Forum: Saluta comunitatea Bine v-am gasit!
- user61482
Sunt constienta ca se vede clar ca sunt o incepatoare ( si autodidacta ), dar mai stiu si ca in mediul handmade se intelege faptul ca in fiecare lucrusor pe care il faci pui suflet, iti ranesti degetele, ti se crapa pielea degetelor, etc si...cel putin asa patesc eu ...de fiecare data cand un obiect creat de tine se vinde, odata cu el pleaca si o particica din sufletul tau :) Consider criticile constructive :)
27.07.2012, 16:03:39
In fine, am trecut pe aici sa va salut, cu siguranta in mai toti/toate de aici exista firi de artisti.
O imbratisare sincera tuturor !( mereu avem nevoie de asta ) - Jewelswithlove
Bun venit printre noi,spor la margelit,sa ai vanzari bune si timp suficient ca sa poti lucra!Sa stii ca marea majoritate dintre noi suntem autodidacti!:)
29.07.2012, 20:27:51
Ti-am vizitat magazinul si am vazut ca ai produse frumoase!As avea si o sugestie:sa schimbi fundalul acela portocaliu,abate total atentia de la bijuterii.Ai putea pune ceva mai neutru,mai simplu,care sa lase bijuteriile in centrul atentiei.La fel si la pozele fiecarui produs,e mai bine ca fundalul sa fie alb si simplu,eventual pe bust sau model.Deasemenea,sfatul meu este sa descrii mult mai bine fiecare bijuterie cu detalii:lungime,latime,marimea si felul margelelor,culori,felul accesoriilor (simple,placate cu argint sau cu aur,etc).In comertul online conteaza extrem de mult imaginea si detaliile fiindca omul se bazeaza pe ceea ce vede pe monitor.Sper sa nu te fi suparat,tu faci cum vrei,asta a fost doar o opinie personala. - user61482
Multumesc frumos pentru sfaturi, clar ca eram constienta de lucrurile astea, dar stii... :) nerabdarea nu m-a lasat sa le prelucrez prea mult. Ai dreptate total si stiu ca trebuie sa-mi fac timp pentru descrieri amanuntite. Multumesc mult si pentru incurajari...PS: Aici nu este loc de suparari, dimpotriva. Chiar trebuie sa ne ajutam unii pe altii :)
30.07.2012, 10:24:03 - ALSI
Foarte dragut mesajul tau!:) Si un secret:P...nu esti singura incepatoare de pe aici..si eu ma gasesc in aceasta categorie :D. Succes!
14.08.2012, 17:06:05 - Attessories
Bine ai venit! Sunt foarte dragute produsele si imi place ca ai de unde alege:) Mult succes iti doresc!
22.08.2012, 15:13:12 - user61482
Multumesc frumos pentru incurajari. La fel va doresc si voua :)
23.08.2012, 09:32:17