Forum: Idei si sugestii Aprobare pentru primele produse dintr-un magazin nou
- Andreeaswork
Buna ziua,
22.08.2011, 11:04:12
in plimbare pe breslo si pe forum am constatat ca de multe ori apar magazine cu produse care nu se incadreaza in nici un fel in categoriile breslo. Cel mai bine se vede acest lucru in forum la "orice altceva" topicul: "pe BRESLO se vinde orice?".
Acolo Dacian-Moon propunea ca magazinele noi sa fie aprobate de un admin. Parerea mea e ca ar fi o idee foarte buna pentru a atrage atentia persoanelor care nu stiu sa citeasca regulamenul, ca pe BRESLO, se vand doar handmade, vontage si furnituri.
Va multumesc - peafowlady
Si mie mi se pare o idee buna.
22.08.2011, 20:05:01 - CinnamonCloves
Poate cand o sa avem o echipa mai mare...in momentul de fata nu cred ca sunt capacitati pentru asta:/
22.08.2011, 21:52:37
Pe langa asta, sunt foarte surprinsa de nr. mare de magazine cu "vechime" care listeaza uneori produse care nu au ce cauta aici. Dar sigur aprobarea magazinelor noi ar reduce numarul de produse non-conforme... - Andreeaswork
Cinnamon, o alta idee: ar fi frumos daca un admin ar putea sa fie anuntat automat de sistem cand se deschide un magazin nou, link-ul cu acel magazin nou postat intr-un topic nou pe forum, iar noi cei care ne mai plimbam pe aici am putea sa vedem noile produse, daca produsele nu se incadreaza, am putea sa raportam admin-ilor, pentru a lua masuri. Ideea e sa stim despre magazinele noi deschise. Stiu ca ceea ce spun aici ma include si pe mine pentru ca nu mi-am deschis inca magazin, dar mi-ar placea sa stiu ca mediul este controlat, sunt sigura ca intelegi ce vreau sa spun
23.08.2011, 07:38:36 - choice4all
Imi permit si eu o sugestie: produsele listate in perioada de "gratie", in care nu se plateste taxa, sa fie listate doar dupa aprobare, apoi magazinul sa fie " tinut sub observatie" in acelasi fel inca o luna. De aici incolo se pot lua diferite decizii, in functie de numarul de produse care NU au fost acceptate pentru postare: spre exemplu se poate pastra magazinul in continuare sub supraveghere sau se poate refuza continuarea colaborarii. Evident, implica ceva costuri pentru breslo, dar s=ar putea sa merite pe termen lung.
23.08.2011, 11:01:57
Parerea mea.