Forum: Idei si sugestii aranjarea produselor

• sognami
    sognami

Buna, am si eu idei...

1. mi-ar fi foarte util daca as putea aranja produsele din fiecare categorie fara a fi nevoie sa le scot din ea pentru a putea face asta, la portofoliu vad ca merge mai usor.
    2. daca s-ar putea adauga o optiune la adaugarea unui produs nou cu locul in care se va adauga, inceput/sfarsit sau pagina x...

In rest totul merge mai bine acum, cu noul aspect. Multumesc!

23.02.2011, 12:10:12
  • carla69
    carla69

Bine v-am gasit!desi cumpar de multisor,mi-am deschis de curand si magazinasul meu.As dori totusi o mana de ajutor la scrierea categoriilor.Le-am sortat produsele in portofoliu dar nu-mi apar categoriile la profil,ci toate produsele acasa in magazin.Help,please!!!

18.03.2011, 21:50:09
  • Live
    Live

Te duci la Contul meu. Selectezi Magazin. Cauţi Opţiuni avansate şi dai click acolo. Alegi apoi Categorii în magazin. Undeva în dreapta mijloc sau jos ai loc unde să scrii categorie nouă. Faci categoriile. Vor apărea una sub alta acolo, în dreapta. Dai click pe o categorie şi ea se "deschide". Tragi cu cursorul produsele din magazin(vor fi toate în stânga) în jos, în categorie. După ce ai terminat de pus produsele dintr-o categorie, selectezi alta şi vei trage în ea, dintre produsele care au rămas, pe cele potrivite categoriei. Şi...tot aşa. Dacă am explicat alambicat, cere explicaţii suplimentare şi am să încerc să am ceva claritate(nu mi-am băut toată cafeaua de dimineaţă, încă:D)!

19.03.2011, 10:16:09
  • carla69
    carla69

Am reusit,multumesc pentru ajutor

19.03.2011, 10:37:42
  • Live
    Live

Bravo, mă bucur, Carla! Ştiu că e destul de greu de înţeles platforma asta, dacă nu ai apucat să bântui pe ea suficient. Dacă o să mai ai nedumeriri, scrie-mi şi încerc să te "helpuiesc"!:)

19.03.2011, 12:01:24