Forum: Saluta comunitatea Bine v-am gasit!!! Va invit sa imi vizitati magazinul cu jurnale

• Michikit
    Michikit

Ma bucur ca am gasit Breslo.ro, a fost o sursa nemaipomentita pentru toate materialele care mi-au trebuit si de curand m-am hotarat sa deschid si propriul magazin cu Jurnale Personalizate. Va invit sa aruncati un ochi peste produse si va las cu prezentarea magazinului meu pentru a va face o parere.

"Bine ati venit. Va invitam sa vizitati magazinul nostru de jurnale handmade. Avem o gama de modele variate, din modele variate si culori diferite, de la coperti din piele cartonate si necartonate sau din cartoane colorate. Aici aveti posibilitatea de a va personaliza singuri propriul design in colaborare cu creatorii jurnalelor, iar in cel mai scurt timp va garantez ca veti primi jurnalul potrivit personalitatii voastre. Fie ca vreti sa il folositi pentru a va scrie gandurile, ori ca jurnal de calatorie acesta este magazinul pe care il cautati.

Vizionare placuta si spor la cumparat. " (^_^)

16.08.2012, 00:16:15
  • blanitza
    blanitza

Frumusel magazin ti-ai deschis, iti urez succes si multa inspiratie!!!
    Draga mea, o mica, mica sugestie, daca-mi permiti - prima fotografie a produsului este mai bine sa fie simpla si clara, fara colaje, pentru ca este foarte aglomerata imaginea, atunci cand este impartita in zone. Foto de colaj merge a doua, sau a treia, dar nu prima. La fel, fotografiile de produs de tip colaj sunt greu de potrivit intr-o lista de creatie, si e pacat, la ce frumuseti stii sa faci!!! Baftaaaa!!!

16.08.2012, 09:26:20
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Sunt ff frumoase jurnalele si interesant realizate!Bafta la vanzari,spor si inspiratie!

18.08.2012, 10:50:19
  • Michikit
    Michikit

@blanitza Multumesc mult pentru sugestii. Le-am schimbat si ai dreptate e mult mai bine asa.

@Jewelswithlove Ma bucur ca iti plac. Ador sa le fac. :)

18.08.2012, 17:58:07
  • ALSI
    ALSI

Sunt super jurnalele tale! Imi place mult cel din piele intoarsa de format A7! Cand imi voi face un jurnal q siguranţa voi apela la tine! Succes:-)!

18.08.2012, 20:52:52
  • Attessories
    Attessories

Foarte dragute jurnalele! Ar putea fi folosite si ca agenda, nu doar ca un jurnal. Mult succes iti doresc!

22.08.2012, 15:05:12
  • Michikit
    Michikit

@ALSI Te astept cu cea mai mare placere. :)

@ Attessories Sigur ca pot fi folosite si ca agende, i-am facut tatalui meu un carnetel pentru numere de telefon, deci pot avea orice utilitate. :D

Va multumesc pentru aprecieri. Cum am mai spus: imi place la nebunie sa le fac si ma bucur sa vad ca sunt apreciate.

23.08.2012, 00:13:13