Forum: Saluta comunitatea bine v-am gasit! De azi printre voi......
- BlueTulip
Astazi mi-am deschis si eu micul meu boutique, si ma bucur foarte mult sa ma alatur voua. Am vazut ca faceti lucruri minunate, si stiu ca persoanele care fac lucruri minunate sunt niste oameni minunati. Zilele acestea o sa imi pun si eu cateva bijuterii doar ca nu stiu cum sa imi personalizez magazinul. Daca ma ajuta cineva cu un sfat.......... Va multumesc!
11.07.2012, 22:17:31 - Jewelswithlove
Buna,Lalea Albastra!Bine ai venit!Ca sa personalizezi magazinul,intri in "Contul meu"in sectiunea "Design"si,de acolo,iti pui avatar,banner si fundal.La fundal,poti alege o culoare,oricare,sau poti alege ceva de pe site-ul http://www.patterncooler.com/ fiindca acele imagini,chiar si la repetarea lor,dau impresia de tot unitar si nu de imagine repetitiva.Sfatul meu e sa alegi o culoare care sa nu atraga atentia de la produsele pe care o sa le ai ,sau o imagine care,la fel,nu distrage atentia.Avatarul ti-l faci in asa fel incat sa dea de la prima vedere o idee celui care il vede despre ceea ce ai tu in magazin.Banner poti sa pui sau nu,la alegere.Si bannerul trebuie sa fie astfel incat sa se potriveasca bine cu avatarul.
12.07.2012, 13:49:32
Sper ca te-au ajutat putin vorbele mele si,daca ai nevoie de ajutor,suntem aici o multime de oameni care te pot ajuta. - cutiisifelicitari
Bine ai venit ! Abia astept sa vad magazinasul tau cum ia forma ! Succes !
12.07.2012, 22:56:53 - BlueTulip
Jewelswithlove iti multumesc mult pentru ajutor si pentru sfaturi. :)
13.07.2012, 11:27:32 - Kalimera
...si cu asemenea frumuseti pe care le faci cu manutele tale pricepute, nu te bate gandul sa mesteresti ceva frumos si pentru concursurile de pe forum? ;;)
16.07.2012, 20:42:52 - Jewelswithlove
Chiar asa!!!Intra la concursuri si sigur o sa gasesti o tema pe gustul tau,ori la "Anotimpuri..",ori la Zodiac,ori la "Casa de moda..."...Mi-ar face mare placere sa debutezi in concursuri,sunt premii multe si frumoase,iti stimuleaza si imaginatia,cunosti si alti breslasi mai bine,numai beneficii....
17.07.2012, 11:47:54 - Jewelswithlove
A,uitam sa spun:ti-ai personalizat magazinul f frumos!Iar creatiile sunt chiar pe gustul meu!!!
17.07.2012, 11:48:30 - MonicelliBijoux
Bine ai venit !
17.07.2012, 16:59:22
Magazinul e fain, iti doresc mult succes ! - Attessories
Foarte frumoase produsele! Dar am observat ca unele produse produse au o singura poza. Incearca sa pui mai multe poze ca sa se vada mai bine produsul.
24.07.2012, 13:32:15
Mult succes!