Forum: Tehnici & Materiale ajutor... invitatii de nunta
- ralu2010
Hello, everyone!
30.08.2010, 22:03:15
Nu stiu daca am nimerit bine, desi sper din suflet ca da!
Am mare nevoie de ajutorul vostru, care sunteti atat de bine informati! Vream (eu si viitorul sot) sa ne confectionez invitatiile de nunta dupa un model pe care l-am creat eu.
Numai ca... problema: nu prea gasim modele de carton in librarii (altele decat cunoscutele coli color xerox); pe net se gasesc, dar cum nu am facut asta niciodata, nu stim ce tip de carton s-ar preta la ce vrem noi sa facem.
Asa ca apelez la ajutorul vostru; daca e cineva care imi poate da ceva sfaturi sau daca sunt doritori de creat 170 invitatii (poate si carduri de masa, marturii, daca nu ne luati pielea de pe noi :)), va rog contactati- ma.
Nunta e in noiembrie, deci sunt foarte stresata de timp (cred ca se citeste printre randuri)...
Multumesc mult!
Raluca - simona.florentina
cunosc un singur tip de cartoane. de marime a4, la fel de groase ca o coperta de caiet.se gasesc si in librarii. nu stiu daca sunt potrivite pentru invitatii, eu le folosesc pentru tablouri din quilling.
07.09.2010, 17:27:45 - gretysimonica
Cauta carton deosebit la librariile DIVERTA
09.09.2010, 11:19:57 - gretysimonica
Revin, daca vrei sa ti le lucreze cineva ia legatura cu Adrian Kraus la tel 0763 657 636. Stiu ca el face adesea acest fel de produse si am vazut chiar lucruri dragute la el.
09.09.2010, 11:25:21 - alinapanait
daca esti din bucuresti , iti recomand sa mergi la Hanul cu tei de pe Lipscani.
09.09.2010, 15:44:44
acolo gasesti cu siguranta ce ai nevoie daca ai rabdare sa cauti in toate magazinele.
ai si culori diferite si grosimi diferite si texturi diferite.
spor