Forum: Concursuri Breslo Boemie - Concurs

• bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ohh, atat de multe lucrari frumoase si teme minunate s-au propus in ultimul timp... incat cu adevarat acest lucru mi-a dat batai de cap... Ce tema sa aleg? Ce sa ne mai inspire? Sau ce ne inspira deja, dar nu prea avem curaj cu totii sa facem? Ei bine, o idee mi-a venit asa tiptil si s-a instalat comod...nici nu pleaca, nici nu lasa alta...ci ma tot impinge de la spate: "Zi-le de mine, aminteste-le!" Oricum o cunoasteti, am observat tendinta de artist boem, acel magic suflet calator si visator ce e in fiecare dintre noi si ar fi pacat sa nu il lasam liber macar pentru o vreme...cateva saptamani bune... pana se-apropie vara :)
    Tema pentru voi e simpla....libera...fascinanta...naturala... fara constrangeri... practic, daca o lasi sa iasa, se creaza singura: BOEMIA- boemul face orice sufletul liber din el doreste, e mai aproape de natura, mai liber, mai implinit, cu bucuria si multumirea pentru tot ceea ce are, ce valorifica naturalul, frumosul, lucrul de mana, iubirea, libertatea. Si nu se gandeste la ziua de maine, nu isi pierde timpul facand planuri, punand bani deoparte...ci merge inainte cu incredere, viseaza, calatoreste, se bucura de fiecare clipa cu prietenii, familia, copiii, zambeste, iubeste si traieste fiecare clipa din plin! Stiu...suna idealist...si boem... dar foarte frumos!
    Sunt sigura ca multi dintre noi ascund in ei acest spirit... Se poate intrezari chiar usor prin multe creatii... facute constient sau mai putin...

Eu va propun sa va lasati in urmatoarele saptamani sufletul sa colinde, sa fie liber asa cum poate va doriti de mult! Si daca deja o faceti, cu-atat mai bine, aveti inca un motiv in plus sa multumiti si in acest fel si sa ne impartasiti si noua din boemia voastra! In orice caz, ar fi minunat, ca pe langa creatii, sa faceti macar un lucru ce vi-l doriti de mult timp si...v-ati simtit presati, incatusati...de timp, de circumstante, de cei din jur, de responsabilitati: canta, danseaza, fa o excursie, un picnic in parc, o plimbare descult, fa bungee jumping, sari cu parasuta, o plimbare cu balonul, cateva ore de voluntariat, fa un curs de dans, de pictura, de artizanat, incondeiaza oua de Pasti, brodeaza o ie, ce iti doreste sufletelul!

Legat de aplicatia practica a acestei teme in creatiile noastre, in urma cu ceva ani, a aparut termenul de BOHEMIAN CHIC, sau BOHO CHIC, etc... un stil sustinut de cateva persoane celebre (Kate Moss, surorile Olsen, etc) cu influente tribale, hippie, gipsy, bohemian, chiar rasta- libere, noncomformiste, feminine, sexy. Ce-ar fi sa le dam si noi viata prin creatiile noastre? Sa ne lasam imaginatia sa zboare, sa simtim frumusetea materialelor naturale ( piele, bumbac, lana, in, caepa, lemn, os, piatra, metal, etc), sa simtim racoarea si libertatea rochiilor largi, vaporoase, a esarfelor, turbanelor, palariilor si cordelutelor, a dreadlocksurilor si a banutilor in par, in salbe, la brau, a franjurilor si a penelor ce ne alinta piele a sau se contopesc in par, a florilor in par, a hainelor, bijuteriilor, accesoriilor realizate manual, crosetate, cusute, brodate, dantelate, colorate, pictate, vopsite manual, a culorilor si imprimeurilor ce ne invaluie si ne patrund, ametitor, hipnotizant, a picioarelor goale desculte in iarba, a lipsei de griji, a linistii, pacii, dragostei ce abia asteapta sa le primim, frumusetea libertatii si a visului unei lumi mai bune! Pentru ca o lume mai buna numai prin noi se poate (re)crea, (re)naste!

Cititi despre ce au insemnat si inseamna aceste (sub)culturi, ce au avut de spus generatiile trecute si cele actuale de boemi, ce au valorificat, ascultati muzica, observati-le stilul, creativitatea, eliberati-va si creati!

Pentru ca vorbim de libertate, va las pe voi sa decideti ceea ce vreti sa faceti! Nu uitati totusi, ca e vorba de un concurs cu juriu si public, de o colectie boema cu influente hippie, gipsy, bohemian, rasta, tribale (vazuta prin ochii vostri si cu aportul personal), dar in primul rand e vorba de VOI, asa cum sunteti, dezbracati de constrangeri, prejudecati, limite facand ceea ce va spune inima!

Asadar:

REGULAMENT ____________________________________________________

TEMA: BRESLO BOEMIE - influente boho chic (hippie, rasta, gipsy, bohemian, tribal) in creatia breslasa

PERIOADA DE DESFĂŞURARE
    - Inscriere: 28 martie 2013 – 12 mai 2013 (ora 24:00) Prelungire 19 mai (celelalte date se decaleaza cu o saptamana).
    - Votarea si jurizarea: 20-25 mai 2013 (ora 24:00).
    - Premierea câştigătorilor - 26 mai 2013.

ÎNSCRIERI
    - Fiecare participant poate înscrie maxim 5 (cinci) creaţii.
    - Lucrările înscrise trebuie să fie special create pentru concurs, cu un grad minim de complexitate (lasat la latitudinea fiecaruia), iar data adăugării produsului în magazin să fie ulterioară datei de deschidere a concursului.
    - Produsele trebuie să fie disponibile în magazin, pentru o uşoară vizualizare de către juriu şi votanţi, dar si pentru galerii de promovare (deci daca este vandut sau personal, precizati acest lucru - cu pret marit poate- spre a a nu fi comandat ulterior).
    - Participanţii pentru prima dată la un concurs Breslo sunt rugaţi să specifice acest lucru la momentul înscrierii.

VOTAREA

- Fiecare votant va putea alege 6 dintre creaţiile înscrise, nefiind importanta ordineae.
    - Auto-votul nu este permis.
    - Breslaşii cu magazine active pot vota indiferent de numărul de feedback-uri.
    - Voturile clienţilor se vor lua în considerare doar dacă aceştia au conturi deschise anterior datei de începere a concursului şi au primit minim 5 feedbackuri pozitive de la minim 2 magazine.
    - Clienții sunt rugați să menționeze calitatea de client după exprimarea votului.

JURIUL
    - Juriul va fi format din artizani cunoscuti si va fi anuntat in formatie completa, pe parcurs:
    Andreea Badragan (www.glorybox.ro)
    Andra Marasteanu (adica eu :D)
    Marciana Moisa (margelenaturale.breslo.ro)
    Eugenia Ghica (bohemiansin.breslo.ro)

CRITERIILE DE JURIZARE
    Juriul va acorda punctajul luând în considerare următoarele criterii:
    - Încadrarea în temă: influente, forme, coloristica, elemente specifice; ideea centrala; studiu personal (minim)
    - Complexitatea ideii, lucrării şi a tehnicii/tehnicilor folosite;
    - Estetica piesei, impresia artistica;
    - Prezentarea lucrării: fotografii, descriere;
    - Originalitatea lucrării, aportul personal, creativitatea.

Fiecare aspect este important in aceeasi masura, de aceea sunteti incurajati sa acordati la fel de multa importanta tuturor etapelor: pregatire/studiu si concepere idee, realizare tehnica, creativa si artistica, prezentare.

PREMIEREA
    Premii vor fi dupa cum urmeaza:
    - Premiul I, II, III - in urma voturilor juriului
    - Premiul de popularitate- celui cu cele mai multe voturi
    - Premiul pentru debut
    - premii de incurajare, clienti, votanti si participanti.

SPONSORI:
    1. Bijouxdemonange www.bijouxdemonange.breslo.ro - voi asigura premiile principale
    2. Andreaa Badragan www.glorybox.breslo.ro
    3. Margele Naturale www.margelenaturale.breslo.ro - un premiu " in val de 50ron, o creatie aleasa dupa simtirea inimii "
    4. GabyS www.gabys.breslo.ro (premiul III)
    www.breslo.ro/Product/Colier-i-cercei-I-dream-of-flying---Premiul-pentru-Locul-III-la-Concursul-Breslo-Boemie_914354
    5. NicoleceaMov www.nicoleceaov.breslo.ro
    www.breslo.ro/Product/REZERVAT---Set-Accesorii-par---Boem-sfarsit-de-primavara_925702
    6. Pruplecolorainbow www.purplecolorainbow.breslo.ro - un cosulet vesel cu 3 sapunuri cupcake:trandafir,lavanda si scortisoara.
    7. Ethno Bead www.breslo.ro/Shop/Ethno-Bead -un premiu constand in furnituri in valoare de 40 lei
    8. Bookgirl www.bookgirl.breslo.ro - doua topuri bikini, pe culoarea dorita de castigator, ca cel din imagine: www.breslo.ro/Product/Top-Bikini_922249 pentru moderator si un participant
    9. 3cot www.3cot.breslo.ro
    10. aigile www.aigile.breslo.ro www.breslo.ro/Product/Closer-To-Nature---set-colier-i-cercei-Concurs-Breslo-Boemie_925690 - pentru o ”premiantă”/sau ne-premiată, la alegerea juriului)
    si www.breslo.ro/Product/Here-Comes-The-SUN---set-colier-brar-i-cercei-Concurs-Breslo-Boemie_923712
    Aşteptăm cu drag şi alţi sponsori dispuşi să susţină aceasta idee si acest concurs!

P.S. listele de premii, sponsori, juriu, etc vor fi completate pe parcurs. Voi edita acest post la momentele respective.

Va multumesc pentru clipele acordate si... mult succes! Abia astept creatiile, deja ma bucur infinit si va trimit si voua din bucuria si dragostea mea!

28.03.2013, 00:09:19
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Va voi pune mai multe surse de inspiratie pe parcurs, puteti veni si voi cu idei si facem o lista mare prin acre sa ne si informam, sa invatatm, sa cunoastem mai bine acest stil de viata, aceste (sub)culturi si stiluri!

Pentru inceput, un panou pe Pinterest , Comunitatea Hippie- cu foarte multe link-uri catre articole si imagini:

pinterest.com/nikoliolga/hippies-community/pinterest.com/mrsdeuce/boho-fashion/
    pinterest.com/sabiboo/boho-style/
    pinterest.com/susanengle/boho-style/
    pinterest.com/shermurphy/wild-boho-child/
    pinterest.com/dalaylapa/style-boho-chic/
    pinterest.com/lolasharp/gypsy-boho-chic/
    pinterest.com/my_provocateur/boho-chic/
    pinterest.com/BohoTreehouse/boho-style/
    pinterest.com/mymar/boho-chic-deco/
    pinterest.com/acesfinds/bohemian-decorating-ideas-vintage-boho-chic/
    pinterest.com/finlayoshea/hippie-boho-rooms/
    pinterest.com/bohogems/
    pinterest.com/nadrart/boho-me/

Cum sa-ti faci un turban boho style:
    pinterest-tutorials.blogspot.ro/2012/10/diy-turban-boho-headband.html

FierForArt prezinta:
    pinterest.com/iuliacadar/bohemian-rhapsody/
    pinterest.com/iuliacadar/gipsy-red/
    pinterest.com/iuliacadar/flappers/

Asa cum am promis, am revenit cu cateva articole sa le frunzariti/cititi/studiat in voie!

E mai mult decat tema propusa de mine, dar regasiti si elemente din tema! Sper sa va ajute:

1. Boho- The Fashion History of Bohemian Style
    https://docs.google.com/file/d/0B96O4ecv5jO_ck40QTlCY2tOazQ/edit?usp=sharing

2. Bohemian Style:
    https://docs.google.com/file/d/0B96O4ecv5jO_R3F5eTZMcDFpZk0/edit?usp=sharing

3. Fashion Subcultures:
    https://docs.google.com/file/d/0B96O4ecv5jO_dmg3cWFGWWZnRG8/edit?usp=sharing

4. The Hippie Movement
    https://docs.google.com/file/d/0B96O4ecv5jO_Y2VGampGWXcxVEk/edit?usp=sharing

5. Tutorial: pink Feather Earrings:
    https://docs.google.com/file/d/0B96O4ecv5jO_VVY2OWxyaGJ2LVU/edit?usp=sharing

6. Tutorial: Boho Bracelet:
    https://docs.google.com/file/d/0B96O4ecv5jO_bW14OF9uTGZzXzA/edit?usp=sharing

7. Pattern: Bohochic scarf:
    https://docs.google.com/file/d/0B96O4ecv5jO_aWpPaG5sekpQNzg/edit?usp=sharing

8. Vintage Style Beaded Jewelry
    https://docs.google.com/file/d/0B96O4ecv5jO_N2Z5dS1nQ3RheG8/edit?usp=sharing

9. The Twentieth Century:
    https://docs.google.com/file/d/0B96O4ecv5jO_RUg4d29sTjJFalk/edit?usp=sharing

11. Fashions of a Decade - vi le dau pe toate:

- 1920:
    https://docs.google.com/file/d/0B96O4ecv5jO_UENnU25iSGlYams/edit?usp=sharing
    -1930
    https://docs.google.com/file/d/0B96O4ecv5jO_djJhZU1YUFJoVHc/edit?usp=sharing
    -1940
    https://docs.google.com/file/d/0B96O4ecv5jO_djZzOEkxSzRyVGc/edit?usp=sharing
    - 1950
    https://docs.google.com/file/d/0B96O4ecv5jO_MUVzNzE5Q1NEdGM/edit?usp=sharing
    -1960
    https://docs.google.com/file/d/0B96O4ecv5jO_WE1nb0lMZ3BvWjg/edit?usp=sharing
    -1970
    https://docs.google.com/file/d/0B96O4ecv5jO_aS1QQTNpa0d1VG8/edit?usp=sharing
    -1980:
    https://docs.google.com/file/d/0B96O4ecv5jO_U3prVUxEa2tjakk/edit?usp=sharing
    -1990
    https://docs.google.com/file/d/0B96O4ecv5jO_M3JyczdmOG9qNnc/edit?usp=sharing

P.S. Daca doriti le puteti si salva in pc, probabil va e mai usor asa. Apasati pe butonul de printare (stanga sus, intre sageti si zoom), inchideti fereastra pentru setarile printarii (cancel) si noul format al documentului va va aparea o bara cu mai multe optiuni, printre care si cea de salvare, primul buton (sau SHIFT+CTRL+S)

28.03.2013, 00:09:32
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Nici ca se putea o tema mai in ton cu sufletele de artisti,Andra!Si,combinat cu tema primaverii initiata de Sorina,da un tablou creativ superb!Primul meu gand,cand am citit tema,a fost:"S-a inchis cercul!",totul e perfect,e asa cum trebuie sa fie!Bineinteles ca si aici voi da vreo doua premii,le voi realiza pe parcurs .
    Mult succes tuturor,sunt convinsa ca vor aparea o multime de creatii absolut senzationale!

28.03.2013, 08:01:47
  • Jewel.ia
    Jewel.ia

Vai ce de concursuri!!! Numai sa am timp de toate. Cred ca acesta urca pe primul loc in topul preferintelor, data fiind tema.
    Nu stiu daca am voie sa dau si eu link-uri pe forum, daca nu imi cer scuze, am facut-o pentru a va arata cat de obsedata-s de "bohemian style" si de felul in anumite elemente specifice pot fi urmarite in toate "modele" nonconformiste, de LA prerafaeliti, la anii de aur air jazz-ului, LA beatnici, etc etc. As putea sa scriu o tona despite :-)

Va impartasesc sursele mele de inspiratie/de relaxare si evadare in imagine:
    http://pinterest.com/iuliacadar/bohemian-rhapsody/
    http://pinterest.com/iuliacadar/gipsy-red/
    http://pinterest.com/iuliacadar/flappers/

Multumesc pentru tema propusa, imi vine sa las tot ce am de facut, si am o groaza, si sa ma pierd in jocul due lumini al libertatii :-)

28.03.2013, 08:19:27
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Minunat, Andra! Tema te reprezinta si ne reprezinta pe multi dintre noi. Eu, cel putin, am intrat intr-o anumita stare de la concursul Etno si sunt inca acolo, pe taramuri indepartate, imaginare sau nu :). Am parcurs toata galeria recomandata de tine, desi nu imi propusesem, am ramas captivata si mi-am salvat o multime de surse de inspiratie. Voi oferi premiul III.

28.03.2013, 08:55:27
  • gemsgems
    gemsgems

Asta ma gandeam si eu... ce de concursuri!!! Fix acum. :D Vreau sa particip la toate, dar am slabe sanse. Totusi... nu pot sa nu sper. :)) Daca totusi nu o sa reusesc sa fac ceva pana spre sfarsit, pot sa ajut cu jurizarea, daca o sa ai nevoie. :P

28.03.2013, 09:21:04
  • soso07
    soso07

O, ce tema minunata :) Chiar imi bucura sufletul pentru ca , de la o vreme, incerc sa fiu asa, ca in descrierea ta, Andra. Si pe alocuri chiar imi reuseste :) Sper sa am timp sa fac si eu ceva care sa sugereze aceasta stare a mea.

28.03.2013, 10:16:07
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ma bucur tare mult fetelor ca va e pe plac si ca se potriveste cu ceea ce simtiti, cu starea actuala!! Am intuit eu bine ca pe-aici se indreapta evolutia, catre o mica revolutie in noi si in afara! Si e minunat!

Intr-adevar, Gaby, ma reprezinta, un vis mare al meu este sa am o rulota, in care sa traiesc, sa ma plimb prin lume, fara sa prind radacini pe undeva... oricum, pe unde am fost pana acum nu mi-am gasit locul... Sa calatoresc, sa cunosc lumea si oamenii minunati, sa creez, sa visez, sa aduc zambete si sa zambesc si eu din ce in ce mai mult, sa iubesc si sa traiesc! Poate in unele locuri sa ma prinda mai mult timp si sa-mi gasesc candva un locusor, un colt de paradis, sa-mi fac o casuta cocheta, care, daca chiar nu se poate altfel, sa-mi serveasca drept atelier chiar daca locuiesc in alta parte mai...apropiat de lume... (desi, daca din imaginea mea nu va iesi...cineva... cred ca si lui i-ar placea un astfel de loc chiar daca presiunea conformismului pare uneori mai mare...).
    Din fericire tehnologia si evolutia imi sunt alaturi, netrebuind sa stau legata de un loc anume, de o casa, etc...asadar cred ca visul meu e realizabil intr-o zi...

Multumesc mult, Silvia pentru premii!! Si Gaby!!! Va fi iarasi un rasfat la final!!!

Alinus, tu fa cum iti sopteste inima si mica Gema e cea mai de pret comoara a ta si a noastra, oricum!
    Sorina, si eu sper sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus si sa transmiti prin creatie ceea ce simti acum!

FierForArt (Iulia, nu?) multumesc pentru liste, le-am pus si mai sus in primul post, sa le-adunam pe toate la un loc!
    Bininteles ca poate da link-uri cine doreste (doar sa nu fie din alte magazine cu vanzare, in rest e in regula!)

28.03.2013, 16:12:53
  • Jewel.ia
    Jewel.ia

Da, Iulia mă numesc:). Eu am întrebat deoarece pinterest-ul e mai ciudat, adună fotografii din toată lumea virtuală, aşadar, unele dintre pin-uri trimit automat la magazine sau site-uri cu vânzare.

28.03.2013, 17:09:33
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ehh, asta-i partea a doua :))))
    oricum, link-urile date nu sunt pt a face reclama la ceva ci pt inspiratie! chiar si pe pinterest :p

Incantata!!

28.03.2013, 18:39:43
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Ooo dar ce tema fumoasa!! Sigur la final vor fi cateva galerii exceptionle

29.03.2013, 00:09:58
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Daaa, abia astept! hihihi

Va fi un adevarat rasfat!!

29.03.2013, 03:00:54
  • Kalimera
    Kalimera

m-am pierdut prin linkurile voastre... frumoase piese, o placere sa le privesti. :)
    sa vad ce-mi iese, ca-mi venira vreo doua idei :)))

29.03.2013, 13:30:19
  • carmenn
    carmenn

eu n-am nicio idee......:(((((((

29.03.2013, 13:43:07
  • Kalimera
    Kalimera

carmenn, am vazut multe lucrusoare cu pene... daca de la ultimul concurs au mai ramas ceva pene pe prepelita ta, roag-o sa ti le cedeze si fa ceva cu ele:)) uita-te pe linkurile date de fete si ai sa vezi multe chestii cu pene :) poate iti vine inspiratia:)

29.03.2013, 14:15:04
  • carmenn
    carmenn

o sa ma uit...chiar nu le-am vazut...pene mai am...de la prepelite...:) dar jumulim cocosul...:)

29.03.2013, 14:57:51
  • carmenn
    carmenn

mi-a venit o idee...insa sa vad daca pot sa o duc pana la capat...am descoperit in ,,cufarul bunicii" ceva mileuri albe din bumbacel...o sa vad ce-mi vine in minte...

29.03.2013, 15:50:42
  • Dichisshop
    Dichisshop

Buna! In ultima vreme am inceput sa ma axez doar pe papioane.. prea putine bijuterii.. Asa ca am pregatit pentru acest concurs un papion inspirat din stilul hippie. Intotdeauna m-a atras acest stil. Nici nu prea stiam exact ce inseamna si multi imi spuneau ca sunt hippiot ;)) mi se parea amuzant si atat. Acum, daca tot mi-ati dat ocazia sa abordez acest stil am facut-o in felul meu :)

Sper sa va placa si ma chinui sa mai vin cu ceva, dar nu promit pentru ca mai sunt concursuri care-mi fac cu ochiul :)

La descriere voi mai lucra, dar vreau sa aflu 1st daca se incadreaza ;;)

Spor la treaba tuturor pentru ca din cate vad e o perioada foarte incarcata si sunt sigura ca in timp ce eu stau si postez voi munciti pe rupte si veti veni cu ditamai minunatiile asa cum obisnuiti :*

www.breslo.ro/Product/Hippie-vs-Bohem---participa-la-concursul-Boemie_881505

29.03.2013, 16:19:51
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

De ce sa nu se incadreze? E chiar un paion hippiot si e tare simpatic! Imi place!!
    Sa mai vii, timp mai e pana la final :p

Carmen: jumuleste si cocosul si prepelita :)))

Sper sa va puneti in practica ideile, abia astept sa vad ce iese!!!

29.03.2013, 17:54:58
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Eu in link-uri...n-am reusit sa le parcurg pe toate.
    Cel dat de mine se actualizeaza destul de des, putand adauga acolo mai multe persoane. Ceea ce e super, ca mereu e ceva de vazut.
    Am sa ma uit weekendul asta si pe cele date de Iulia.
    Si mai caut :p

Ca vreau sa fac si eu biju-uri si accesorii alaturi de voi :D

29.03.2013, 18:22:11
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

O sa ofer si eu ca premiu un set de accesorii par format dintr-o bentita si o agrafa.
    Juriul va decide catre cine va pleca :)

29.03.2013, 19:16:30
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Yuhuu, multumesc mult!!!! :X:X:X

29.03.2013, 19:25:11
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Cu placere, sper sa imi vina si ideile pana la final :)

29.03.2013, 20:36:50
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Iata lucrarea cu care ma inscriu la concurs.

www.breslo.ro/Product/Colier-Frozen-Land_883810

31.03.2013, 16:54:19
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Bine-ai venit, Octavia!
    foaret frumos colierul, imi place ce ti-a iesit dupa atata munca!! Chiar interesant pandantivul, mi-ar fi placut sa-l vad din mai multe unghiuri :p
    Oricum, felicitari si mult succeS!!!

31.03.2013, 19:26:11
  • user68788
    user68788

Ofer si eu ca si premiu un cosulet vesel cu 3 sapunuri cupcake:trandafir,lavanda si scortisoara.

Succes si spor la treaba :)

31.03.2013, 19:34:09
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Multumesc bijouxdemonange. Da o sa incerc sa mai fac poze la colier si o sa atasez. Multumesc pentru sugestie.

31.03.2013, 19:51:12
  • Kalimera
    Kalimera

Fiind o tema superba, nu ma pot abtine ...Asadar, inscriu si eu in concurs o tentativa de evadare din conventional:

www.breslo.ro/Product/La-Boheme---Rezervata_884220

Sper sa va placa :)

31.03.2013, 21:38:59
  • carmenn
    carmenn

frumi posetuta...hippie

01.04.2013, 15:14:38
  • Kalimera
    Kalimera

multumesc, carmenn..:* e hippie ca si viitoarea proprietara, care este (dupa propria ei descriere) "un suflet maidanez, captiv intre betoane" :)))

01.04.2013, 15:32:22
  • Marmotescu
    Marmotescu

Ce frumoasa tema...ma bag si eu ca n-am mai participat demult la concursuri :)
    www.breslo.ro/Product/Multipurpose-pastel-dream_881704

01.04.2013, 18:08:24
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Superba, Odilia!! Fericita posesoarea! imi place cum se descrie... de multe ori ma simt si eu asa....
    Am vazut-o de ieri dar eram prinsa in notificari si verificari de am stat pana dimineata si tot nu am terminat...si n-am mai reusit sa revin si aici sa te felicit!!!

01.04.2013, 19:45:55
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

ce frumoasa e cordeluta multifunctionala!!!! Super!!! deja e multa frumusete adunata in concurs!!!

01.04.2013, 19:58:23
  • Kalimera
    Kalimera

multumesc mult, Andra!:) e placerea mea sa fiu printre voi! :)
    te cred ca esti prinsa, ai atatea pe cap...daca pot sa te ajut cu ceva, just say it:))

01.04.2013, 19:59:02
  • Kalimera
    Kalimera

si daca n-ar scrie autorul, as fi in stare sa-ti recunosc manutza dintr-o mie de floricele crosetate, marmotescule:)) ca de obicei, o frumusete:)

01.04.2013, 20:00:42
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Multumesc mult, Odilia!! Nu m-am gandit ca va fi atata bataie de cap cu produsele neconforme....bine, au si aparut muuulte rau in ultimele saptamani, zici ca imi fac in ciuda, ma intampina cu drag :)))))
    Vroiam sa ma ocup de Provocari ieri noapte, n-am reusit sa ma ating :( Maine de-acum, azi sunt obosita!
    Ma uit la un film si in timpul asta mai fac un colier... de aseara ma bantuie niste idei...sa vad ce iese...eu sper sa imi iasa :))) Sa dorm si eu linistita!

Pupici, noapte buna!

01.04.2013, 23:47:31
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Nu puteam adormi fara sa va spun o veste minunata: Ethno Bead ofera un premiu constand in furnituri in valoare de 40 lei.
    yuppi!! multumim Carina si Ethno Bead!!

www.breslo.ro/Shop/Ethno-Bead

Produsele din acest magazin sunt exceptionale!!!M-am indragostit si de acesta si fac tot posibilul sa revin de cate ori voi putea :P

02.04.2013, 02:30:25
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

A venit timpul sa ma joc frumos cu timpul meu, macar sa fac ce-mi place, avand la dispozitie cateva zile de singuratate, n-am vrut sa fiu ca eroul din filmul "singur acasa", asa ca m-am pus pe treaba. Bratara se putea numi si Anastasia din filmul de desen animat cu Rasputin, numai asta am avut in cap, cu muzica cu tot...In fine prea multa vorba, se cunoaste ca-s singura acasa, va prezint lucrarea mea :www.breslo.ro/Product/GLAMOUR-BRATARA_886540

02.04.2013, 17:35:03
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Superba bratara ta, Mirela!! Are un aer placut, de aducere la viata a unor tendinte din trecut!! imi place! :) Parca ai fi gasit-o incufarul bunicii :p

02.04.2013, 20:19:08
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Mai multa inspiratie:

http://pinterest.com/mrsdeuce/boho-fashion/
    http://pinterest.com/sabiboo/boho-style/
    http://pinterest.com/susanengle/boho-style/
    http://pinterest.com/shermurphy/wild-boho-child/
    http://pinterest.com/dalaylapa/style-boho-chic/
    http://pinterest.com/lolasharp/gypsy-boho-chic/
    http://pinterest.com/my_provocateur/boho-chic/
    http://pinterest.com/BohoTreehouse/boho-style/
    http://pinterest.com/mymar/boho-chic-deco/
    http://pinterest.com/acesfinds/bohemian-decorating-ideas-vintage-boho-chic/
    pinterest.com/finlayoshea/hippie-boho-rooms/

pinterest.com/bohogems/

Cum sa-ti faci un turban boho style:

pinterest-tutorials.blogspot.ro/2012/10/diy-turban-boho-headband.html

03.04.2013, 09:24:02
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ohh, Loredana (purplecolorainbow), ce premiu frumos si consistent!! Va fi fericita castigatoarea!!! Asta o stiu sigur ;)

Multumesc mult de tot!!!

03.04.2013, 13:17:03
  • user68788
    user68788

Cu drag!Abia astept sa inveselesc o/un boem cu ele :)

03.04.2013, 15:57:53
  • mielena
    mielena

Asteptand sa infloreasca magnoliile: www.breslo.ro/Product/Boho-magnolia--fashion-in-my-eyes_889348

05.04.2013, 09:45:06
  • soso07
    soso07

Astazi am cumparat material :) Am facut primul pas, sa vedem daca voi reusi cu urmatorii :))

05.04.2013, 21:16:24
  • Kalimera
    Kalimera

o sa reusesti, berbecutule :))

05.04.2013, 23:15:19
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Superbe magnoliile, sunt minunate! Ai reusit sa le surprinzi perfect, la fel ca spiritul boem

06.04.2013, 01:40:41
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Inscriu si eu prima piesa in acest concurs. Este ceva total diferit de ce am lucrat pana acum, am pus mult suflet si sper sa va placa :):
    www.breslo.ro/Product/Colier-statement-Lilac-dream_890579.

06.04.2013, 13:19:17
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Wow Gaby, intr-adevar diferit, dar atat de frumos!! Chiar wow!!! Nu prea pot spune multe, doar ma uit, admir si visez :p Natura, eliberare, incredere, inocenta, visare, simbioza. :p
    Sa-ti traiasca fetita, e o scumpete!!!

Soso, sigur vei reusi si cu urmatorul, imi zice mie ceva :p

Pe mine una deja m-ati inspirat cu lucrarile voastre!!! Sincer va spun!!!

Nu sunt eu cu cu papioane in mod deosebit, dar cel al nostru e chiar frumusel, floricica mi se pare fermecatoare!!! :p Cred ca as purta papionul in piept sau la centura sau in par:)))) (nu de alta, camasi sau ceva asemanator, mai rar spre deloc :D Am acolo sa fie...dar atat... )

Dupa cum probabil stiti, margelele naturale sunt chiar dupa sufletul meu!!! Mai am un colier de mult timp, din margele de cocos care imi place muult de tot si-acum si nu l-as schimba,d esi e luat de-a gata, din magazin, nici handmade nu e, dar e atat de frumos!! Asadar Colierul Frozen land e fix pe gustul meu!!! Imi plac mult elementele din cocos, mi se par fascinante, feminine, fermecatoare :p (Apropo, am un colier lucrat de curand, a carui nume e chiar Frozen, asta e primul lucru la care m-am gandit cand am vazut inscrierea! Il prezint curand si in magazin )

Gentuta ta Odilia..ohh, e minunata!!! Mi-ar placea si mie intr-o zi, asa hoinara gentuta :p Anul trecut prin vara, n-am plecat dintr-un magazin pana nu mi-am luat gentuta ce m-a fermecat, fiind din piele intoarsa grej si cu franjuri :)))))))) Desi nu era deloc in plan o asa investitie, ca imi trebuiau si sandalute in ton doar, nu mergea doar geanta singura :)))

Visul pastelat e delicios de delicat, cred ca ar merge de minune cu un material ce-l am eu de multi ani (cred ca-s vreo 9) ce tot asteapta sa-l transform in rochie :))) Anul asta, gata, m-am suparat si-l fac :p E un voal (sau ceva de genul, am uitat materialele :))) ) imprimat in nuante superbe de piersica in principal. Si cordeluta multifunctionala mi-a adus aminte ca mai am si altceva de facut anul asta, pe langa munca si margele: sa croitoresc :p Poate reusesc sa fac pana la finele concursului, din categoria ce rveau sa fac de mutl si nu reusesc! :D

Bratara Mirelei...e chiard elicioasa, parca scoasa din cufarul bunicii, amintindu-mi chiar de dantelele ramase de la bunica mea si cele de la mama mea si cele capatate, care-asteapta cuminti sa fac ceva din ele :P Am ceva dantelute, mai ales de la mama si nu prea ma pot gandi la altceva decat la o rochie din dantela (desi eu n-am purtat niciodata dantele! nu cred ca le-am avut nici macar de decor la haine... asa mai ...ascunse...imi plac de mult :D ) si cred eu ca pana la urma asta imi voi face, o rochie din dantela... boemie curata!!!

Magnoliile, sunt printre favoritele mele!!! Sunt atat de delicate, fermecatoare, vrajite parca!!! M-a ametit in urma cu cativa ani un parfum de magnolii si nu am reusit sa mi-l scot din minte!! Cred ca voi incepe sa caut un parfum de magnolii, sa-mi scot din minte asta :)))

P.S. Eu sunt cam cu pluta zilele astea, la propriu! Asa ca ma iertati!
    Am si o comanda... Ehh si de joi seara ma gandesc numai la comanda... ca vreau sa iasa bine, sa fie si mai multumita ca prima data... ufff, trebuie s-o onorez luni seara, am facut rost de margelute asa urgent, ca nu mai aveam pentru modelul asta ... am luat ieri cateva margelute si le-am primit azi dimineata prin curier si vaaai m-a costat curierul mai bine de o treime din pretul margeleor :)))) mi-a stat inima azi :)))) Dar macar am o comanda si in timp imi scot eu si curierul (de cand n-am mai lucrat asa, am si uitat cum e sa lucrezi asa urgent :p) :))))) Si plus, sunt draguti tare cei de la margele naturale, deci sunt castigata dublu :p Ei vor fi si parte din juriu aici :D

Si am si o gramada de idei si asa putin timp liber, nu e corect :P

06.04.2013, 17:08:35
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Bijouxdemonange ma bucur enorm ca lucrarea mea inscrisa in concurs iti place. Iti multumesc pentru felul in care ai spus asta.

06.04.2013, 18:52:04
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Bijouxdemonange iti urez spor la treaba sa iti iasa totul asa cum iti doresc si la cat mai multe comenzi.

06.04.2013, 18:53:19