Forum: Saluta comunitatea Bine v-am gasit :)
- JuliesScentedStories
Salut. Ma numesc Iulia. Foarte de curand am descoperit ca, in timpul liber, ador sa fac diverse lucrusoare, din materiale reciclate (textile, piele, etc.-ce arunca altii folosesc eu :D), dar nu numai, dupa cum se poate observa. Fiind noua, nu sunt cea mai buna si priceputa, dar o sa incerc sa devin tot mai buna la activitatea asta extraordinara, pentru ca o ador. As avea nevoie de feedback, dar doar daca sunteti de parere ca il merit, macar putin :). Va multumesc mult :*!
06.06.2012, 21:31:04 - 3cot
Bine ai venit Iulia !
06.06.2012, 22:47:29
Da-mi voie sa iti spun ca, atata timp cat iti place ceea ce faci si ceea ce lucrezi este rezultatul unei pasiuni, nu exista "nu sunt cea mai buna si priceputa"!
Feedback-ul pozitiv trebuie sa ti-l dai intai tu insati si ai sa vezi ca, daca esti multumita de ceea ce creezi, si cei din jurul tau vor rezona cu tine.
"Lucrusoarele" tale sunt frumoase si in trend prin folosirea materialelor reciclabile.
Deci, mergi inainte cu curaj ! - JuliesScentedStories
Iti multumesc pentru incurajari :)
06.06.2012, 23:15:47 - gemsgems
Este o activitate foarte placuta si sper sa te bucuri din plin de experienta Breslo! :D
07.06.2012, 00:01:06
O mica sugestie: sa nu spui clientilor "ce arunca altii folosesc eu". :)) Spune-i eco, spune-i reciclare, dar expresii de genul aceleia s-ar putea sa-ti faca mai mult rau decat bine. Am vazut ca ai scris ceva asemenator si in descrierea magazinului.
Daca vrei sa mai cunosti lumea de pe aici si sa te faci obervata atat de artizani cat si de clienti, te invit sa participi la concursurile de pe forum. :D Momentan sunt doua in desfasurare, la care poti participa:
www.breslo.ro/Forum/CTFB---Ediia-a-10a_topic_8002
www.breslo.ro/Forum/Provocari-Breslase-GEMENI-PERSONALITATI-CELEBRE-CULORILE-SPECIFICE-CALITATI-SI-DEFECTE_topic_7969
Si inca unul va incepe cat de curand. ;)
Spor si inspiratie! :D - JuliesScentedStories
Multumesc de sfaturi :)
07.06.2012, 01:09:18 - Remi
Bine ai venit! Iti doresc mult succes. :)
07.06.2012, 17:17:45