Forum: Saluta comunitatea Am ajuns și mi-am despachetat lucrurile
- botsypink
Deabea mi-am deschis magazinul breslo. În principiu sunt produse la comandă. Credeți că sunt prea puține ? Vă plac ? Cum credeți că aș putea face rost de clienți ? :-)
30.05.2012, 20:21:54 - blanitza
Sunt frumoase, dar muuuult prea putine, n-ar fi rau sa listezi cat mai des produse, zilnic daca se poate, apoi se sta mai greu la capitolul comenzi, pentru ca e mai complicata procedura, iar produsul ajunge in mai mult timp la client. Asadar, ar fi util sa gandesti produse care se pot livra imediat, alege o masura cel mai des intalnita, si realizeza cateva la oferta. Nu neglija listele de creatii, este o modalitate de reclama si publicitate care ajuta mult, si nu in ultimul rand - participarea la concursuri. Aaaa, si sa nu uit - diversificarea ofertei, iar acesta nu-i un impediment, pentru ca asa facem pasi inainte pe drumul pasiunii noastre, experimentand si lucruri pe care nu le-am mai facut.
02.06.2012, 11:02:53
Mult succes si bine-ai venit pe Breslo!!! - gemsgems
Sunt de acord cu tot ce a zis blanitza! Mai ales cu diversificarea. Daca chiar vrei sa faci niste banuti din asta, trebuie sa faci ori bratari super smechere, cum nu mai face nimeni, ori sa faci lucruri mai diverse, ca sa atragi mai multe feluri de oameni. :P
02.06.2012, 11:17:18
In plus, ai putea sa te promovezi pe retelele de socializare, gen Facebook. Pe Facebook circula repede orice informatie si oamenii afla de tine mult mai repede.
Pe Breslo e greu sa te faci remarcat de clienti la inceput. Listele iau mult timp, iar concursurile, oricat de dragi imi sunt, sunt vizitate mai mult de alti artizani si mai putin de clienti, cel putin deocamdata. Insa concursurile sunt cea mai buna modalitate de a-ti trece limetele si a te reinventa, de a invata ceva nou. :) Mai ales ca poti castiga premii care constau in materiale.
Chiar acum avem un concurs la care ai putea participa si tu cu usurinta, chiar cu o bratara. :D Tema este ALBastru si poti afla mai multe despre el aici: www.breslo.ro/Forum/CTFB---Ediia-a-10a_topic_8002 .