Forum: Feedback pentru magazinul tau Am nevoie de ajutor!

• LoreleiBijoux
    LoreleiBijoux

Sunt de scurt timp aici pe breslo si as vrea sa construiesc un magazin cat mai calitativ posibil. Asa ca va rog, mult, aruncati o privire si ajutati-ma cu sfaturi, ca sa inteleg ce lucruri fac gresit si bineinteles sa le corectez.

Multumesc din suflet, Lorelei!

10.04.2013, 13:58:21
  • ramonaignat
    ramonaignat

Ai bijuterii foarte frumoase in magazin. Mai multa reclama , listare de produse noi cat de des posibil si pozele mai luminoase :) :) Si succes ! :) :) :)

17.04.2013, 23:08:52
  • rosegarden
    rosegarden

sunt chiar fffoatre frumoase bijuteriile tale1 cu multa culoare si personalitate. Incearca sa faci fotografii pe fundal deschis sau alb. si sa postezi un produs in fiecare zi, sau macar a doua zi..asta e reclama gratis pt ca esti pe prima pagina-vezi cand e traficul mai mare si daca poti, posteaza atunci-evita sa postezi seara.
    fa galerii de cumparaturi frumoase(vezi sa fie asemanatoare ca si compozitie, etc cu cele ce apar des pe prima pagina)-acolo ai voie sa pui si o lucrare de a ta...galeriile pot aparea si pe prima pagina, deci e reclama buna si asta...in rest daca ai breslei in plus , sau daca vrei sa dai pe asa ceva, poti avea produse sponsorizate-platesti si apar ici colo, depinde de ce alegi. participa la concursurile de pe forum, -se uita mai multi la magazinul tau-la subiecte de discutii....si daca ai timp sa-ti administrezi magazinul(eu de ex nu prea fac toate astea,din lipsa de timp-)atunci poti sa "vanezi" ce se vinde mai bine pe la altii si daca poti aplica la stilul tau, mertita incercat-ex colierele guleras....
    bafta!!!!

20.04.2013, 10:12:13
  • LoreleiBijoux
    LoreleiBijoux

Va multumesc mult pentru aprecieri! Nu ma asteptam sa mai raspunda cineva. Am sa tin cont de fiecare sugestie in parte. MULTUMESC!

20.04.2013, 21:26:45
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

O selectie de linkuri utile pentru incepatorii pe Breslo (pentru ca intrebarile si sugestiile de la Feedback se repeta de multe ori):

Tutorial de baza despre fotografia de produs (2 parti): www.breslo.ro/blog/?s=cum+pozam+bijuterii
    (Bonus program de editare foto online: www.picmonkey.com)

Elemente la care sa lucrati pentru a imbunatati imaginea magazinului pe Breslo: www.breslo.ro/blog/cum-sa-iti-imbunatatesti-magaziunul-breslo

Ce trebuie sa contina descirerea produselor: www.breslo.ro/blog/mic-indrumar-de-descriere-a-produselor-2

Cum imi etichetez produsele pe Breslo: www.breslo.ro/blog/ghid-de-etichetare-a-produselor-din-magazin

Invata sa gandesti ca un potential client: www.breslo.ro/blog/8-lucruri-pe-care-le-cauta-clientii-atunci-cand-cumpara-handmade

23.04.2013, 22:00:03
  • LoreleiBijoux
    LoreleiBijoux

Multumesc!

24.04.2013, 09:34:45
  • NatysHandmade
    NatysHandmade

buna.
    eu am cumparat de la voi o bratara de la un targ din Tomis, Constanta, si vreau sa spun ca sunt foarte placut impresionata, atat de design, cat si de calitate. mi-ar placea sa vad in magazin mai multa culoare, asa cum a fost la targ (mi-a ramas gandul la o bratara cu elemente turcoaz care, din pacate pentru mine, se vanduse cand m-am hotarat eu sa o iau, asa ca m-am reorientat).
    ma bucur ca v-am regasit pe breslo.
    mult succes in continuare!

25.04.2013, 11:50:31
  • LoreleiBijoux
    LoreleiBijoux

Ma bucur ca-ti plac creatiile mele, Naty. Si mie imi plac la nebunie copaceii tai. In curand am sa-mi achizitionez unul, sunt pur si simplu senzationali.

25.04.2013, 19:18:23
  • NatysHandmade
    NatysHandmade

multumesc.
    din pacate, nu am reusit inca sa ii fotografiez asa cum trebuie, cat de curand o sa schimb si fotografiile si o sa mai adaug niste produse.
    succes!

26.04.2013, 08:45:15