Forum: Tehnici & Materiale banuti de argint sau aur care pot fi gravati

• dandelion92
    dandelion92

Stie cineva unde pot gasi banuti de argint sau de aur ? Imi doresc sa ii atasez unor bratari din snur, insa nu am gasit pe nicaieri unii simpli. Multumesc.

08.01.2013, 14:29:31
  • tonycat
    tonycat

Poate la casa de amanet sa gasesti un banut, poate doi, dar trebuie sa te pregatesti cu ceva milioane.... la anticari...

08.01.2013, 23:32:11
  • soso07
    soso07

Incearca sa vorbesti cu cineva de aici : www.breslo.ro/Shop/PersonallyME

09.01.2013, 09:30:42
  • handmadeCouture
    handmadeCouture

http://copii.allshops.ro/produs/1338142/Banut+Argint-putem+personaliza.html aici gasesti banuti simpli, care pot fi inscriptionati.

09.01.2013, 10:50:37
  • dandelion92
    dandelion92

Multumesc. Am gasit:) Acum insa caut banuti placati cu argint sau aur, in caz ca stiti pe undeva, dati-mi de stire.

09.01.2013, 11:22:44
  • Live
    Live

Ți-am dat și eu de știre în legătură cu nasturii de 1 cm pe care îi căutai acum câteva zile, ți-am trimis și mesaj privat și...cu asta am rămas.:(

09.01.2013, 11:31:04
  • asined
    asined

Hello!M-ar interesa si pe mine acei banuti.ma puteti ajuta cu vreo informatie unde as putea gasi?Multumesc!

02.03.2013, 20:52:42
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

ai citit informatiile furnizate deja?

02.03.2013, 22:11:07
  • asined
    asined

Poate m-ar fi putut ajta cineva cu o informatie.Sunt in cautae de acesti banuti blank .

06.03.2013, 09:25:05
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Pai tocmai asta ziceam si eu, aceste informatii deja sunt furnizate mai sus, nu ramane decat sa ti le repet.
    Ai un link catre un magazin cu care poti vorbi - acestia personalizeaza banuti din argint, asadar vezi in ce conditii ti-i poate da blank, fara personalizare. Si inca unul in care gasesti banuti de argint blank, pentru personalizare- la fel, vorbeste cu ei.
    Banuti din aur ma indoiesc ca vei gasi la liber pe internet, incearca pe la bijutieri sau case de amanet, asa cum a fost sugerat si mai sus.

Te-am intrebat daca ai citit deja informatiile furnizate deja si raspunsul tau a ignorat total intrebarea, ca si cum informatii nu ar fi deja furnizate sau eu as fi vorbit despre cu totul altceva decat informatii. Si nu a adus de asemeni nici o informatie suplimentara cu privire la ceea ce cauti.

Iar daca de fapt cauti banuti placati cu aceste metale, cred ca in primul rand ar trebui sa specifici acest lucru, "acei banuti" sau "acesti banuti" pe topicul "banuti de argint sau aur care pot fi gravati" inseamna fix ceea ce scrie in titlu.

Nu te poate ajuta nimeni daca nu specifici exact ceea ce doresti.

06.03.2013, 18:16:33