Forum: Concursuri ALEGE-TI VARSATORUL PREFERAT- 15-21 mai

• bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ce repede trece timpul... au trecut si Sarbatorile Pascale.... ambele ... si minivacanta de ziua muncii ... acum ne intoarcem la treaba...cu mai multa sau mai putina energie dupa caz...
    Cand ma gandesc ca e penultima editie Provocari, nu-mi vine sa cred! Uitandu-ma in urma, la ultimele 20 de luni cred ca incet incet am strans o adevarata comoara! Cu fiecare luna si/sau zodie m-am imbogatit din toate punctele de vedere! Si este o realizare, din punctul meu de vedere atat personala cat si profesionala. Si asta pebtru ca fiecare cunostinta si sentiment acumulate si satisfacerile nevoilor estetice, artistice si mai ales intelectuale, contribuie la dezvoltarea mea pe toate planurile. Si sper ca nu sunt singura atinsa in acest mod de Provocari, si nu ma refer doar la cei direct implicati care s-au documentat si au depus un efort considerabil in sustinerea ideii Provocarilor si a temei concursului, Zodiacul (tema si idee pentru care trebuie sa ii multumesc lui Gheorghita!) !

Dar, lasand nostalgia la o parte, pentru urmarile si concluziile Zodiacului ce vor fi expuse mai tarziu, va invit din nou sa va exprimati opiniile, deoarece sunt extrem de importante!

Avem Sponsorii care trebuie apreciati in mod deosebit pentru toata sustinerea:

1. Adalee: www.breslo.ro/Shop/Adalee2
    2. IzvorulDePerle: www.breslo.ro/Shop/IzvorulDePerle
    3.Geodecor: www.breslo.ro/Shop/geodecor
    4. Breslo: www.breslo.ro
    5. hobby.shop: www.breslo.ro/Shop/hobby.shop
    6. bijouxdemonange: www.breslo.ro/Shop/bijouxdemonange
    7. ARTLUBIJU: www.breslo.ro/Shop/ARTLUBIJU
    8. Goodchoice: www.breslo.ro/Shop/goodchoice
    9. margele.accesorii www.breslo.ro/Shop/margele.accesorii
    10. Gem's gems: gemsgems.breslo.ro

Avem juriul deosebit de important si dedicat:

Raluca Minut laruca.breslo.ro
    Alina Mihai gemsgems.breslo.ro
    Silvia Motovelet: jewelswithlove.breslo.ro
    Monica Iacovenco SUGESTIVE.breslo.ro
    Si eu...Andra Marasteanu ca jurat din alte puncte de vedere

Si avem si participantii....cu ale lor lucrari pe care va trebui sa le alegeti voi... chiar de va va fi greu ;;)

Mic regulament/indreptar:

Perioada de votare:
    15-21 mai 2013

Regulile sunt simple:
    1. Se vor vota MAXIM 3 creatii, optiunea exprimandu-se printr-un mesaj in acest topic in care specificati numerele de ordine ale lucrarilor in lista!
    2. Poate vota oricine are contul deschis inainte de 8 mai 2013, inclusiv membrii juriului, sponsorii, partenerii, concurentii.
    3. Nu este permis autovotul.
    4. Conturile de clienti (fara magazin activ atasat) trebuie sa aiba cel putin un feedback pozitiv - o tranzactie finalizata conferind statutul de client Breslo.
    5. In cazul in care contul de client are feedback doar de la un singur magazin care se afla printre concurenti, votul este considerat valid doar daca lucrarile apartinand magazinului respectiv nu sunt singurele optiuni ale acestuia.

In urma voturilor se va alege Lucrarea favorita a publicului.
    Clasamentul juriului va fi premiat separat.
    Vor fi si cateva premii surpriza. :)

Cateva indicii de evaluare, ce va pot ajuta in alegere :

__ utilizarea culorilor, compozitie, originalitate;
    __ culoare, forma,proportii
    __ utilizarea materialelor si a tehnicilor;
    __ prezentare : fotografie si descriere;
    __ impresie generala; incadrarea in tema.
    __utilizare pietre semipretioase

Sumar concurs:

* Temele propuse: **** fiecare lucrare va avea o tema principala, dar pot fi exprimate si celelalte teme in acea lucrare!

____1. Personalitati Celebre (de ex: Shakira, Jules Verne, Bob Marley, Ronald Reagan, Jack Lemmon, Ion Luca Caragiale, Charles Darwin, Mozart, Florin Piersic, Phil Collins.)
    ____2. Culorile specifice - albastru deschis, bleu ciel - si cele inrudite si nuantate
    ____3. CALITATI SI DEFECTE
    Calitati: Revolutie, altruism, originalitate, univers, universalitate, inventie, inovatie, nou, ritm, viteza, graba, viitor, modernism, observare, cunoastere, viitor, perspective, modernism, spatiu si timp, extravaganta, simpatie, ingeniozitate, simtul umorului, prietenie, amicitie, dedicare, sociabilitate, colaborare, cooperare, schimbare, spirit liber, indepedenta, bucurie, veselie, spirit liber, dorinta de schimbare, visare.
    Defecte: Utopie, idealism, graba, schimbare brusca, impetuozitate, imprevizibilitate, excentricitate, lipsa de rabdare, revolta, nesupunere, rebeliune, energie scapata de sub control, surprize neplacute.
    ____4. IDEOGRAMA ZODIEI
    Ideograma semnului zodiacal sugereaza valurile apei varsate din ulciorul omului; cele doua linii, ale fizicului si metafizicului, care nu se ating niciodata.
    ____5 VERBUL CARACTERISTIC - A cunoaste. CUNOSC.
    ____6 METALUL CARACTERISTIC- plumb
    ____7. LEGATURA CU PLANETELE - Planeta guvernatiare: URANUS
    ____8. ELEMENTUL DEFINITORU al zodiei - AER

_____ Pietre specifice (propuse de noi):

Diamant sau Cristal de stanca, Safir, Topaz, Aqvamarin, Chrysopraz, Ametist, Onix, Hematit, Agat Turittella -Albit -Ambra (Chihlimbar) -Angelit (Celestit, Celestina, Piatra Ingerilor) -Chrysantemesthon (Piatra Crizantemei) -CITRIN -Coral Albastru -Feldspat ( Amazonit) -Granat -Grafit -Hematit -Magnetit -Piatra Meteorica (poate fi: Spectrolit, Hypersten, Labradorit) -Mica -Muscovit -Moldavit -Spessartin -Turmalina (Acroit=Turmalina incolora) -Uvarovit

Asadar, lucrarile sunt:

1. AQUARIUS
    www.breslo.ro/Product/Colier-si-cercei-Aquarius-rezervat-la-comanda-de-Carmen-Petrisor-carmenn-pentru-Concurs-Provocari-breslase---zodia-Varsator_849510

2. ARIADNA'S MOONWELL
    www.breslo.ro/Product/Ariadnas-Moonwell-Set-bijuterii-de-Flp-Iolanda-Nicoleta-elunearabijoux-pt-concurs-forum-Provocari-Breslase--zodia-VARSATOR_851867

3. MOZART
    www.breslo.ro/Product/Mozart--cutie-bijuterii-DISPONIBILA-LA-COMANDA---de-Camelia-Bretan-cameliahandmade-pentru-Provocari-Breslase-zodia-VARSATOR_860613

4. FRIDA
    www.breslo.ro/Product/Set-FRIDA-de-Petrisor-Carmen-carmennSE-EXECUTA-LA-COMANDA--realizat-pentru-CONCURS-VARSATOR-PROVOCARI-BRESLASE_889228

5. PALETA MEA DE VISURI
    www.breslo.ro/Product/Paleta-mea-de-visuri-realizat-de-Gabriela-Safta-gabys-pentru-zodia-VARSATOR---Concurs-forum-Provocari-Breslase---INDISPONIBIL_921174

6. COLIER GI- HEAD IN THE CLOUDS
    www.breslo.ro/Product/Colier-Gi--Head-in-the-clouds-de-Eugenia-Ghica-bohemiansin-pentru-zodia-VARSATOR-concurs-Provocari-Breslase_923680

7. A MIND AHEAD OF ITS TIME
    www.breslo.ro/Product/A-Mind-Ahead-of-Its-Time-de-Gabriela-Safta-gabys-pentru-zodia-VARSATOR-concurs-forum-Provocari-Breslase_923683

Va multumesc anticipat pentru sustinere si voturi!!

O zi minunata!!!

Andra

15.05.2013, 16:15:40
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Incep eu, desi nu mi-e usor... Va felicit pe toate pentru inspiratie, munca si lucrurile uimitoare care v-au iesit din maini si din suflet! Am sa votez lucrarile in care simt ca ma regasesc cel mai mult (ca Varsator): 2, 3, 6.

15.05.2013, 19:21:07
  • carmenn
    carmenn

2,3 7 felicitari tuturor!

15.05.2013, 20:19:58
  • LuAndy
    LuAndy

Frumoase lucrari si greu de ales! Dar varsatorul din mine nu m-a lasat sa trec mai departe de topicul asta fara a-mi spune si eu preferatele: 2, 6 si 7.

15.05.2013, 20:33:09
  • foxyilina
    foxyilina

Felicitari pentru toate lucrarile! 3 dintre preferatele mele: 5, 6, 7

15.05.2013, 23:57:00
  • Thezora
    Thezora

2, 6, 7.
    Felicitari fetelor!

16.05.2013, 00:54:00
  • user61482
    user61482

Desi nu am participat niciodata nici la concurs , nici la votare, nu inseamna ca nu v-am urmarit. Acum...ca Varsator ce ma aflu , VREAU s-o fac. In primul rand felicitari si succes tuturor participantelor, sunteti minunate !
    Votul meu este : 7, 5, 2
    Mult succes inca o data :*

16.05.2013, 09:34:24
  • user21
    user21

desigur, varsatorul meu preferat sunt eu :))) .
    lasand gluma la o parte - 5,6 si 7.

16.05.2013, 10:50:03
  • nicolebijou
    nicolebijou

7, 6, 1

Felicitari!!! Toate sunt atat de frumoase....

16.05.2013, 10:54:39
  • Pupi
    Pupi

Felicitari tuturor. Creatii putine, dar superlative. Alegerea mea: 5, 6, 7 - client.

16.05.2013, 10:59:37
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Felicitari :)

2, 6, 7

16.05.2013, 12:08:51
  • mihacryss
    mihacryss

1,3,7 client

16.05.2013, 18:34:33
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela