Forum: Saluta comunitatea Bine v-am gasit!

• MonaLuna
    MonaLuna

Buna seara si bine v-am gasit.
    M-am alaturat in aceasta seara comunitatii Breslo, pentru a expune cateva goblenuri ce inglobeaza o munca migaloasa si o satisfactie enorma!
    Va astept in magazinul meu, intr-o clipa de relaxare, alaturi de o ceasca de cafea aburinda pentru a va delecta in compania unor frumoase "tablouri".
    Mona

11.02.2013, 21:54:30
  • Handmadewithlove.by.M
    Handmadewithlove.by.M

Bine ai venit!!! E o munca admirabila si tare grea cea pe care o faci tu!!!Succes!

12.02.2013, 21:42:14
  • cutiisifelicitari
    cutiisifelicitari

Oau...imi aduc aminte ca o vedeam pe mama mea lucrand asa ceva , acum multi ani. Foarte frumoase lucrarile tale. Bine ai venit !

12.02.2013, 22:12:05
  • pasyart
    pasyart

Buna, dragii mei!
    Desi mi-am deschis magazinul din dec 2012, nu am reusit pana in prezent sa va
    salut si sa indraznesc sa va aduc in atentie modestul meu magazin Pasyart Boutique (pasiunea pentru arta - pasiune care mie una mi-a creat dependenta!!!).

Ei ce parere aveti? Merita muna depusa? Cum vi se par produsele mele? Va cer prea mult, daca indraznesc macar sa va chem in vizita la mine?

O zi fericita si plina de satisfactii va doresc tuturor!

Multumesc anticipat!
    Pasy!!!

13.02.2013, 11:25:50
  • MonaLuna
    MonaLuna

Multumesc dragele mele pentru cuvintele frumoase si pentru aprecieri!
    Satisfactia incheierii unui lucrari este imensa si asta conteaza foarte mult!

13.02.2013, 19:00:51
  • ramonaignat
    ramonaignat

Buna Pasyart, ne-ai chemat in vizita pe la tine si iata ca eu am venit :) Gasesc dragute lucrusoarele tale, ti-as sugera sa adaugi mai multe produse si incearca sa dai luminozitate pozelor tale , e important in cazul bijuteriilor sa se vada cat mai bine si clar produsul. Modifica pozele tale dupa ce le faci intr-un program, pe calculator. La descriere incearca sa mai adaugi informatii despre dimensiunile bijuteriilor. Incet si cu putina rabdare vei invata :) asa cum am invatat noi toate :) Succes si vanzari.

13.02.2013, 22:25:04