Forum: Saluta comunitatea Bine v-am gasit!

• GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Bine v-am gasit! Va invit si eu in Gradina secreta, un loc foarte special pentru mine. Sper sa va placa si sa va simtiti bine. Eu va astept cu drag!
    PS: Multumesc Andreei (GloryBox), muza mea si cea de la care am invatat multe, Gabrielei (blanitza) pentru ajutor si ideea infiintarii magazinului, si, nu in ultimul rand, tuturor celor de la care am cumparat materiale foarte frumoase si inspirante si cu care am colaborat atat de bine!
    Stiu ca suna ca si cum as fi castigat un premiu, dar pentru mine, insusi faptul ca am deschis acest magazin, modest si cu putine produse deocamdata, inseamna un vis implinit.
    Astept cu drag orice vizita si orice impresie!

23.10.2011, 16:27:30
  • gemsgems
    gemsgems

Bine ai venit! :D Imi plac mult combinatiile tale de culori! :) Succes!

23.10.2011, 17:32:48
  • user2438
    user2438

Bine ai venit! Iti multumesc mult pentru cuvinte si la cat mai multe creatii si vanzari!

23.10.2011, 23:49:49
  • blanitza
    blanitza

Draga mea Gabi, iti urez succes din inima, si ma bucur alaturi de tine ca visul tau a prins aripi si iata, ne inviti cu drag in gradina ta secreta!!!
    Din zi in zi, iti doresc sa creasca si sa-nfloreasca spatiul tau de (re)creatie, fii sigura ca te vom vizita si vom admira ce faci, cum deja o facem, si nu in ultimul rand, te invit la concurs!!!

24.10.2011, 00:07:59
  • TimeToCraft
    TimeToCraft

in sfarsit! felicitari! judecand dupa produsele achizitionate, era clar ca faceti lucruri foarte frumoase! trebuia de musai sa fie impartasite. mult succes! si sa dam niste like-uri pe Facebook, zic.

24.10.2011, 10:59:34
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Multumesc mult pentru vizita, pentru impresii si pentru urari! Va doresc si eu inspiratie, succes si multe vanzari!

25.10.2011, 13:51:28