Forum: Concursuri ALESII concursului iubirii "De-ai fi tu salcie..." :)
- mielena
Iata ca am reusit sa centralizez clasamentul concursului. Inainte de a-l derula, doresc sa-mi exprim admiratia egala pentru toate lucrarile inscrise in concurs: farame de suflet, povesti irepetabile de iubire. Va imbratisez dragi breslase, pe versul asortat lui Lucian Blaga:
30.10.2012, 20:48:23
Iubesti - când ulciorul de-aramă
se umple pe rând, de la sine
aproape, de flori si de toamnă,
de foc, de-anotimpul din vine
....
Iubesti - când simtiri se desteaptă
că-n lume doar inima este,
că-n drumuri la capăt te-asteaptă
nu moartea, ci altă poveste.
*******************************************88
Clasamentul general:
--------------------
Locul I 112 puncte (93 juriu/ 19 public)
Soso07: www.breslo.ro/Product/Iertare---Decoratiune---Participa-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_732150
Locul II 106 (98 juriu/ 8 public)
Gabys: www.breslo.ro/Product/Colier-Forever-haunted_732108
Locul III 102 (90 juriu/ 12 public)
SUGESTIVE: www.breslo.ro/Product/Dincolo-de-prapad_715401
Locul IV 100 (85/ 15)
eluneara.bijoux www.breslo.ro/Product/Set-Mechanical-love---participa-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal-de-pe-forum_731565
Locul V 95 (81/ 14)
carla69: www.breslo.ro/Product/Colier-Jumatatea-mea-participa-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_732095
Locul VI 94
foxyilinia: www.breslo.ro/Product/etern-efemer_715646 (82/ 12)
Gabys: www.breslo.ro/Product/Pandantiv-Toamn-la-teiul-lui-Eminescu_732021 (80/ 14)
Locul VII 92
DragomirOctavia: www.breslo.ro/Product/LOVE-IN-VENICE_712142 (80/ 12)
Locul VIII (82/ 8)
Gariana: www.breslo.ro/Product/Rochie--Fluturi-in-stomac_713680
Locul IX
merica: www.breslo.ro/Product/Set-Vintage-Love-Letter_717046 (77/ 10)
raven: www.breslo.ro/Product/Bratara---Catuse-cuvantului-dor-Participa-la-Concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_731870 (80/ 7)
Locul X
cattie: www.breslo.ro/Product/Rainbows_729468 (79/ 7)
de.dimineata: www.breslo.ro/Product/Pescarusi-la-Rasaritul-Soarelui-colier_731618 (78/ 8)
Locul XI 85 (75/ 10)
carinasirbu: www.breslo.ro/Product/Set-pentru-ea-si-el---participa-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_731751
foxyilina: www.breslo.ro/Product/cutie-de-bijuterii-Starry-night_729792
Locul XII 84
rosegarden: www.breslo.ro/Product/phoenix-love-dance---PARTICIPA-LA-CONCURSUL-DE-PE-FORUMDE-AI-FI-TU-SALCIE-LA-MAL_715522 (73/11)
mirelamojhazi: www.breslo.ro/Product/A-VENIT-TOAMNA--COLIER-TEXTIL_725747 (73/ 11)
Gariana: www.breslo.ro/Product/Rochie--I-do_725985 (78/ 6)
Locul XIII 81 (78/ 3)
blanitza: www.breslo.ro/Product/Inel-Floare-Albastra---Concurs-De-ai-Fi-Tu-Salcie-La-Mal_731842
Locul XIV 80
Soso07: www.breslo.ro/Product/O-farama-de-iubire-intr-o-piatra-se-mai-zbate----Participa-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_722499 (73/ 7)
BoutiqueBudoar: www.breslo.ro/Product/Tablou-Jocuri-si-culori--Iubirea-participa-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_731177 (72/ 8)
Locul XV 79 (75/ 4)
mirelamojhazi: www.breslo.ro/Product/IUBIRE-DE-TOAMNA---Colier-participa-la-Concurs-pe-Forum-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_721513
Locul XVI 78 (68/ 10)
HappyAccesories: www.breslo.ro/Product/Cand-se-lasa-seara_732311
Locul XVII 76 (66/ 10)
Carmenn: www.breslo.ro/Product/CERCEI--Regina-si-Nebunul-Concurs-Forum-De-as-fi-salcie-la-mal_711884
Locul XVIII 73 (68/ 5)
Jewelswithlove: www.breslo.ro/Product/Set--Irepetabila-poveste-colier-si-cercei_732278
Locul XIX 72 (67/ 5)
cattie: www.breslo.ro/Product/De-Dragoste_731152
Locul XX 70 (68/ 2)
Marmotescu: www.breslo.ro/Product/Set-coliercercei-Ce-mirare-PARTICIPA-LA-CONCURSUL-De-as-fi-salcie-la-mal_720950
Locul XXI 65
sognami: www.breslo.ro/Product/flori-de-dor_714555 (60/ 5)
NaturaArt: www.breslo.ro/Product/Colier---Autumnal-dance-to-the-end-of-love--Participa-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_716009 (64/ 1)
Locul XXII 64 (60/ 4)
mirelamojhazi: www.breslo.ro/Product/A-VENIT-TOAMNA--COLIER-TEXTIL_725747
Locul XXIII 63 (62/ 1)
blanitza: www.breslo.ro/Product/Colier-Loves-Butterfly---Concurs-De-ai-Fi-Tu-Salcie-La-Mal_731567
Locul XXIV 60
FIMARC: www.breslo.ro/Product/Flamenco_712053 (55/ 5)
carla69: www.breslo.ro/Product/Colier-Jumatatea-mea-participa-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_732095 (57/ 3)
Locul XXV 57 (56/ 1)
Carmenn: www.breslo.ro/Product/Pandantiv-Triskele-Participa-la-Concursul-De-as-fi-salcie-la-mal-Forum_711469
Locul XXVI 47 (45/ 2)
74streetbags: www.breslo.ro/Product/Love-and-marriage_720933
Clasamentul publicului
----------------------
Locul I 19 voturi
Soso07: www.breslo.ro/Product/Iertare---Decoratiune---Participa-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_732150
Locul II 15 voturi
eluneara.bijoux www.breslo.ro/Product/Set-Mechanical-love---participa-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal-de-pe-forum_731565
Locul III 14 voturi
carla69: www.breslo.ro/Product/Colier-Jumatatea-mea-participa-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_732095
Gabys: www.breslo.ro/Product/Pandantiv-Toamn-la-teiul-lui-Eminescu_732021
Locul IV 12 voturi
DragomirOctavia: www.breslo.ro/Product/LOVE-IN-VENICE_712142
SUGESTIVE: www.breslo.ro/Product/Dincolo-de-prapad_715401
foxyilinia: www.breslo.ro/Product/etern-efemer_715646
Locul V 11 voturi
rosegarden: www.breslo.ro/Product/phoenix-love-dance---PARTICIPA-LA-CONCURSUL-DE-PE-FORUMDE-AI-FI-TU-SALCIE-LA-MAL_715522
Gariana: www.breslo.ro/Product/Rochie--I-do_725985
Locul VII 10 voturi
Carmenn: www.breslo.ro/Product/CERCEI--Regina-si-Nebunul-Concurs-Forum-De-as-fi-salcie-la-mal_711884
merica: www.breslo.ro/Product/Set-Vintage-Love-Letter_717046
foxyilina: www.breslo.ro/Product/cutie-de-bijuterii-Starry-night_729792
carinasirbu: www.breslo.ro/Product/Set-pentru-ea-si-el---participa-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_731751
HappyAccesories: www.breslo.ro/Product/Cand-se-lasa-seara_732311
Locul VIII 8 voturi
Gariana: www.breslo.ro/Product/Rochie--Fluturi-in-stomac_713680
BoutiqueBudoar: www.breslo.ro/Product/Tablou-Jocuri-si-culori--Iubirea-participa-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_731177
de.dimineata: www.breslo.ro/Product/Pescarusi-la-Rasaritul-Soarelui-colier_731618
Gabys: www.breslo.ro/Product/Colier-Forever-haunted_732108.
Locul IX 7 voturi
Soso07: www.breslo.ro/Product/O-farama-de-iubire-intr-o-piatra-se-mai-zbate----Participa-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_722499
cattie: www.breslo.ro/Product/Rainbows_729468
raven: www.breslo.ro/Product/Bratara---Catuse-cuvantului-dor-Participa-la-Concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_731870
Locul X 6 voturi
aigile: www.breslo.ro/Product/Ultimul-tren-Iubirea---Set-lant-cu-medalion-bratara-si-cercei-Concurs-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_726587
Locul XI 5 voturi
FIMARC: www.breslo.ro/Product/Flamenco_712053
sognami: www.breslo.ro/Product/flori-de-dor_714555
cattie: www.breslo.ro/Product/De-Dragoste_731152
Jewelswithlove: www.breslo.ro/Product/Set--Irepetabila-poveste-colier-si-cercei_732278
Locul XII 4 voturi
mirelamojhazi: www.breslo.ro/Product/IUBIRE-DE-TOAMNA---Colier-participa-la-Concurs-pe-Forum-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_721513
mirelamojhazi: www.breslo.ro/Product/A-VENIT-TOAMNA--COLIER-TEXTIL_725747
Locul XIII 3 voturi
blanitza: www.breslo.ro/Product/Inel-Floare-Albastra---Concurs-De-ai-Fi-Tu-Salcie-La-Mal_731842
eluneara.bijoux: www.breslo.ro/Product/Brosa-Pretty-Blue---participa-la-concursul--De-ai-fi-tu-salcie-la-mal-de-pe-forum_731983
Locul XIV 2 voturi
74streetbags: www.breslo.ro/Product/Love-and-marriage_720933
Marmotescu: www.breslo.ro/Product/Set-coliercercei-Ce-mirare-PARTICIPA-LA-CONCURSUL-De-as-fi-salcie-la-mal_720950
Locul XV 1 vot
Carmenn: www.breslo.ro/Product/Pandantiv-Triskele-Participa-la-Concursul-De-as-fi-salcie-la-mal-Forum_711469
blanitza: www.breslo.ro/Product/Colier-Loves-Butterfly---Concurs-De-ai-Fi-Tu-Salcie-La-Mal_731567
NaturaArt: www.breslo.ro/Product/Colier---Autumnal-dance-to-the-end-of-love--Participa-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_716009
Premii:
***********pentru Soso 07*************
de la ARTLUBIJU:
voucher de 25 lei in magazin
de la mielena:
100 lei pentru primul loc la clasamentul general si primul loc al publicului
www.breslo.ro/Product/Ultimul-trandafir--Premiu-pentru-locul-I-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie_737400
voucher 50 lei, la alegere intr-unul din magazilele: ARTLUBIJU, Blanitza, Venesis sau ADALEE2 pentru locul I
************pentru GabyS***************
de la mielena:
30 + 10 lei- pentru locul II la clasamentul general si locul III(impartit cu carla) la clasamentul publicului
de la Jewels:
www.breslo.ro/Product/Colier--Clipe-argintii_722863
************pentru eluneara************
de la mielena:
30 lei pentru locul II la clasamentul publicului
de la GabyS:
www.breslo.ro/Product/Premiul-pentru-locul-IV-la-Concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal---Colier-Zbor-n-doi_720352
***********pentru SUGESTIVE************
de la mielena:
20 lei pentru locul III la clasamentul general
de la monicasandica: www.breslo.ro/Product/premiu--locul-3-concurs_732466
***********pentru Carla 69**************
10 lei pentru locul 3 la clasamentul publicului
de la GabyS: www.breslo.ro/Product/Premiul-pentru-locul-V-la-Concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal---Bro-Idil-la-pescuit_720346
***********pentru carmenn***************
premiu oferit de best.offer: voucher 50 lei in magazin- pentru prima lucrare in concurs
***********pentru blanitza**************
de la eluneara pentru locul 23: www.breslo.ro/Product/Premiu-pt--concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal---pt-participant_733213
************* pentru DragomirOctavia****************
de la carinasarbu: www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_729465
de la Gariana: www.breslo.ro/Product/Crizanteme_594649
*****************pentru 74street bags******
de la Jewels: www.breslo.ro/Product/Bratara--Rosu-si-negru_722870
**************pentru Gariana*****************
50 lei de la un admirator, pentru sentimentele transmise de "I do"...;)
voucher de 50 lei in magazinul snogami
******************????????*******************
@Naturaart, te rog sa alegi creatoarea pentru premiile oferite de tine:
www.breslo.ro/Product/Bratara-Jewel-of-the-forest--Premiu-concurs-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_726302 si www.breslo.ro/Product/Mix-de-margele--Premiu-concurs-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_726362
Premii pentru clienti
pupi: www.breslo.ro/Product/Din-inima_739242
miuta: www.breslo.ro/Product/Din-inima_739242
hera10: www.breslo.ro/Product/Din-inima_739242
mihailac: www.breslo.ro/Product/Nebun-de-alb--premiu-concurs-De-ai-fi-tu-salcie_728385
aelita: voucher 50 lei in magazinul GabyS
granat: de la snogami, www.breslo.ro/Product/inel-imaculat_672628
Asteptam nominalizari pentru premiile oferite de:
eluneara: www.breslo.ro/Product/Premiu-pt--concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal---pt-client_733208
aigile: www.breslo.ro/Product/Celebrate---Set-colier-cu-medalion-si-cercei_727387- aigile
merica: www.breslo.ro/Product/Premiu-concurs-forum-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_727857 si www.breslo.ro/Product/Premiu-concurs-forum-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_727880
Sper ca nu am gresit la socoteli si nu am uitat vreun premiu.
Va invit sa va ridicati premiile!
Multumesc tuturor ca mi-ati fost aproape!
Mihaela - Jewelswithlove
Felicitari,felicitari,felicitari!!!!
30.10.2012, 21:23:18
Sorina,era si timpul sa castigi,iata ca urmatorul concurs se va naste din mintea sensibila,iscoditoare si plina de idei minunate a Sorinei!!!!Ce ma bucur!!!!!
La fel cum ma bucur pt Gabi,Monica,eluneara sau Carla!!felicitari sincere fetelor!!
Sa va bucurati de premii !
Felicitari,Mihaela pt un concurs de exceptie,moderat,organizat si incheiat intr-o nota de total profesionalism si sensibilitate!Jos palaria!
Si,nu in ultimul rnd,felicitari tuturor participantilor.Ne intalnim la urmatorul concurs! - Jewelswithlove
Monica,esti asteptata de cealalta talentata Monica pt a comanda colierul menit locului 3.
30.10.2012, 21:27:49 - soso07
Multumesc, Silvia, ca ai scris tu prima, ca nu stiam cum sa incep :)
30.10.2012, 21:39:53
Ma simt ... intr-un anume fel, bucuroasa, ingrijorata putin pentru ca am vazut la Gabitza - blanitza cum e sa ai doua concursuri simultan, dar si in forta sa le duc pe toate :))) Cu ajutorul vostru, bineinteles !!!
Va multumesc pentru voturi, Mihaelei pentru organizarea concursului cu aceasta tema si pentru premii, sponsorilor, juriului si alor mei care vor trebui sa se descurce cum pot (pentru ca eu voi fi cam ocupata).
Dupa ce ma voi dezmetici putin, voi anunta si noul concurs. Va trebui sa-mi fac niste socoteli in functie si de celalalt concurs cu toamna. - mielena
Multumesc! Oricum nu am fost singura moderatoare, iar tu ai ajutat impecabil la mentinerea atmosferei pline de sensibilitate, atunci cand am lipsit...;)
30.10.2012, 21:41:17 - Jewelswithlove
Sorina,ia partea buna a lucrurilor:dupa ce o sa moderezi doua concursuri simultan,orice altceva legat de vreun concurs o sa ti se para floare la ureche:))
30.10.2012, 21:51:15
Si,bineinteles ca n-o sa fii singura,o sa te ajutam cu toatele,asa ca bucura-te de momentele astea,coace tema si lasa grijile pe altadata!!! - merica
In primul rand multumesc pt voturi :) A fost o tema superba
30.10.2012, 21:52:24
In al doilea rand, premiile mele merg catre:
www.breslo.ro/Product/Set-coliercercei-Ce-mirare-PARTICIPA-LA-CONCURSUL-De-as-fi-salcie-la-mal_720950
www.breslo.ro/Product/Set-Mechanical-love---participa-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal-de-pe-forum_731565
Astept tema propusa de Soso7 :) - sognami
Multumesc si eu mult pentru voturi si astept castigatorii sa isi revendice premiile :)
30.10.2012, 22:17:39
Felicitari tuturor :* - raven
Felicitaaaari!! Super concurs....
30.10.2012, 22:26:14 - cattie
Felicitari tuturor!
30.10.2012, 22:30:50 - blanitza
Ce frumusete de concurs am savurat clipa de clipa aici, creatiile participante, premiile super-atragatoare cat si atmosfera de zile mari cand ai asa o tema, au facut topicul nostru o reverie a iubirii, chiar simt ca stiu mai multe despre acest sentiment - DRAGOSTEA - privindu-l prin prisma fiecarei creatoare, m-am bucurat, am fost nostalgica, am ras cu lacrimi s-au am zambit amintirii, si toate, toate-aceste stari mi-au fost inspirate de neintrecute si maiastre creatii, BRAVOOO!!!
30.10.2012, 23:15:49
Felicitari pentru o intrecere a intrecerilor, pentru acest nesfarsit joc al iubirii la care-am fost toti partasi, in diferite ipostaze - creatori, sponsori, votanti sau simpli admiratori, felicitari castigatorilor si sa fie sa ne distram la fel de bine si data viitoare!!!
Multumesc din inima, draga Eluneara, pentru frumosul premiu ce va ajunge la mine, mi-au mers la inima de cand i-am vazut - cerceii-bobite!! - NaturaArt
Tocmai m-am intors si eu acasa - la timp! -, dupa o saptamana in care am lasat orasul si internetul deoparte. Felicitari tuturor pentru organizare si participare, mi-a facut placere sa fiu o parte din concurs.
30.10.2012, 23:56:28
Asa cum am anuntat-o pe mielena inca de dinainte de plecarea mea, premiul pe care il ofer de aceasta data, se va duce, catre eluneara.bijoux. "Mechanical love" este alegerea mea subiectiva, dintre toate lucrarile care mi-au placut. Eluneara, te astept cu drag sa iti iei premiul, de aici www.breslo.ro/Product/Bratara-Jewel-of-the-forest--Premiu-concurs-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_726302 si de aici www.breslo.ro/Product/Mix-de-margele--Premiu-concurs-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_726362
Sa fiti iubiti! - DragomirOctavia
Va multumesc pentru ca ati avut ideea minunata de a organiza acest concurs. Multumesc celor care m-au votat: Carmenn, Smile19, Corinu, mihailac, foxyilinia, IrinaBuba, irinapescarasu, georgyana29, carla69, Jewelswithlove, Gheorghitza, bcristinaraluca. Votul vostru m-a clasat pe un frumos loc IV.
31.10.2012, 05:35:08
Felicit toti participantii acestui concurs. Si astept alte provocari (alte concursuri). - foxyilina
Felicitaaaari mielena pt organizare si tuturor participantelor!!! Superbe creatii!
31.10.2012, 06:25:32
Multumesc mult pentru voturi :*
premiul pentru locul 6...
se pare ca trebuie sa aleg intre mine si Gabys :D
Gabys te astept la mine in magazin cu un voucher de 40 de lei sa-ti faci de cap :))
www.breslo.ro/Shop/foxyilina - carmenn
felicitari fetelor...,,Iertare", este o lucrare care mi-a placut si mie.:)
31.10.2012, 07:34:03
multumesc sponsorului care mi-a oferit premiul pentru prima lucrare inscrisa in concurs...
multumesc ,,best. offer" ! ce m-as face eu fara lana de la tine...:) - Pupi
Multumesc pentru premiu. Oricum este un superb cadou de ziua mea, care se apropie. Sunt extem de ferticita ca am castigat si ca am putut vedea lucruri atat de frumoase. Felicitari tuturor.
31.10.2012, 08:37:06 - mielena
Trebuie sa fac o rectificare si sa aduc scuzele mele dragelor aigile si mirelamojhazi. Orbita de frumusetea lucrarilor am incurcat cele 64 puncte ale Mirelei cu cele 84 ale Ligiei. Configuratia locului XII la clasamentul general este:
31.10.2012, 08:50:00
Locul XII 84
rosegarden: www.breslo.ro/Product/phoenix-love-dance---PARTICIPA-LA-CONCURSUL-DE-PE-FORUMDE-AI-FI-TU-SALCIE-LA-MAL_715522 (73/11)
aigile: www.breslo.ro/Product/Ultimul-tren-Iubirea---Set-lant-cu-medalion-bratara-si-cercei-Concurs-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_726587 (78/ 6)
Gariana: www.breslo.ro/Product/Rochie--I-do_725985 (78/ 6) - mielena
@pupi: La multi ani frumosi si plini de iubire! Te rog sa-mi spui ce culoare de "inimioare" iti place mai mult si sa plasezi comanda in magazin. :)
31.10.2012, 08:52:24 - GradinaSecreta
Nu stiu ce sa zic, sunt muta de emotie :))! Multumesc stimatului juriu, ma simt onorata cu asa punctaj, multumesc publicului care m-a votat, multumesc mielenei pentru asa tema si pentru organizarea care a intrecut orice asteptari, multumesc sponsorilor!
31.10.2012, 08:55:00
M-am implicat foarte mult in cele doua lucrari participante, mai ales in Forever Haunted si multumesc unor persoane dragi care m-au ajutat sa dau viata unui vis: Sorinutzei/sosso, care si-a pierdut timpul prin magazine sa imi cumpere mie tul si mi-a daruit un lucru tulburator, Gabitzei/blanitza care mi-a trimis mai demult in dar un charm cu mare potential, care a asteptat cuminte sa-i vina randul Laurei, care a venit cu niste frunze in magazin exact la timp :)!
Draga Sorina, ma inclin in fata emotionantei tale lucrari asa cum se inclina unul dintre personajele Iertarii! Te felicit din tot sufletul si bucuriei mele se adauga bucuria pentru triumful lucrarii mele preferate.
Monica, te felicit pentru inspiratia neobosita care da intotdeauna nastere unor lucrari memorabile!
Felicitari, eleanara, pentru setul deosebit, aflat printre preferatele mele! Te astept sa-ti revendici premiul!
Carla draga, ma simt onorata sa impart locul de pe podiumul publicului cu tine si te felicit!
Felicitari tuturor fetelor pentru lucrarile pline de simtire pe care le-ati revarsat din prea plinul inimii in acest concurs!
Multumesc din suflet pentru premii, Mihaela si Silvia! Multumesc mult, foxylina, e un premiu neasteptat care vine cu alti stropi de bucurie!
O astept si pe aelita la cumparaturi :)! - GradinaSecreta
Ups, s-a strecurat o greseala schimbatoare de sens in mesajul meu. Rectific: ''Gabitzei/blanitza care mi-a trimis mai demult in dar un charm cu mare potential, care a asteptat cuminte sa-i vina randul, si Laurei, care a venit cu niste frunze in magazin exact la timp". Emotiile...
31.10.2012, 08:57:45 - mielena
Premiul oferit de Ligia ( www.breslo.ro/Shop/aigile ) merge la creatoarea care a luat cele mai multe voturi ale publicului. Multumim mult!
31.10.2012, 09:37:03
Soso, Let's celebrate! :)
www.breslo.ro/Product/Celebrate---Set-colier-cu-medalion-si-cercei_727387 - soso07
GabyS, multumesc pentru cuvintele frumoase si gandurile bune !!! Felicitari pentru creatia ta ! Eu eram convinsa ca va fi pe primul loc, dar sa stii ca in inima mea acolo se situeaza !!!
31.10.2012, 10:09:42
Nu stiu daca mai trebuie sa spun asta, dar o spun ... Iar am facut ceva in ultimul moment, dar simteam ca trebuie sa transmit un mesaj care poate ajuta la un moment dat in viata unui cuplu. Eu am reusit sa trec peste o etapa de genul acesta si nu-mi pare rau !!! - soso07
Doamne, Ligia, ce-mi faci tu mie !!! Iti multumesc din sufletelul meu pentru aceste minuninate raze de soare de care stii tu (si nu-mi dau seama cum) ca am nevoie din cand in cand !!!
31.10.2012, 10:13:30 - 74streetbags
Multumim pentru premiu!
31.10.2012, 11:44:11
Cu drag,
Daciana&Mircea - eluneara.bijoux
Emotie , fluturi in stomac plus inca alte cateva simptome..aproape la fel de intense ca cele de la prima intalnire cu domnu sot(acum multi ani)...
31.10.2012, 13:04:11
Nici nu stiu cu ce /cine sa incep..Muultumiri publicului , juriului ! A fost o experienta minuata si de data aceasta .
Lucrari minunate , cuvinte frumoase scrise si toate condimentate cu putina magie a universului ne-au facut sa retraim/sa visam/sa regasim/sa simtim iubirea din diferite perspective.
Felicitari tuturor , minunatiile voastre imi vor ramane in minte mult timp de acum incolo !
Multumesc Mielena , GabyS , Merica si NaturaArt (inca sunt in faza de acomodare cu numele reale dar le voi invata incet-incet) , multumesc pentru premii ! Multumesc din suflet :')!
Blanitza , te astept cu mare drag sa iti revendici premiul !
De asemena Mihacryss , te astept sa iti revendici premiul din magazin www.breslo.ro/Product/Premiu-pt--concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal---pt-client_733208
Felicitari tuturor inca odata , multumiri tuturor , si de asemena va transmit multumiri si din partea Biancai .
XOXO , astept cu nebrabdare urmatoarea tema.. dar pana atunci continuam cu "TOAMNAA" - MonicaIacovencoJewelry
Hello! Am reusit si eu sa ma adun in fata calculatorului cat sa scriu 2 randuri :))
31.10.2012, 15:39:07
Deci, multumesc mult si felcitari tuturor! A fost intr-adevar un concurs minunat, parca n-am mai vazut pana acum atatea creatii spectaculoase si mai ales sensibile ca aici! - aigile
Scuze ca doar in fuga trec pe-aici, dar pastrez in suflet toate felurile de iubire pe care le-ati personalizat cu povestile personale! Felicitari tuturor! Soso, daca sclipirile de soare iti plac, poti sa le faci drum catre tine! Daca vrei cumva o alta 'nestemata', da-mi de stire, sa-ti asortez funditele cu starea sufleteasca!
31.10.2012, 18:08:34 - soso07
E forte bine asa, Ligia !!! Imi plac transparentele :) MULTUMESC !!!
31.10.2012, 18:40:26 - rosegarden
buna!
31.10.2012, 21:33:49
felicitari tuturor!
am un premiu de chestiichestiute care merge la de.dimineata!
sper sa-i placa,si sa-l poata folosi
www.breslo.ro/Product/roadele-toamnei--pachet-de-chestiute-premiu-concurs-forum-de-ai-fi-tu-salcie-la-mal_740200 - rosegarden
maine apar cu un premiu si pentru un client -daca se poate cine nu a mai votat pana acum-mielene ma ajuti? daca nu, tragi tu din palarioara, unul la nimereala...
31.10.2012, 21:34:50
noapte buna! - HappyAccesories
felicitari tuturor! :)
01.11.2012, 10:34:33 - rosegarden
www.breslo.ro/Product/violet-green-arabesque---bratara--premiu-cadou-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_740694
01.11.2012, 13:38:48
premiu-cadou,pt un client care a votat pentru prima data, daca nu exista :D atunci, mielena.......te ocupi tu, bine? mersi!!! - mielena
Ma ocup eu, Rose! :)
01.11.2012, 14:57:41
Multumim mult de tot!!! E superba bratara! - rosegarden
ma bucur ca iti place,sper sa placa si clientului castigator....
01.11.2012, 15:05:55 - mielena
Draga gzk06e, bratara de la rosegarden va fi a ta! ;)
01.11.2012, 20:17:18
Te rog mergi in magazin si comanda-o!
www.breslo.ro/Product/violet-green-arabesque---bratara--premiu-cadou-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_740694
Multumim inca o data Rose!
Cum a fost la gala/ prezentarea ta? Trebuie ca a fost un succes, nu? :) - rosegarden
:D...trebuie..sa recunosc, ca nu tocmai-in primul rand nu mi-am terminat tinutele asa cum am dorit-fata de primele schite-nu am reusit sa fac nimic asemanator,plus ca au fost si niste probleme in organizare....dar sa speram ca la anul va fi mai bine:D
01.11.2012, 20:47:36 - mielena
Poate esti tu prea exigenta cu tine! :)
01.11.2012, 20:56:46
Faci niste lucruri minunate! - carinasirbu
Le multumesc si eu celor care m-au votat, ma bucur ca le-au placut bratarucile mele.
01.11.2012, 22:36:52
Premiul pe care l-am oferit va pleca zilele astea catre Dragomir Octavia.
A fost prima oara ca am participat la un concurs aici, m-a atras in mod special tema. A fost o experienta placuta si sper ca voi reusi sa particip si sa ofer premii la cat mai multe concursuri :) - gzk06e
Wooow!Multumesc frumos ca m-ai ales mielena si multumesc si lui rosegarden pt premiu!E super!Bine,nici n-avea cum sa fie altfel,doar e pe Breslo,nu? :)
02.11.2012, 10:27:35 - rosegarden
cu mare placere!!!!
02.11.2012, 12:31:44 - DragomirOctavia
Gariana am primit crizantemele de la tine. Iti multumesc mult. Sunt superbe. Si nu numai atat am si o hainuta la care acestea se asorteaza perfect iar culorile folosite de tine ma prind de minune. Cu alte cuvinte imi stat bine.
05.11.2012, 17:27:21 - mielena
Ma bucur ca ti-a placut trandafirul Sorina! Oricum, o floare este prea putin pentru a egala gestul tau, acela de a dona banii de la premiul I pentru Andici ( www.breslo.ro/Shop/Andici).
13.11.2012, 13:12:17 - soso07
Un trandafir pentru mine, o speranta pentru draga noastra Andici ! Iti multumesc enorm ca mi-ai oferit posibilitatea sa-i dau ei suma de bani pe care tu ai si dublat-o !!! Asa ca, unde-s doi puterea creste, dar unde sunt mai multi ... si SPERANTELE cresc ! Sa-i ajute Dumnezeu puiutului sa fie bine !!!
14.11.2012, 10:11:23 - GradinaSecreta
Bravo, fetelor! Dumnezeu sa va dea insutit pentru gestul vostru!
14.11.2012, 12:06:59
Am primit si eu premiile de la mielena, jewels si foxy - multumesc din suflet!- - carinasirbu
Am si eu o intrebare: cat timp trebuie pastrate in magazin produsele care au participat la concurs? Asta pentru ca am fost nevoita sa anulez mai multe comenzi la bratarile pe care le-am facut pentru mine si nu sunt de vanzare. Asta cu toate ca am precizat clar in descrierea produsului ca nu sunt de vanzare.
14.11.2012, 18:03:09
M-am oferit sa fac celor interesati ceva asemanator la pretul corect, dar cred ca ei vor sa le cumpere cu 1 leu si nu le convine :)
Multumesc :) - carinasirbu
Cred ca am gasit singura raspunsul la problema mea, am pus stoc 0 la produs si nu mai apare in lista, in schimb link-ul de la concurs e activ. Sper sa fie ok si sa nu mai primesc comenzi pentru el... :)
14.11.2012, 18:39:25 - mielena
Exact! :)
15.11.2012, 11:27:20