Forum: Concursuri Breslo Boemie - Concurs

• GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Multumesc mult, Andra! Ce frumos ai descris fiecare lucrare, citind parca printre randuri pana in sufletele creatoarelor! Succes cu lucrul la comanda, sunt sigura ca va iesi bine, margelele naturale prind viata in mainile tale :)!

06.04.2013, 19:21:35
  • user2438
    user2438

Dragelor,

Va urmaresc si eu din umbra si ma bucur de asa tema fantastica! Pentru tema asta eu mi-as lasa mintea la usa spatiului de creatie si mi-as lasa sufletul sa zburde :)

Ati inceput frumos si-abia astept sa vad ce mai urmeaza :) Spor si inspiratie!

07.04.2013, 04:45:40
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Multumim, Andreea, ma bucur ca ne urmaresti! Tema asta fantastica scoate la iveala lucruri nebanuite in noi.

07.04.2013, 10:50:29
  • aigile
    aigile

Chiar că ”scoate la iveală”!... Deși e încă plin dulapul cu hainele de iarnă, m-am dus glonț la cufărul verii, așa de dor mi s-a făcut de toaaate boho-chic-urile dantelate/colorate/franjurate&mărgelate!!! Și azi am să combin niscaiva mătase cu cizme (și... ciorapi peste genunchi, ca pentru 10 grade!), plus un șir luuuung de brățari, ca un descântec de chemare a verii!...

08.04.2013, 10:47:25
  • Thezora
    Thezora

:) Recunosc ca stilul nu ma caracterizeaza deloc, desi imi place la nebunie! Mai am tentative periodice in ceea ce priveste tinuta, dar pana acum la bijuterii n-am putut renunta la simetrie si ordine. Zic pana acum ca desi nu intentionam sa particip m-am trezit intr-o mercerie cumparand dantela si altele asemenea, apoi glont acasa si da-i bataie la un colier. Deci Andra, inspirata de tema propusa de tine si modelele date pentru inspiratie am facut asta:
    www.breslo.ro/Product/Colier-Dantelresc_892381
    Nu sunt foarte sigura de el pentru ca e destul de altfel fata de ce am mai facut, dar la gat vine bine. :)
    O saptamana frumoasa sa avem toate/toti!

08.04.2013, 11:10:51
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Andreea, ma bucura mult prezenta ta activa aici!! Esti un suflet boem si oricum creatiile tale asta emana :)

Gaby, eu le-am vazut pe-acolo :p si mi-a soptit instinctul sa vor sa iasa la iveala!

Ligia: wow ce descrii tu acolo! Imi place la nebunie! Mi te si imaginez, suflet delicat!

gabi, wow! E intr-adevar altfel fata de stilul tau, dar atat de frumos!!! Imi place mult cum ai imbinat dantela superba cu margelutele toho si cehesti, imi place simetria si atentia la fiecare detalii pe care le- ai pastrat, ca stil caracteristic tie!
    Si eu care nu port dantele..acum ma gandesc si mai serios la acestea!

felicitari!!

08.04.2013, 12:49:44
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

Am observat o schimbare in bine, la mine ! In sensul ca , de cate ori ceva nu-i cum ar trebui sa fie in viata de zi cu zi, fug aici, ma refugiez pe "forum", mai citesc ceva, mai vad ceva frumos, cateodata mai si scriu si ma binedispun, imi fac curaj, imi spun ca totul va fi bine, viata merge inainte si am mare noroc sa ma pot inconjura, chiar si virtual, de oameni frumosi, care fac lucruri minunate. De pilda colierul lui GabyS, l-am admirat cand a fost postat, dar azi l-am vazut si mai minunat, special, altfel... Lucruri si fete minunate pe Breslo asta!
    Va multumesc pentru cuvintele frumoase, la adresa bratarii mele si vreau sa va spun ca, adevarat margelele tubulare galben-aurii sunt dintr-un colier vechi, de pe timpuri. Eu nu fac prea multe cumparaturi de margele , pietre noi, nici mari asteptari cu vanzarea, nu am si merg mult pe reciclare. Dupa ce am "studiat" mai atent "efectul boho, bohemie", am mai gasit ceva de adus la lumina, sper sa ajung la timp. Va pup si imbratisez sincer.

08.04.2013, 13:00:13
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ma bucur mult sa citesc randurile tale, Mirela! Si eu am observat asa schimbari in bine la tine si ma bucur ca sunt mai departe de ce se vede de aici!

Si eu am momente de-astea, cam des ce-i drept, cand imi incarc bateriile, ba cu cateva randuri scrise pe-aici, ba cu o creatie noua, ba cu o galerie, cu un articol, cu un tutorial, o vorba buna!

Azi de dimineata citeam despre provocari si incercari si printre altele am gasit si ca: Pietrele pretioase nu pot fi slefuite/straluci decat prin frecare/conflict. :)

08.04.2013, 17:41:46
  • AnytzaDan
    AnytzaDan

Buna, vin si eu cu creatia mea si sper sa ma incadrez in acest concurs. Eu sunt foarte incantata de ceea ce a iesit.
    www.breslo.ro/Product/Guleras-Boem----particip-cu-el-la-Breslo-Boemie_893942

09.04.2013, 12:19:01
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Buna

Bine-ai venit!! foarte frumos gulerasul tau!! imi place mult culoarea si combinatia de lant cu delicatetea florilor! Vine si foarte bine in contrast cu nuanta de albastru pe care o purtai! Felicitari!!!

09.04.2013, 22:34:11
  • carla69
    carla69

Am citit doar in fuga titlul de mai mult timp,dar doar acum am reusit sa-mi iau aer in piept si sa citesc ce ati scris pe aici si,bineinteles,ce ati lucrat.Superbe piese,Gaby,intr-adevar altfel dar foarte..cu un aer... "nu stiu cum " sa-i spun,pe franceza cred ca ar suna mai bine...imi place
    Mielena,iar ne pacalesti si pui flori naturale,apoi spui ca tu le-ai facut...
    Citind pe aici,mi-am dat seama ca in acest spirit incepusem si eu ceva,chiar ma miram de mine ca fac asa ceva,eu sunt mai clasica putin,dar

09.04.2013, 23:14:14
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Sosesc si eu cu o bratarica din dantela frivolite in culori hippie.
    www.breslo.ro/Product/Bratara-Hippie-friv_895007

10.04.2013, 10:49:18
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Multumesc, Mirela si Carla :)!
    Ce dantelute boeme s-au adunat, e foarte interesant sa vezi cum fiecare dintre noi, pe langa tendintele ce definesc stilul, vine cu interpretarea proprie :)!

10.04.2013, 14:57:19
  • carla69
    carla69

Am vazut titlul concursului si am stiut ce am sa fac cu piatra ce zacea la mine pe masa de o saptamana,Drept urmare,azi dimineata n-am luat pauza,n-am mancat,n-am hranit familia,..rezultatul imi place.
    Apoi am luat aer in piept si am gatit,dupa ce am reusit sa-mi beau cafeluta (rece)
    www.breslo.ro/Product/Natural-colier-participa-la-concursul-Breslo-Boemie_895432

10.04.2013, 16:39:52
  • soso07
    soso07

Carla , frumoasa comparatia intre femeie si piatra centrala a colierului ...

10.04.2013, 16:48:27
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Inedit si fermecator, Carla! Imi place mult!

10.04.2013, 16:48:56
  • carla69
    carla69

Multumesc Sorina,ai recunoscut piatra?o am de la tine.
    Gaby,multumesc

10.04.2013, 17:01:34
  • Marmotescu
    Marmotescu

Inscriu si eu piesa 2 :) www.breslo.ro/Product/Colier-I-sea-you_895020

10.04.2013, 17:39:02
  • soso07
    soso07

Carla, m-am uitat indelung la ea ... :*)
    Chiar duminica am mai cules diverse pietricele, lemnisoare, sciocute de pe plaja ... Era un vant taios, marea agitata, cerul plin de nori, dar am razbit !

10.04.2013, 17:46:26
  • soso07
    soso07

Scoicute am vrut sa zic :)

10.04.2013, 17:47:07
  • Marmotescu
    Marmotescu

vin si eu la un moment dat sa imi reinoiesc proviziile(nu ca n-ar fi balconul plin de scoici si pietre )....abia astept :)

10.04.2013, 18:25:52
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ce frumoasa e danteluta, buburuzo!! imi place mult si imi plac culorile la nebunie!!!
    Mereu am fost curioasa de tehnica frivolite, poate itnr-o zi ma-ncumet si eu sa-i aflu din secrete :p Ies numai piese delicate!! Si merg perfect cu tinutele boeme vaporoase si lejere :X

Carla: minunat colierul tau!!! Ma bucur mult ca te-a inspirat tema in asa fel!! Arata intocmai ca un colier realizat cu pietricelele si elementele gasite in calatoriile diverse :p

Iar colierul i se you: wow,imbracata cu o rochie de in, alba...la o plimbare pe malul marii gasesti o scoica superba si o pui la gat, in cubusorul propriu, parca special facut pentru ea s-o adaposteasca...si mai mergi mai gasesti una...si inca una... minunat!

10.04.2013, 18:39:33
  • soso07
    soso07

Intre nouri si-ntre mare
    Zboara paseri calatoare ­
    Cum nu pot si eu sa zbor
    Sa ma iau pe urma lor!
    Si departe de la maluri
    Trec corabii peste valuri,
    Trec cu panze lucitoare
    Si se pierd in departare.
    Cum nu am aripi sa zbor,
    Sa ma iau pe urma lor!
    Ca m-as duce, tot m-as duce,
    Dor sa nu ma mai apuce,
    Peste undele cu spume,
    Peste mare, peste lume;
    S-as vedea cum trec cu toate,
    Randuri-randuri aratate,
    Innegrirea malurilor,
    Stralucirea valurilor,
    Stolul randurelelor,
    Tremurarea stelelor .­
    ...
    Mihai Eminescu - "Intre nouri si-ntre mare"

10.04.2013, 19:56:18
  • carla69
    carla69

Multumesc Andra

10.04.2013, 21:21:06
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Multumesc Andra! E o tehnica greuta si foaaaarte migaloasa! Dar rezultatul e adorabil asa ca merita efortul.

10.04.2013, 22:39:26
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Buna dimineatza! Minunat colierul, Marmotescu! Vorbeaţi de mare? Vă poftesc si eu la Vama Veche :)!
    www.breslo.ro/Product/Colier-i-cercei-Regina-mea-de-negru-i-de-sare_897092.

12.04.2013, 10:55:36
  • Ticca
    Ticca

Buna, ma bucur ca am ocazia sa particip la acest concurs, am auzit recent de voi si imi place sa imi fac preieteni noi.

Asa ca incep debutul cu acesta bentita si sper sa va placa.

www.breslo.ro/Product/Bentita-Gipsy----Concurs-Breslo-Boemie_897155

12.04.2013, 12:21:31
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

wow, Gaby!! Este absolut superb!!

12.04.2013, 16:12:30
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Bine-ai venit, Ticca!! Minunata bentita ta!!! Imi place mult coloristica si efectul dat de margelute!
    Felicitari si mult succes!!

12.04.2013, 16:13:44
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Multumesc frumos, Andra :)!

13.04.2013, 11:38:48
  • Kalimera
    Kalimera

buburuza mica... e atat de finuta si frumoasa bratara ta... cata migala!! si cata rabdare.. esti o eroina :))

13.04.2013, 13:26:09
  • Kalimera
    Kalimera

ah.. carla, cristina si gaby... ma faceti sa regret ca nu am adunat si eu, pe langa soso, scoicute si melcisori, si pietre slefuite de mare.. :) dar era atat de frig!! :)) soso a rabdat stoic vantul ala taios.. si stropii de ploaie:)

13.04.2013, 13:30:47
  • BJudit
    BJudit

Salut tuturor! Inscriu in concurs un set compus din colier si cercei asimetrici care este realizat din diferite tipuri si forme de margele colorate in nuantele curcubeului si, bineinteles, nu lipsesc nici penele colorate si putine accente tribale!
    www.breslo.ro/Product/Set-colier-si-cercei---pentru-CONCURS-BRESLO-BOEMIE-Rezervat_898622

13.04.2013, 21:02:24
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Odilia, nici chiar asa, eroina. Imi place tehnica si ma obsedeaza...asa ca restul chiar nu mai conteaza!

13.04.2013, 22:41:53
  • Kalimera
    Kalimera

imi place foarte mult, e finuta, delicata.. a fost o vreme in care nu purtam decat bluzite crosetate de mine, asa ca stiu de cata munca si rabdare este nevoie...

13.04.2013, 23:14:45
  • carla69
    carla69

Am mai terminat si eu ceva,maine fac poze,text,...

13.04.2013, 23:56:14
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

BJudit bine-ai venit!! Wow, ce explozie de culori si veselie ne-ai adus!! Ca o pasare curcubeu, libera si fascinanta! Superb setul!

14.04.2013, 03:02:34
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Carla, abia astept! ;)

14.04.2013, 03:02:46
  • carla69
    carla69

A aparut soarele cand am terminat poseta/geanta/bagul meu care-mi sta demult pe creier si ma zgandare
    www.breslo.ro/Product/Bohemian-gipsy-bag-participa-la-concursul-Breslo-Boemie_899023

14.04.2013, 12:43:00
  • carla69
    carla69

Si o dedicatie
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A5GjVD2r3-8#at=61

14.04.2013, 13:32:55
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Carla, minunata gentuta!!!! Superb imprimeul si aplicatiile perfecte!!! Zici ca ies din imprimeu :p Boema de-a dreptul!!!
    imi place si melodia si vorba "tiganii rad cand ploua, caci stiu ca urmeaza soarele!" Minunat!!!

14.04.2013, 14:34:38
  • carla69
    carla69

Multumesc,Andra!!!

14.04.2013, 14:38:31
  • BJudit
    BJudit

Multumesc bijouxdemonange! Adevarul este ca vi se datoreaza totul: cheful de lucru nebunesc, dorinta la a participa la concursurile organizate! De cand v-am gasit pe voi, dragi breslasi, ma simt schimbata in si mai bine! Spor tuturor si la cat mai multe concursuri! Judit

14.04.2013, 14:41:30
  • Thezora
    Thezora

Fetelor, sunteti bestiale! Nu va enumar, ca mi-e ca ratez pe careva si nu ma risc. Foarte frumoase si boeme toate, va invidiez pentru usurinta cu care v-ati incadrat in tema. Pentru mine a fost un real efort...
    Oarecum pe aceeasi nota cu Judit, concursurile Breslo dau dependenta! Zic ca nu particip, ca n-am timp si mai stiu eu ce, dar odata ce citesc tema, mai vad cateva creatii, nu ma pot abtine sa nu ma gandesc eu ce-as putea face?! SI cred ca multe creatii minunate de pe-aici s-au nascut din aceeasi intrebare. Felicitari tuturor!

14.04.2013, 16:05:19
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Judit, ma bucur daca si tu simti asa!

Gabriela, sa stii ca asa este... n-am timp, n-am timp, dar mintea lucreaza la idei si de indata iese ceva frumos :p

Va anunt un nou premiu, minunat, de la si din margele naturale, " in val de 50ron, o creatie aleasa dupa simtirea inimii " - margelenaturale.breslo.ro

Multumim!!

16.04.2013, 14:35:04
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Sa faci ceea ce vrei, este libertate! Sa-ti placa ceea ce faci, este fericire! :)

16.04.2013, 22:55:58
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

Buna ziua, inca o incercare de a fi boema www.breslo.ro/Product/BOEMIE-COLIERParticipa-la-Concurs-pe-Breslo-Boemie_901973

17.04.2013, 10:52:02
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Wow, Mirela! Este superb!! Imi place mult!!!

Asa asa, fetelor! Sa iasa spiritul boem din voi! :P

Ia uiatti eu ce am mai gasit, cateva accente boeme:

http://pinterest.com/ancutam/earrings-bracelets-more/

17.04.2013, 16:10:47
  • Thezora
    Thezora

Frumos, Mirela! De cand am zis ca fac si eu ceva cu lant, n-am mai ajuns. Este f frumos! Din pacate, spiritul boem mi-a fost exorcizat cu colierul ala.... Ma tot gandesc si nu-mi mai vine nicio idee. In schimb m-am prins de-un peste si pana nu-l scot la mal nu ma las...
    Spor la treaba si multa inspiratie!

17.04.2013, 16:19:07
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Bun bun si asa Gabi!! Spor la treaba si tie!!

17.04.2013, 16:32:27