- BeadSupplies
Imediat dupa ce s-a incheiat Black Friday mi-am schimbat avatarul cu cel obisnuit. Problema e ca nici acum in magazin nu s-a schimbat imaginea, in schimb daca intri pe profil e ok, apare cel obisnuit. De asemenea cand intru in cont acea imagine mica de langa ”mergi pe pagina mea” oscileaza intre avatarul meu si cel cu Black Friday.
03.12.2013, 09:51:36 - Ethno.Bead
Asa s-a intamplat si la mine in ziua in care l-am schimbat, a doua zi a fost ok.
03.12.2013, 11:07:24
Daca intru acum in magazinul tau, eu iti vad avatarul obisnuit, probabil doar tu il vezi inca pe cel cu Black Friday. - Breslo
Si noi il vedem tot pe cel nou. Apasa pe F5 cand esti in magazinul tau, ar trebui sa il vezi si tu.
03.12.2013, 11:22:45 - BeadSupplies
Dupa F5 il vad si eu pe cel nou. Multumesc frumos! :)
03.12.2013, 11:32:37 - badaboom
si eu patesc partial chestia asta - pe un calculator s-a rezolvat dupa ce am dat restart (respectiv daca pana atunci dadeam sleep ca sa il inchid aparea cel vechi la redeschidere). pe laptop in schimb a ramas asa :)) recunosc ca e cam antic, si de vreme ce aici si pe telefon il vad ok nu mi-am facut probleme... poate tine de sistemul de operare/ firefoxul mai vechi sau e de la voi?
04.12.2013, 13:57:40