Forum: Saluta comunitatea Bine v-am gasit!
- bbenyci
Sunt noua pe acest forum si inainte de a gafa am o intrebare pentru voi. Eu sunt pasionata de creearea dulciurilor si nu stiu daca se incadreaza in Breslo. Fac marturii din biscuiti pentru diferite evenimente dar si alte bunatati dulci.
07.02.2013, 14:44:41
Daca nu sunt unde trebuie va rog sa ma anuntati, daca intru in categoria hand made si eu atunci va rog sa ma ajutati si pe mine care sunt urmatorii pasi. Va multumesc frumos. - gemsgems
Bine ai venit! :D
07.02.2013, 16:36:02
Eu am mai vazut dulciuri vandute pe Breslo si tot felul de alte bunatati, deci nu cred ca e problema. ;) Daca dai cautare o sa gasesti si tu. :D
Spor la treaba si bafta la vanzari! :D - ramonaignat
O, da, fara probleme, le postezi la categoria Gastronomie. Succes !
07.02.2013, 19:32:08 - bbenyci
Multumesc de feedback, as vrea sa va intreb ce trebuie sa fac acuma? kitul acela trebuie cumparat nu? pana aunci nu pot incarca poze, nu? va rog sa ma sfatuiti. Va multumesc frumos.
07.02.2013, 21:57:48 - CinnamonCloves
bbenyci, kitul este o promotie de car epoti profitaca nou-vanit pe Breslo, dar nu este obligatoriu. Poti sa-ti activezi magazinul si fara Starter kit.
07.02.2013, 22:46:33
Pentru asta te loghezi in cont, mergi aici: www.breslo.ro/Shop-Admin/products/edit si urmezi toti pasii de acolo.
Gasesti aici (www.breslo.ro/Help/video/?id=2) mai multe video-uri care sa te ajute. - bbenyci
Multumesc frumos, va rog daca aveti timp intrati si la mine sa va dati cu parerea si sa ma sfatuiti cum pot sa imbunatatesc magazinul ce pasi trebuie sa urmez. Filmuletele m-au ajutat foarte mult. Va multumesc frumos.
08.02.2013, 13:45:42 - Ethno.Bead
Cred ca ar fi util pentru potentialii cumparatori sa pui cate o poza si cu produsul neimpachetat, pentru a se observa cat mai bine detaliile (poti incarca pana la patru poze pentru fiecare produs).
08.02.2013, 23:53:53
Bafta! - pasyart
Buna, dragii mei!
13.02.2013, 11:29:37
Desi mi-am deschis magazinul din dec 2012, nu am reusit pana in prezent sa va
salut si sa indraznesc sa va aduc in atentie modestul meu magazin Pasyart Boutique (pasiunea pentru arta - pasiune care mie una mi-a creat dependenta!!!).
Ei ce parere aveti? Merita muna depusa? Cum vi se par produsele mele? Va cer prea mult, daca indraznesc macar sa va chem in vizita la mine?
O zi fericita si plina de satisfactii va doresc tuturor!
Multumesc anticipat!
Pasy!!! - CinnamonCloves
Hello tuturor nou-venitilor!
13.02.2013, 15:14:28
Pentru feedback-ul colegilor de breasla la magazinul vostru avem o sectiune speciala pe forum: www.breslo.ro/Forum/Feedback_category_5 - cristina1982
Buna tuturor! Mi-am deschis magazinul acum cateva clipe. Daca aveti timp, va rog vizitati-ma si spuneti-mi ce credeti. Se cauta ceea ce fac eu? Va multumesc!
17.02.2013, 21:16:51 - gina2006
buna dimineata,tuturor! m-am alaturat si eu dvs,cu cunostinte minime de utilizare,dar voi primi cu drag orice sugestie sau critica(care va fi constructiva,sigur) si sper sa ma descurc,o zi minunata, tuturor!
21.02.2013, 09:46:31 - ramonaignat
Superbe rochite ai !
21.02.2013, 10:10:05
Cea galbena , pe manechin viu :) arata super. Toate sunt frumoase dar din cauza fetitei rochita galbena are farmec. Daca le-ai putea face pe toate asa ar fi super. Si cred ca ar mai fi fain sa pui fiecare rochita separat in magazin. :) :)
Succes ! - gina2006
multumesc mult,ramonaignat,pentru aprecieri si mai ales pentru sfaturi,o sa tin cont de tot ce ma invatati,mai ales ca sunt la inceput,succes si o seara buna
21.02.2013, 20:11:37