Forum: Concursuri Breslo Boemie - Concurs

• Laura.Lee.Lu
    Laura.Lee.Lu

Multumesc Andra pt. apreciere ! Mi-ai umplut sufletul de bucurie! :))

12.05.2013, 18:47:53
  • Jewel.ia
    Jewel.ia

Ma bucur nespus ca ati dat curs sugestiei mele de a va inscrie in acest concurs. Sunteti foarte talentata si, de cand mi-am amintit de minunatiile varatice din magazinul Leelu, am stiut ca un set iesit din mainile dvs va desavarsi galeria boiemiei breslase, de altfel bogata in culori si libertate de exprimare. Urmaresc, din umbra si prin Umbra (una dintre pisicile mele care, in timp ce scriu acest mesaj isi gaseste de lucru tocmai pe tastatura, asa ca orice formulare ne la locul ei poate fi citita ca un mesaj incriptat by Umbra:-) ) acesta dezlantuire de idei.

12.05.2013, 21:44:08
  • floriknoture
    floriknoture

Ce bine că s-a prelungit termenul -
    www.breslo.ro/Product/Colier-din-ata-colorata---floral-si-boem_921761

(Foarte frumoase galeriile, de-abia aștept să le văd pe toate grămadă :) )

✼✼✼Andreea

12.05.2013, 22:38:40
  • Laura.Lee.Lu
    Laura.Lee.Lu

Multumesc mult Iulia Cadar , astept mesaj de la Umbra , :)pt.cele trei pisici ale mele...

13.05.2013, 07:31:47
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Super!
    chiar eram necajita ca nu puteam participa :)

13.05.2013, 09:10:57
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Eu chiar ma buur ca am mai prelungit, fiindca sigur sigur veti mai veni cu frumuseti si vom face o lista si mai mare de comori boeme!! :X:X:X

@Andreea, minunat colierul :X:X

Mai tarziu fac si a 4-a galerie ca dja au inceput sa se adune de inca una :p

Si voi incerca zilele acestea sa fac culorile pe...culori sau tematica...sau utilitate :D sa vad ce inspiratie am si cum voi reusi sa le imbin :D

13.05.2013, 10:11:39
  • FIMARC
    FIMARC

Multumesc pt.prelungire ca asa am reusit sa fac si eu ceva.

www.breslo.ro/Product/Rasta-Summer_922197

13.05.2013, 15:53:32
  • carla69
    carla69

Da,clar e stilul meu!Mai am ceva in lucru,sper sa reusesc sa si termin

13.05.2013, 21:21:43
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Super super!! Rasta style!! hihi
    Eu ascult UB40, deci perfect :P

Carla, spor!! Si restul spor si inspiratie!!!

15.05.2013, 01:09:31
  • user33709
    user33709

Revin cu inca o piesa www.breslo.ro/Product/Orange-vibes-Boho-girl_923519
    Nu ma mai satur de acest stil :)

15.05.2013, 12:13:50
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

yuhuu, ma bucur ca nu te mai saturi!! Mai ales ca-ti ies asa frumuseti!! :X

15.05.2013, 13:31:39
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Vaai Ligia, ce surpriza minunata mi-ai facut!!! Iti multumesc mult!!! Cu ocazia asta ne vom intalni si la o cafea, o apa plata ! Si eu am sa-ti dau ceva, dar nu mai reusesc sa finalizez si sa pozez!! Te imbratisez!! :X

15.05.2013, 16:40:52
  • aigile
    aigile

OXOXOX:)))

15.05.2013, 17:41:30
  • user33709
    user33709

Si o ultima piesa in concurs

www.breslo.ro/Product/Colorful-Ethnic-Boho---Bratara_923754

15.05.2013, 17:49:34
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

ohh my, cat e de frumoasa!! Cand vand combinatie rosu - turcoaz mi se taie respiratia ;))

15.05.2013, 18:33:33
  • carla69
    carla69

am revenit,ultima dar nu cea din urma!
    www.breslo.ro/Product/Colier-Noapte-de-argint_924381

16.05.2013, 18:40:34
  • soso07
    soso07

Andra, noroc cu prelungirile :))) Nu este ce am gandit la inceput, dar merge si asa :)
    www.breslo.ro/Product/Infloresc-aievea--vesnicii---Bolerou-colier-si-bentita---Participa-la-consurs-Breslo-Boemie_924469

16.05.2013, 20:10:10
  • Thezora
    Thezora

Mama, mama ce-i aici! numai minunatii! Felicitari tuturor, sunt minunate!

16.05.2013, 20:53:29
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Am reusit si eu sa termin :D, si la fel si Bianca (ea chiar a terminat de mult dar "m-a asteptat pe mine" (ass ce fain ar fi sa existe 2 administratori ai aceluais magazin :)) )). Asadar :
    - www.breslo.ro/Product/Sparkleee--set-colier-bratara-cercei_925305 -by Bianca
    - www.breslo.ro/Product/Free-Spirit--Bohemian-Comborochiabentita_925314 -by eu (Nico)

Greu mai fu...nu ma gandeam ca e asa mare filozofie sa cosi la mana..dar m-am inselat ..e migalos si time consuming, cum ziceam si in descriere daca nu imi regaseam sporul si dorinta de a termina in muzica..probabil ca nu as fi dus la final rochita :), mai ales la cate momente de genul "I have no idea what I'm doing here" am avut :))
    Felicitari tuturor pentru creatiile inscrise , multa diversitate ca deobicei si toate la fel de inspirate si frumoase.
    Revin soon cu premiul super secret , pana atunci spor la treaba ca mai sunt 2 zile in care pesimt un nou tsunami de creatii grozave!
    Xoxo

17.05.2013, 17:34:00
  • Thezora
    Thezora

Foarte frumos si boem!

17.05.2013, 18:04:45
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Fetelor, sa stiti ca n-am disparut. Doar ca nu m-am simtit bine zilele astea si nu am fost in stare sa fac mai nimic.
    Voi reveni in aceasta seara si va voi intampina pe fiecare! Va pup!

17.05.2013, 18:43:54
  • carmenn
    carmenn

www.breslo.ro/Product/Set-Fluture-Concurs-Boemie_925394

v-am adus culoare si aripi de fluture...libertate si zbor...

17.05.2013, 18:54:38
  • aigile
    aigile

”Don't worry!...”, dragă Andra (vorba cântecului...), dar îți dorim să te simți mai bine - cel mai bine! Sănătate multă!

17.05.2013, 19:27:54
  • mielena
    mielena

Inainte de toate, multa sanatate Andra si felicitari pieselor inscrise in concurs!
    Vin si eu: www.breslo.ro/Product/Ancient_925453

17.05.2013, 20:07:51
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

In primul rand, Andra, sa te faci bine :)

Vin cu premiul promis pentru concurs, premiu care va pleca catre cine hotaraste organizatoarea indiferent de pozitie ocupata pe podium:

www.breslo.ro/Product/REZERVAT---Set-Accesorii-par---Boem-sfarsit-de-primavara_925702

18.05.2013, 09:12:36
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Mi-e mila de juriu cu asa piese, care depasesc atat cantitativ, cat si calitativ orice asteptari :)! Toata aceasta nebunie m-a facut sa incerc o pereche de cercei neconventionali:
    www.breslo.ro/Product/Cercei-Fresh-spirit_925742.

18.05.2013, 09:39:02
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Intr-un final am terminat si eu lucrarea pe care o propun pentru concurs.
    Am vrut sa prind in acest colier bucuria unei calatorii cu rulota si toate emotiile pe care cred ca le-as fi trait daca as fi avut parte de asa ceva. Mi-am inchipuit o fata libera si eliberata de conventional si normele societatii. Din punctul meu de vedere am reusit. Cand vad colierul parca ma vad coborand dintr-o rulota pe marginea unui camp verde verde, presarat cu floricele.

www.breslo.ro/Product/Colier-statement-boem-Roadtrip---blugi-margele-turcoaz-chipsuri-sidef-roz-perle-flori-sidef-margele-nisip-tub-margele-lemn-voal_925757

18.05.2013, 09:51:33
  • carmenn
    carmenn

frumi ultimile postate...boleroul e super si penele si neconventionalul...:)

18.05.2013, 11:38:58
  • nicolebijou
    nicolebijou

Multumesc, Carmenn

18.05.2013, 12:46:36
  • aigile
    aigile

Cu părere de rău că trebuie să pun punct, dar cu bucuria că a ieșit soarele, să pot face și poze...Și tot cu părere de rău că, așa cum zicea Gabi, am (prea) dat de furcă juriului. Și cu speranța bucuriei că am să vă recunosc cândva, pe stradă, purtând cu mândrie și drag ”bohoșicurile” care vă reprezintă!:)))
    www.breslo.ro/Product/SunFLOWER-POWER--set-colier-brar-cercei-i-inel-Concurs-Breslo-Boemie_925931

18.05.2013, 15:25:25
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Daa, aici e boemie curata, va faceti de cap !!! Si ma bucur mult!!! :X:X:X

Va multumesc pentru urari, azi sunt un pic mai bine, sper sa nu mai adorm ca aseara, caci am multe de facut!! Si vazut! Si apreciat!

18.05.2013, 18:38:43
  • AndreeaHandmade22
    AndreeaHandmade22

Pentru a doua oara (prima fiind la concursul care se desfasoara in paralel, cel cu primavara) particip la un concurs, cu o creatie realizata special pentru acesta. Desi nu este tocmai stilul pe care il abordez in creatiile mele mi-a facut o deosebita placere sa lucrez la el, mai ales ca ma gandeam de ceva vreme sa realizez un accesoriu boho-chic, dar nu stiam ce. De la voi m-am inspirat si iata ce a iesit : www.breslo.ro/Product/Colier-supradimensionat-Boho-Chic_926069

18.05.2013, 19:52:02
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Bine-ai venit Andreea! Este superb colierul!

Uitasem ca asta seara e Noaptea Muzeelor, asadar voi profita de ocazie sa vad cateva muzee (Observatorul Astronomic, Muzeul de Istorie Naturala si cel de Geologie) si voi reveni incarcata de energie buna sa va transmit si voua

In orice caz, aveti dreptate, ca dati de furca juriului si celor ce vor fi nevoiti sa voteze :D:D:D Sunt minunate lucrarile si va reprezinta in intregime, cu suflete libere si deschise!!! E o colectie minunata, nepretuita si sunt mandra de gazduire!!! Va multumesc pentru ceea ce imi oferiti!!!

18.05.2013, 20:27:55
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ Nicole: superba fusta si colierul este completarea perfecta!! Intotdeauna mi-au placut fustele gipsy cu stil ;)

@decoart: superb de-a dreptul colierul! Imi place la nebunie efectul, designul, materialele, tot!

@ Carla, wow , o minunatie franjurata!! Fermecatoare!!

@Soso, nu stiu ce ai gandit la inceput, insa ceea ce ai realizat este minunat!! Iar sentimentele le-ai transmis si participa in concurs, intregindu-ti lucrarea!

18.05.2013, 20:56:38
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ Nico:
    Atat de gingas si de liber e setul Biancai!!! Frumoasa combinatie de argintiul lunii si albastrul apei...

Iar setul tau cu ro chie sia cecsorii: de neevaluat in cuvinte!! Felicitari!!

@ Ligia: atat de vesel gand de vacanta si culoare!!! :X

@ Carmen: un fluture magic ce-mi aminteste de copilarie si de visele in roz si mov :p

Cand ma intorc de la vizita muzeelor, voi continua cu fiecare lucrare!

va pup!

18.05.2013, 21:01:17
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ Mielena: minunata rochie, mihaela!! Un aer de simplitate chic , aerisit si liber, care-mi place la nebunie!

@corainadori: mireasma florilor de cires si gingasia lor au ajuns pana aici! Iti multumesc!

@ Ligia: closer to nature, closer to your soul and beauty!

@ NicoleceaMov, multumesc mult pentru premiu, este superb!!! Foarte frumoase floricelele in par :X:X
    La ce premii frumoase avem in cocnurs, ma gandesc cum gasesc o modalitate de a castiga si eu :))))

@nicolebijou: superb boleroul, atat de potrivit cu rochiile de vara si spiritul liber!

@ Gaby: yuhuu, ce bine arata!!! Superb!!! Misto ideea cu rafia :X:X:X

@NicoleceaMov: ei ce combinatie frumoasa de materiale, forme si incluzand si versatilitate!! Minunat!!

@ Ligia (si Gaby) juriul sigur nu se supara sa se destinda admirand asa frumuseti!!!

Ligia, imi plac la nebunie floricelele :X:X foarte frumos realizate :X:X Si efectul e maxim, asociat negrului!!

19.05.2013, 07:43:40
  • aigile
    aigile

Andra, mulțumim frumos pentru aprecieri! - dacă mai ești în stare de toate astea după ”noaptea muzeelor”, ești cea mai tare!!!

19.05.2013, 12:44:06
  • soso07
    soso07

Cum a fost turul de "forta" al muzeelor, Andra ? :)

19.05.2013, 12:49:41
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Esti inepuizabila, Andra :)! Desi mai sunt cateva ore, pentru mine, personal, concursul s-a incheiat. Am mai lucrat o piesa, mi-am dat seama ca a iesit cu totul altceva si e in alt stil, deci nu o voi inscrie. Am listat-o deja, se numeste "Poem geometric" (nu dau linkul fiindca nu vreau sa te incurc, Andra, atunci cand faci topicul sau cand aduni piesele inscrise). In ideea acestei piese se reflecta o parte din ce am invatat eu in acest concurs. Chiar am invatat multe, cred ca m-am eliberat de cateva prejudecati in privinta creatiei, iar principalul castig este ca am capatat o libertate in folosirea culorilor si nu mai imi este frica sa combin mai multe nuante (aveam teama asta si nu o constientizasem). Iar spiritul boem mi-a activat niste rotite, astfel incat acum sunt in stare sa caut in orice posibile materiale pentru bijuterii :).
    Pentru toate astea, iti multumesc, Andra, pentru ideea concursului, pentru sursele de inspiratie puse la dispozitie, pentru intreaga ta prezenta aici, pentru incurajari si felul subtil si delicat in care ai stiut sa ne mobilizezi si sa faci din noi o comunitate cuprinsa de febra boemiei :)!

19.05.2013, 13:08:29
  • aigile
    aigile

”Prejudice, wrote a song about it.
    Like to hear it? Here it go.

I wear tight clothing, high heeled shoes
    That doesn't mean that I'm a prostitute, no no
    I like rap music, wear hip hop clothes
    That doesn't mean that I'm sellin' dope no no
    Oh my forgive me for having straight hair, no
    It doesn't mean there's another blood in my head
    I might date another race or color
    It doesn't mean I don't like my strong black brothers.

Why oh why must it be this way
    Before you can read me you got to learn how to see me, I said
    Free your mind and the rest will follow
    Be color blind, don't be so shallow.
    Be color blind, don't be so shallow

So I'm a sistah
    Buy things with cash
    That really doesn't mean that all my credit's bad, oooh
    So why dispute me and waste my time
    Because you really feel the price is high for me
    I can't look without being watched, and oh
    You rang my buy before I made up my mind, OW!
    Oh now attitude, why even bother
    I can't change your mind, you can't change my color

Why oh why must it be this way?
    Before you can read me you got to learn how to see me, I said
    Be color blind, don't be so shallow…

Be color blind don't be so shallow

Why oh why must it be this way?
    Before you can read me you gotta learn how to see me, I said
    Be color blind, don't be so shallow!
    FREE YOUR MIND!”
    @GabyS - frumos poem, nimerite concluzii! Subscriu!

19.05.2013, 13:38:27
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Versurile astea merita tiparite si postate undeva la vedere, sa nu uitam niciodata starea! Multumesc, Ligia :)!

19.05.2013, 13:50:40
  • user33709
    user33709

Voi oferi si eu ca premiu doua topuri bikini, pe culoarea dorita de castigator, ca cel din imagine:
    www.breslo.ro/Product/Top-Bikini_922249

Unul va merge catre cine va decide juriul, iar al doilea il voi oferi cu mare drag moderatoarei acestui concurs :)

Felicitari tuturor pentru creatii, superbe toate!

19.05.2013, 14:04:00
  • blanitza
    blanitza

Draga Andra, concursul acesta minunat si bogat in stari si sentimente, vad ca a antrenat si-a dezlegat cumva potentialul creator intr-atat de variate forme, incat cu siguranta ca ne pare rau ca se apropie de sfarsit... Si eu m-am lasat purtata de cromatica vie si pastelata a spiritului boem, parca am avut in ureche numai acorduri de Woodstock, si chiar face bine la suflet si la trup era Bohemian. Ascultand eu la muzichie old, din anii '60-'70, am exersat creativ si sper sa va placa ultima piesa, pe care-am intitulat-o sugestiv : BE FREE...
    www.breslo.ro/Product/Colierul-Be-Free---CONCURS-BRESLO-BOEMIA_926687

19.05.2013, 14:12:33