Forum: Feedback pentru magazinul tau Am nevoie de parerea voastra!!!!
- byLydy
Buna, am de cateva zile cont pe Breslo, am postat cateva produse si m-ar ajjuta enorm sa stiu daca ceea ce creez eu este pe placul vostru.
15.06.2016, 20:41:06
Asadar va rog sa ma sfatuiti daca sa continui sa postez pe acest site.
Urmeaza sa iau o decizie in privinta Breslo Starter Kit si m-ar ajuta enorm feedback-urile.
Multumesc anticipat! - EtnoWare
Din pacate nu am apucat sa iti vizitez magazinul :(
24.06.2016, 01:53:05 - user118584
Buna ziua tuturor!
21.07.2016, 13:43:38
Am deschis magazinul, am asteptat catva, am avut o prima comanda, am avut vizite, insa acum numai invat sa interactionez si eu cu comunitatea Breslo.
Copaceanca este un amestec intre lucruri care sa ne infrumuseteze viata si joaca.
Va invit si eu sa treceti pragul magazinului si sa...va dati cu parerea...fiind la inceput primesc cu drag si sfaturi, sugestii...
Va imbratisez cu drag! :) - joulibiju
Pentru Copaceanca: aveti produse deosebite, dupa cum se vede sunt impecabil lucrate, au un aer aparte, sunt in pas cu moda, cu motivele traditionale sculptate si finisate cu multa migala.
28.07.2016, 09:29:14
Iubesc natura si lemnul in special, mi-am incercat si eu demult puterile in sculptura (lemn de brad, ca e mai moale), si stiu ce inseamna si cat de greu e sa reusesti sa faci macar si o liniuta perfecta.
Faptul de a nu avea comenzi nu inseamna ca ceea ce faceti nu este frumos si apreciat. Lumea e in vacanta, nu prea se uita pe net, e prea cald si rabdarea de a cauta si studia bijuterii e mai scurta, si multe altele.
Parerea mea e sa aveti foarte multa rabdare si sa nu va descurajati pe parcurs.
Cu stima, Iuliana