Forum: Tehnici & Materiale Ajutor! Fimo gel liquid

• tinella
    tinella

Salut tuturor! Fetelor ati folosit fimo fel liquid pentru transfer de imagine? La mine se arde, chiar daca cuptorul e incins la 130C exact ca in instructiuni!

13.12.2011, 17:32:20
  • gemsgems
    gemsgems

Buna! Am avut si eu problema asta cand m-am mutat in casa noua (cu aragaz nou :P). La inceput totul era ok, apoi intr-o zi mi s-a ars FIMO lichid rau de tot, desi il lasasem ca de obicei in cuptor. Si cand m-am gandit la ce era diferit am inteles de ce. Inainte aveam o placa din caramida pusa direct pe cuptor si puneam tava la mijloc. In ziua in care mi s-a ars scosesem placa aia din cuptor. Atunci am inteles rostul ei. Daca focul bate direct in tava cu FIMO, aceasta se incinge prea tare si se arde ce e in ea. Poate asta e problema si la tine, daca ai cuptor din ala normal. Cand bagi chestiutele in cuptor o fi temperatura de care zici tu, dar daca e cuptor din asta obisnuit sigur mai creste. Asa ca cel mai bine e sa mai pui ceva sub tava (o alta tava sau o caramida).

Daca nu ai cuptor obisnuit... nu stiu. Poate fi aceeasi problema totusi. :)

13.12.2011, 19:57:29
  • tinella
    tinella

Merci, posibil ca asa si e! Am vazut intr-un tutorial ca pun pe o buca de sticla de geam!

13.12.2011, 22:02:12