Forum: Tehnici & Materiale Argint 925= zinc, nichel,...?
- artemiza.design
Vin cu o rugaminte pentru toate magazinele care au la vanzare accesorii din" Ag. 925": verificati cate o bucata din fiecare lot, pentru a nu va bate joc de banii si timpul nostru. Este a doua oara cand cumpar zinc nichelat in loc de argint925. De data asta am patit-o cu sarma, randul trecut cu tortite. Mi s-a parut dubioasa culoarea, inca din momentul in care le-am desfacut:negricioase, dar nu cu patina aceea specifica oxidarii, negricioase si foarte lucioase. Le-am dus la verificat si banuiala mi s-a confirmat, nu sunt din argint, desi, tortitele au marcaj pe ele. Am contactat fata de la care am cumparat tortitele imediat ce am desfacut coletul, sesizandu-i indoiala mea (nu lucram pentru prima oara cu argint, astefel incat am sesizat imediat ca ceva nu e in ordine). Mi-a raspuns ca lucreaza demult cu furnizorul respectiv si nu incape indoiala. Nu am dat feedback negativ gandindu-ma ca si ele au patit-o la randul lor si ca nu au facut-o voit. Vreau doar sa trag un sistem de alarma: daca nu sunteti sigure ca e argint nu-l vindeti! Am pierdut ceva banuti la aste doua comenzi, astfel incat, pe viitor voi da feedback negativ in care voi specifica motivul.
30.09.2010, 14:52:07 - deManacuPenelopa
E bine de stiut ca se poate intampla si astfel... dar e tare neplacut sa ti se intample, imi pare rau, Artemiza.
30.09.2010, 15:38:56 - CinnamonCloves
Ce ciudat! Eu credeam ca daca e marcat 925 atunci totul e in regula. :(
30.09.2010, 15:42:38 - artemiza.design
Scortisoara, e stiut ce copii reusite fac chinezii. Un panson de marcaj nu e mare lucru. Daca fetele care cumpara de pe Ebay ar verifica accesoriile din argint si le-ar da feedbackul negativ vanzatorilor, sunt sigura ca i-ar mai intzarca.
30.09.2010, 16:25:00 - Loulou
Imi pare rau pentru ce ai patit, eu am patit ceva similar dar era vorba de niste pietre, mai exact pe post de lapis am primit ceva cretos albastru.... si eu am dat pozitiv, am luat legatura cu ele si le-am spus ca voi schimba feed-ul daca mai vad pietrele la ele in magazin pe post de lapis.
30.09.2010, 18:39:48
Apoi.... am vazut ca vindeau howlit pe post de turcoaz, inca ceva aiuristic, nu mai retin ce si am regretat ca nu am dat negativ.
Cred ca trebuie dat negativ in astfel de situatii, astfel ne punem la adapost de tepe iar vanzatorii de furnituri, vor acorda ceva mai multa atentie atunci cand isi descriu prodisele.
Nu inteleg de ce nu ai returnat tortitele, sarma, in fond ai primit altceva decat ai comandat, corect era sa le restitui si sa iti trimita banii! Eu macar mi-am recuperat pierderea, in sensul ca am comandat altceva de valoarea respectiva. - artemiza.design
Loulou, cu una din fete am vorbit deja pe mesagerie, este vorba de cea cu sarma, care s-a oferit imediat sa-mi schimbe produsul. Si-a cerut scuze si mi-a zis ca intre timp a observat si ea ceva in neregula cu unele din accesoriile din ag. si si le-a retras din magazin. Cu tortitele,...e cam tarziu sa mai fac ceva, initial am mers pe asigurarea ei ca totul e in regula si am folosit din tortite la niste comenzi urgente. Abia acum, cand am primit si sarma asta , le-am dus impreuna la verificat. Astept cu groaza reactiile de la clientele mele.:( precum vezi, e "lantul slabiciunilor").
30.09.2010, 20:41:58