www.breslo.ro/Product/Top-Bikini_922249

20.05.2013, 05:49:43
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Buna dimineata,fete harnice si talentate!
    Eu nu am reusit sa realizez nimic pt acest frumos concurs,desi aveam o multime de idei,dar m-am consolat privind minunatiile inscrise de voi.
    N-am putut lucra nimic,nici pt concursuri,nici altfel,dar promit ca premiile vor aparea in timp util.
    Felicitari tuturor pentru tot ce ati facut si Andrei pentru turul de forta!
    Sa aveti o saptamana minunata!

20.05.2013, 08:11:28
  • carmenn
    carmenn

neatza! eu nu vad nimic in lista...:) nu mi-o gaseste?!

20.05.2013, 09:11:30
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Buna dimineatza!
    81 de lucrari... Wow!
    Nu se vede exemplul pe care l-ai dat, Andra.
    Eu voi oferi si un premiu pentru locul IV constand in furnituri. Trebuie doar sa il pozez :)/

20.05.2013, 09:11:52
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Se vede, Carmen. Selectezi linkul si dai click dreapta sa il acceseze.

20.05.2013, 09:14:10
  • carmenn
    carmenn

da...nu am vazut eu acolo ,,accesati" eu ii dadeam copy paste pe google...:( dar le deschidem pe fiecare...nu se poate sa vedem lucrarile ?

20.05.2013, 09:21:16
  • carmenn
    carmenn

si cate lucrari putem vota? scuze, nu mai caut in urma...:)

20.05.2013, 09:22:23
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

6

20.05.2013, 09:38:02
  • 3cot
    3cot

Intentionez sa ofer si eu un premiu.
    Momentan, incerc sa gasesc formula magica a dilatarii timpului.
    Asa ca, va rog sa " aveti putintica rabdare" ( multumesc ! ) si sper sa reusesc sa il postez pana se vor anunta castigatorii concursului.
    Felicitari pentru minunatele voastre lucrari !

20.05.2013, 11:39:17
  • aigile
    aigile

Andra, tu când te mai odihnești?! - vezi, n-am pomenit nimic de somn...
    Să nu uiți și de cadoul meu - la dispozitia ta: www.breslo.ro/Product/Closer-To-Nature---set-colier-i-cercei-Concurs-Breslo-Boemie_925690. Acesta, deși păstrează stilul, nu e în concurs (la fel cu setul tău).Scuză-mă, te rog, dacă ți-am ”suplimentat” bătăile de cap”...

20.05.2013, 11:44:12
  • aigile
    aigile

...adică 57(Here Comes The sun - pentru tine)&69(Closer To Nature- pentru o ”premiantă”/sau ne-premiată, la alegerea juriului) - sunt ”hors concours”, fiind oferite.Încă o data, te rog să mă ierți dacă am fost confuză în exprimare!... (am păstrat stilul pieselor, gândindu-mă că sunt atâââtea iubitoare ale acestuia).

20.05.2013, 11:55:08
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Silvia, stai linistita! Tu esti aici cu sufletul alaturi de noi si prezenta ta este simtita de fiecare!! Tu sa ai grija de tine!!

Ok, Gaby, merci, sa vedem cum facem cu el. (Eu le vad, avand acces de admin, chiar daca nu sunt active sau sunt sterse, bine ca mi-am dat seama )

Multumesc mult si pentru acest premiu, Gaby!!

Si tie 3cot! Avem rabdare, cum nu!!! Sunt curioasa ce frumusete faci!
    Ce nebunie de premii, minunat!!

Ligia, ehh le fac si pe alea, odihna si somn :D :D

Si stai linistita cu lucrarile, eu le-am luat pe toate aseara :)))))) Prima jumatate a listei era deja de saptamana trecuta, insa in ultima sapotamana a fost wow la capitolul inscrieri si aseara am mai citit si in diagonala *blush", link-urile unde a m vazut premiu langa le-am dus la premii, celelalte toate in lista :)) :P
    De-asta am si publicat lista intreaga, sa fiu sigura ca e totul in regula :D:D:D

Carmen, in topicul de votare scriu din nou detaliile acestea! Mai tarziu, sa le iau la verificat pe toate mai intai, e pacat sa nu poata fi vazute :)

20.05.2013, 14:05:21
  • Thezora
    Thezora

Deci nu pot sa cred cate lucruri minunate! Bravo Andra pentru alegerea inspirata a temei si bravo bravo fetelor pentru harnicie si multitudinea de idei!!!

20.05.2013, 15:16:32
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Asa....
    deci va invit la vot aici:

www.breslo.ro/Forum/VOT-PUBLIC---Breslo-BOEMIE---21-25-mai_topic_11627

Reamintesc lista completa de sponsori si o parte din premii:

1. Bijouxdemonange www.bijouxdemonange.breslo.ro - voi asigura premiile principale
    2. Andreaa Badragan www.glorybox.breslo.ro
    3. Margele Naturale www.margelenaturale.breslo.ro - un premiu " in val de 50ron, o creatie aleasa dupa simtirea inimii "
    4. GabyS www.gabys.breslo.ro (premiul III)
    www.breslo.ro/Product/Colier-i-cercei-I-dream-of-flying---Premiul-pentru-Locul-III-la-Concursul-Breslo-Boemie_914354
    5. NicoleceaMov www.nicoleceaov.breslo.ro
    www.breslo.ro/Product/REZERVAT---Set-Accesorii-par---Boem-sfarsit-de-primavara_925702
    6. Pruplecolorainbow www.purplecolorainbow.breslo.ro - un cosulet vesel cu 3 sapunuri cupcake:trandafir,lavanda si scortisoara.
    7. Ethno Bead www.breslo.ro/Shop/Ethno-Bead -un premiu constand in furnituri in valoare de 40 lei
    8. Bookgirl www.bookgirl.breslo.ro - doua topuri bikini, pe culoarea dorita de castigator, ca cel din imagine: www.breslo.ro/Product/Top-Bikini_922249 pentru moderator si un participant
    9. 3cot www.3cot.breslo.ro
    10. aigile www.aigile.breslo.ro www.breslo.ro/Product/Closer-To-Nature---set-colier-i-cercei-Concurs-Breslo-Boemie_925690 - pentru o ”premiantă”/sau ne-premiată, la alegerea juriului)
    si www.breslo.ro/Product/Here-Comes-The-SUN---set-colier-brar-i-cercei-Concurs-Breslo-Boemie_923712
    11. Jewelswithlove www.jewelswithlove.breslo.ro

Acum lucrez la galerii si album si fise de evaluare :P

21.05.2013, 01:31:17
  • DeianeiraJewellery
    DeianeiraJewellery

Felicitari tuturor pentru munca de creatie, organizare si administrare. Mult succes tuturor participantilor!

21.05.2013, 12:18:17
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ Gabriela, tema m-a ales pe mine, era urmarea fireasca in evolutia inspiratiilor pentru concursuri, eu doar m-am nimerit a castiga precedentul.

@Mihaela, multumesc mult!! Succes si tie si multe felicitari!

21.05.2013, 17:55:57
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Bunn , am ajuns la timp :D! Super surpriza , care asteptat cumintica sa ii vina randul , sa fie terminata :D
    www.breslo.ro/Product/Super-secret--Premiu-Consurs-Breslo-Boemie_931296
    O las pe Andra sa decida participanta la care va ajunge .
    Pups!XOXO

25.05.2013, 10:30:16
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Ce frumos ti-a iesit setul, Nico! Finut si inspirat combinate culorile!
    Iata si premiul promis de mine pentru ocupanta locului IV, un premiu de consolare, desi cu asa lucrari in competitie, nu e putin lucru sa te afli cu un pas sub podium! Asa cum am precizat si in descrierea produsului, premianta de pe locul III va putea alege intre aceste furnituri si setul cu pene.
    www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-Locul-IV-la-Concursul-breslo-Boemie_931419

25.05.2013, 12:05:08
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Intarziata de mine abia diseara editeaza pozele si posteaza premiile:( si-mi cer scuze pentru asta.

25.05.2013, 15:21:25
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Wow, ce frumusete, Nicole!! minunat!!!

Gaby, superb premiul tau constand in furnituri!!!
    Ai dreptate ca pe orice loc s-ar clasa fetele aici, tot ar fi de bine! E foarte greu sa le departajezi!

25.05.2013, 17:04:54
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

In sfarsit,am sosit si eu cu premiile.
    Andra va decide care vor fi cele doua castigatoare,o debutanta si o creatoare care nu va fi castigat altceva.
    Cele doua castigatoare vor alege cate un premiu din cele 9 prezentate. Eu am pus acolo mai multe produse,cu gandul ca fiecare are alte gusturi si alte preferinte si in speranta ca,avand de unde alege,premiul va fi mai placut.
    www.breslo.ro/Shop/Jewelswithlove/Premii-concurs-forum_34223

26.05.2013, 00:14:26
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Wow, Silvia, ce minunatii de premii!!! Iti multumesc mult!!!

26.05.2013, 18:40:45
  • 3cot
    3cot

Am venit si eu "la spartul targului" cu premiul.
    Andra, am nevoie de ajutor pentru ca imi este greu sa ma hotarasc cui sa il daruiesc !

www.breslo.ro/Product/Set-cercei-si-inel---premiu-concurs-Breslo-Boemie_932988

27.05.2013, 00:43:05
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Superb premiul!! Multumesc!!

Mie imi va fi extremd e greu sa aleg cui sa impart premiile! Voi vedea la momentul...premiilor :D

27.05.2013, 01:24:03