Forum: Concursuri BAL(anta) PREMIAT! Hai si tu! ;)

• bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Asadaaar, marele moment a venit, sa ne vedem castigatorii!!!

Nu voi pierde mult timp, pentru ca e foarte simplu ce am de zis: eu m-am indragostit de balante!! Ma rog, acum de bijuteriile create special pentru balante! putine, putine, dar frumoase foc!!!

Nu cred ca a fost usor nimanui din cei ce au evaluat si/sau votat! Va multumesc pentru sustinere!

Va reamintesc juriul, care de fiecare data sunt la inaltime si dau dovada de real profesionalism:

Raluca Minut: laruca.breslo.ro
    Camelia Bretan: camelia.handmade.breslo.ro
    Silvia Motovelet: jewelswithlove.breslo.ro
    Cleopatra Cosulet: cleopatra5.breslo.ro

Sponsorii, carora le multumesc din suflet pentru nepretuita sustinere si dedicare:

1. Adalee: www.breslo.ro/Shop/Adalee2
    2. IzvorulDePerle: www.breslo.ro/Shop/IzvorulDePerle
    3.Geodecor: www.breslo.ro/Shop/geodecor
    4. Breslo: www.breslo.ro
    5. hobby.shop: www.breslo.ro/Shop/hobby.shop
    6. bijouxdemonange: www.breslo.ro/Shop/bijouxdemonange
    7. ARTLUBIJU: www.breslo.ro/Shop/ARTLUBIJU
    8. Goodchoice: www.breslo.ro/Shop/goodchoice
    9. nagual www.breslo.ro/Shop/nagual
    10. margele.accesorii www.breslo.ro/Shop/margele.accesorii

Si participantii, mereu la inaltime, din ce in ce mai buni si mai surprinzatori:

Alexandra- happyaccesories.breslo.ro
    Gabriela- gabys.breslo.ro
    Andreea - agoia.breslo.ro
    Eugenia - bohemiansin.breslo.ro
    Monica- SUGESTIVE.breslo.ro
    Carla- carla69.breslo.ro
    Mihaela - mielena.breslo.ro

Si acum liniste in sala, va rog, se anunta castigatorii :P

Locul I - Alexandra, cu un total de 196 puncte (182 din partea juriului, plus cele 14 voturi din partea publicului pe Breslo) pentru lucrarea Balanced Or Maybe Not

www.breslo.ro/Product/Balanced-or-maybenot-de-Alexandra--Chereches-pentru-provocari-Breslase-zodia-Balanta_750755

Locul al II-lea- Eugenia, cu un total de 192 puncte (182 in urma evaluarii juriului, plus cele 10 voturi in urma voturlui pe Breslo) pentru lucrarea Shallow? No More

www.breslo.ro/Product/Shallow-No-more---REZERVAT--Autor-Eugenia-Ghicabohemiansin-pentru-Provocari-Breslase-zodia-Balanta_750734

Locul al III-lea - Monica, cu un total de 189 puncte (175 pundte din partea juriului, si 14 voturi din partea publicului), pentru lucrarea Echilibru

www.breslo.ro/Product/Echilibru---Talisman-zodia-Balanta---Autor-Monica-Iacovenco-SUGESTIVE-pentru-Provocari-Breslase--Disponibil-numai-la-comanda_750717

Locul al III-lea:- Andreea, cu un total de 188 puncte (182 puncte din partea juriului si 6 voturi in urma votului publicului) cu lucrarea Eu

www.breslo.ro/Product/Eu---de-Andreea-Goia-pentru-Provocari-Breslase-zodia-Balanta---INDISPONIBIL_750929

Castigatori carora li se alatura:

Gabriela, cu 169 puncte (158 puncte din partea juriului si 11 voturi din parte apublicului), pentru lucrarea Scales of Life

www.breslo.ro/Product/The-scales-of-life-de-Gabriela-Safta-GabyS-pentru-Provocari-Breslase-zodia-Balanta---INDISPONIBIL_750905

Mihaela, cu 160 puncte (154 puncte in urma evaluarii juriului si 6 voturi din partea publicului) pentru lucrarea Balanta Fructelor

www.breslo.ro/Product/Balanta-Fructelor-VANDUT-de-Mihaela-Dirvareanu-mielena-pentru-Provocari-breslase-zodia-Balanta_750744

Carla, cu 142 puncte (137 in urma evaluarii juriului si 5 voturi din partea publicului), pentru lucrarea Amurg Violet

www.breslo.ro/Product/ColierAmurg-violet-de-Carla-Stiopei-pentru-Provocari-Breslase-zodia-Balanta_750726

Acestea fiind spuse, va las sa va bucurati astazi! Intre timo voi imparti premiile si ne vom bucura si mai mult :p

O zi buna sa aveti!

27.11.2012, 05:44:58
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Felicitari tuturor participantilor,lucrarile au fost speciale si frumoase si a fost greu de departajat!

27.11.2012, 09:35:07
  • Kalimera
    Kalimera

bravo, fetelor!! felicitari! :)

27.11.2012, 10:35:13
  • HappyAccesories
    HappyAccesories

eeeeeeeeu? iupiiiiiiii.... cand am vazut ca am castigat l-am trezit pe Ionut si am dansat prin camera :)))

multumesc frumos, sunt taaare bucuroasa :)

27.11.2012, 10:55:18
  • gemsgems
    gemsgems

Felicitari, fetelor! :D

27.11.2012, 11:46:55
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Felicitari din tot sufletul, fetelor! Ma bucur sa vad cum impartim noi, creatoarele fidele acestui concurs, locul pe podium :)! Acum e Alexandra acolo sus, pe un binemeritat loc I. Bravo!

27.11.2012, 18:08:10
  • MonicaIacovencoJewelry
    MonicaIacovencoJewelry

Felicitari fetelor! Si multumesc :)

28.11.2012, 00:26:19
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela

Felicitari tuturor! Chiar daca putine, lucrarile acestei editii au fost speciale...

Iar micutele mele premii si indreapta spre...
    Agoia, pentru nonconformismul descrierii
    si
    ... exista vreo balanta printre votanti??

28.11.2012, 09:37:38
  • Agoia
    Agoia

Multumesc mult Nagual !!!

28.11.2012, 15:47:10
  • BohemianSin
    BohemianSin

Felicitari girls! Ne-am balantat pe cinste luna trecuta!!!!!!!!!Astept sa vad cine si cum se scorpioneste!:D

28.11.2012, 17:40:27
  • carmenn
    carmenn

felicitari fetelor...putine lucrari insa foarte frumoase toate...

28.11.2012, 18:44:50
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela

Am gasit si un client votant, balanta!
    Cea de-a doua pereche de cercelusi merge spre Andreeas work :)
    www.breslo.ro/Product/Cercei--REZEVAT-client-votant-ZODIA-BALANTA_745413

28.11.2012, 22:36:24
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Yuhuu ce ma bucur ca ai gasit si client balanta, Mihaela!

Multumesc pentru premii!

Voi face imparteala premiilor si eu in aceasta seara si voi trimite mesaje sa fiti pe faza :p

Eu mi-am gasit apartament, l-am inchiiat asa ca de o grija am scapat, mai am mutatul efectiv, dar macar pot dormi linistita acum... si-am inceput si cursul de ieri, asa ca sunt inca prinsa cu multe pe cap :))))

28.11.2012, 23:03:15
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Am reusit sa ajung si pe forum, dupa lupte intense cu mine si cu timpul, uff

Asadar nu voi lungi vorba si voi prezenta premiile:

Alexandra (happyaccesories.breslo.ro), locul I:

***Adalee2 adalee2.breslo.ro: 100 lei
    ***hobby.shop hobby.shop.breslo.ro: 25 lei
    ***ARTLUBIJU ARTLUBIJU.breslo.ro: 25 lei (fara transport, de aproximativ 3 lei)

Eugenia (bohemiansin.breslo.ro), locul al II-lea:

***Goodchoice goodchoice.breslo.ro : 50 lei
    ***hobby.shop hobby.shop.breslo.ro 25 lei

Monica (SUGESTIVE.breslo.ro), locul al III-lea:

***Geodecor geodecor.breslo.ro 50 lei

Andreea (agoia.breslo.ro), locul al III-lea:

***Geodecor geodecor.breslo.ro 50 lei

Si pentru ca vreau sa le multumesc fetelor ce sunt alaturi de mine sid e noi de atata vreme, am cateva premii si pentru:

Raluca (laruca.breslo.ro), careia ii multumesc pentru sustinerea cu vorbele frumoase, cu incredere si cu fidelitatea cu care a jurizat de fiecare data lucrarile - un voucher de 30 lei in magazinul IzvorulDePerle izvoruldeperle.breslo.ro

Silvia (jewelswithlove.breslo.ro), careia la fel ii multumesc pentru tot ceea ce face, pentru incredere si sustinere, pentur vorbe bune si pentru ca de fiecare data cand am anuntat-o in ultima clipa ca e in juriu a fost prompta si saritoare, oentru ca parerea ei contteaza mult pentru mine:p - un voucher de 30 lei in magazinul IzvorulDePerle izvoruldeperle.breslo.ro

Cleopatra (cleopatra5.breslo.ro), o tipa extraordinara si talentata, care mereu a fost amabila si dragutsa sa evalueze lucrarile, si a facut-o cu succe ssi dedicare: - un voucher de 30 lei in magazinul IzvorulDePerle izvoruldeperle.breslo.ro

Camelia(camelia.handmade.breslo.ro), super talent si calm, rabdare, imi place mult de ea si ii mutlumesc si pentru partcipare dar si pentru ca a acceptat sa faca parte din echipa, evaluand lucrarile la cateva concursuri - un voucher de 30 lei in magazinul IzvorulDePerle izvoruldeperle.breslo.ro

Alina (gemsgems.breslo.ro), pentru intregul ajutor si pentru munca depusa la imaginea magazinului (veti vedea in curand despre ce vorbesc) un mic semnd e multumire - un voucher de 25 lei in magazinul Anchi Boutique margele.accesorii.breslo.ro (transport gratuit in limita voucherului sau la comanda de minim 100 lei; comanda intre 25 si 100 lei, transport 4lei)

Si mai am un prmeiu poentru un membru Breslo care ne sustine prin vot, voi reveni dupa-amiaza, ma ratacit lista :P

O duminica placuta si la multi ani tuturor!!

02.12.2012, 09:19:56
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Eu stiam de mult timp ca se spune asa:"Culmea concursurilor:sa fii singurul participant si sa iesi pe locul 2!"...hmmmm...se pare ca eu (si nu numai eu) o schimb in: "Sa nu participi la un concurs si totusi sa castigi!"
    O surpriza minunata si neasteptata!Multumesc mult,Andra (sunt sigura ca stii ca nu te ajut pt vreo recompensa),multumesc mult Izvorul de perle!!!Am avut o duminica ce a echilibrat ultimile zile!
    Felicitari castigatorilor,ati meritat pe deplin!

02.12.2012, 19:20:27
  • camelia.handmade
    camelia.handmade

Da, asa e Silvia, o surpriza neasteptata, multumim Andra si Izvorul de perle!

02.12.2012, 19:34:18
  • HappyAccesories
    HappyAccesories

Ce surpriza frumoasa! Bravo Andra...merita juriul din plin!
    Fug si eu sa imi aleg cateva bunatati ;;)

03.12.2012, 12:36:07
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela

Agoia si Andreeaswork, va astept in magazin pentru premii :)

03.12.2012, 20:24:41
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Eu ma gandesc ca merita chiar mai mult! Sper sa reusesc sa rasplatesc pe toata lumea asa cums e cuvine, pana la final!

Hai ca in seara asta fac cumva s atrimit mesaje tuturor castigatorilor acestei editii!

Daca stiti deja si primiti mesaj, sa nu va suparati :))))

04.12.2012, 00:20:40
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ahh eu acum am realizat: Silvia, dar cu totii ati participat! Chiar daca nu cu creatii in aceasta editie, dar cu intelepciune si bunavointa la evaluare!!!! nu mai spun de sustinerea generala, pe intreg concursul! Asadar, doar cine nu participa deloc nu castiga :D Puuup!!!!

04.12.2012, 15:57:18
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Si Premiul pentru votanti, un voucher de 25 lei din magazinul Anchi Boutique margele.accesorii.breslo.ro merge catre Carmen (carmenn.breslo.ro)! felicitari!

Vezi aici lista si print screem extragere:
    https://docs.google.com/document/pub?id=1uOXLkaJA-oGlN3nuI1xZBLetd2Xvmo3HpB3sQ43XuMI

04.12.2012, 16:11:33
  • carmenn
    carmenn

va multumesc...:)

04.12.2012, 17:52:59