Forum: Concursuri Afisul cu CASTIGATORII concursului "RECLAMA - sufletul comertului"

• soso07
    soso07

"RECLAMA - sufletul comertului"
    O stim cu siguranta. Dar poate fi privita si ca un comert al sufletului. Publicitatea nu este doar un schimb de mesaje. Eficienta comunicarii publicitare depinde si de afinitatile sufletesti stabilite intre "advertiseri" si publicul "targhet".
    Sa vedem cine a reusit (si in ce masura) sa "promoveze" pe locurile de pe podium, dar si in sufletele noastre.

LISTA DE CREATII inscrise / punctajul juriului + punctajul publicului (nr. voturi) :
    1. www.breslo.ro/Product/Flamenco-White-Dress---Pentru-ca-esti-pretioasa_742177 - DragomirOctavia
    82 + 98
    2. www.breslo.ro/Product/Pour-les-connaisseurs_743077 - mielena
    85 + 21
    3. www.breslo.ro/Product/Colier-Fermoar-Participa-la-Concursul-Reclame_744110 - carmenn
    53 + 7
    4. www.breslo.ro/Product/Doua-coliere-intr-unul_744737 - alamoniquecreations
    68 + 4
    5. www.breslo.ro/Product/Paturica-Emma-Victoria-Participa-la-concursul-Reclame_747037 - carmenn
    54 + 5
    6. www.breslo.ro/Product/Pomul-laudat--participa-la-concursul-RECLAMA--sufletul-comertului_750251 - mielena
    71 + 8
    7. www.breslo.ro/Product/Bonjour-ROZ---Adieu-ProzAC---fular-Concurs-Reclama---sufletul-comertului_750803 - aigile
    98 + 8
    8. www.breslo.ro/Product/MATROSKA_751549 - cuzepangabi
    60 + 3
    9. www.breslo.ro/Product/Diana-Nutella_754316 -forHOPE
    73 + 8
    10. www.breslo.ro/Product/INGERUL-CRACIUNULUI-1_755768 - cuzepangabi
    61 + 8
    11. www.breslo.ro/Product/colier-din-sticla-de-murano-si-margelute-de-nisip_755934 - foxylina
    89 + 9
    12. www.breslo.ro/Product/inel-sticla-my-precious_756558 - foxylina
    77 + 10
    13. www.breslo.ro/Product/Bratara---Forest-Fairy_758225 - NaturaArt
    84 + 15
    14. www.breslo.ro/Product/Set-delicios-Cand-se-lasa-seara-REZERVAT_759031 - HappyAccesories
    82 + 11
    15. www.breslo.ro/Product/SET-GLUGA-SAL-SI-JAMBIERE-Participa-la-concurs-Reclama-sufletul-comertului_756179 - corainadori
    82 + 5
    16. www.breslo.ro/Product/BLUE-QUEEN_766413 - nedeella
    78 + 4
    17. www.breslo.ro/Product/RED-QUEEN_766407 - nedeella
    68 + 4
    18. www.breslo.ro/Product/Colier-statement-perle-si-margele-cristal-Regina-Maria_763274 - NicoleCeaMov
    84 + 7
    19. www.breslo.ro/Product/PULOVER-POVESTE-DE-IARNA-pentru-copii-PARTICIPA-LA-CONCURS-RECLAMA-SUFLETUL-COMERTULUI_766966 - corainadori
    68 + 4
    20. www.breslo.ro/Product/ROMANTIC--sounds-INCREDIBLE---Set-cordon-bratara-si-cercei-Concurs-Reclama---sufletul-comertului_767002 - aigile
    69 + 4
    21. www.breslo.ro/Product/Colier-Abundenta-participa-la-concursul-Reclama--sufletul-comertului-disponibil-la-comanda_769489 - carla69
    68 + 8
    22. www.breslo.ro/Product/Set-Emerald-Forest-Elf_769502 - eluneara.bijoux
    87 + 16
    23. www.breslo.ro/Product/Billie-Jean_769761 - forHOPE
    66 + 8
    24. www.breslo.ro/Product/Semn-de-Carte-Instigare-la-cultura_769803 - eluneara.bijoux
    78 + 8
    25. www.breslo.ro/Product/Talisman---Ochiul-Sufletului_769848 - m3alexx
    70 + 5
    26. www.breslo.ro/Product/Cutie-Cltorie-nostalgic_769859 - GabyS
    87 + 13
    27. www.breslo.ro/Product/Set-In-numele-Iubirii----chockercercei-si-inel_770019 - Jewelswithlove
    81 + 11
    28. www.breslo.ro/Product/Colier-Cuferele-Fermecate---din-lant-bronz-pandantive-cheite-si-inima-perle-si-margele-colorate_770126 - NocoleCeaMov
    65 + 4
    29. www.breslo.ro/Product/Magic-Night_770162 - foambubbles
    77 + 8
    30. www.breslo.ro/Product/Enchanted-Forest_770159 - foambubbles
    84 + 5

Punctajul a fost calculat ca si pana acum (prin adunarea punctajului juriului si numarul de voturi al publicului). Am considerat ca publicul este de fapt cel caruia i s-au adresat creatiile si mesajele transmise in acest concurs, drept pentru care nu am mai facut alte socoteli si clasificari.

Si acum PODIUMUL :
    Locul I - doua creatii (eu as fi pus mai multe) :
    * mielena - www.breslo.ro/Product/Pour-les-connaisseurs_743077 - lucrarea nr. 2 (106 puncte)
    * aigile - www.breslo.ro/Product/Bonjour-ROZ---Adieu-ProzAC---fular-Concurs-Reclama---sufletul-comertului_750803 - lucrarea nr. 7 (106 puncte)

Locul II :
    * eluneara-bijoux - www.breslo.ro/Product/Set-Emerald-Forest-Elf_769502 - lucrarea nr. 22 (103 puncte)

Locul III :
    * gabyS - www.breslo.ro/Product/Cutie-Cltorie-nostalgic_769859 - lucrarea nr. 26 (100 puncte)

FELICITARI !!!

PREMII pentru podium :
    Locul I : www.breslo.ro/Product/Premiul-I-la-concursul-Reclama---sufletul-comertului_743920
    50 lei cheltuiti in magazinul www.breslo.ro/Shop/LadyShop (pentru fiecare din castigatoare)

Locul II : www.breslo.ro/Product/Premiul-II-la-concursul-Reclama---sufletul-comertului_747293
    Premiu oferit de gabyS - urmeaza sa fie anuntat

Locul III : www.breslo.ro/Product/Premiul-III-la-concursul-Reclama---sufletul-comertului_747319
    50 lei cheltuiti in magazinul www.breslo.ro/Shop/SUGESTIVE

Alte premii oferite :
    - 50 lei cheltuiti in magazinul www.breslo.ro/Shop/Teoshop (cu mentiunea ca acest lucru se va intampla dupa 27 decembrie pentru ca este in vacanta) - NaturaArt

- www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-prima-creatie-inscrisa-in-concursul-Reclama-sufletul-comertului_743713 - DragomirOctavia

- 20 lei cheltuiti in magazinul www.breslo.ro/Shop/NaturaArt - foxylina

- Premiu de debut www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-debut---Concurs-RECLAMA-sufletul-comertului_775362 - alamoniquecreations

- www.breslo.ro/Product/Cercei-Purple-Heart_686501 oferiti de eluneara-bijoux - nedeella

- www.breslo.ro/Product/Bratara--I-miss-spring_730877 oferita de eluneara-bijoux - corainadori

- Premiu pentru un client votant - www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-un-client-care-voteaza-la-Concursul-Reclama-sufletul-comertului_744710 - simonik69

- Premiu pentru un client votant www.breslo.ro/Product/Colier-flori-Denim_770049 oferit de m3alexx - la alegerea ei (o rog sa se hotarasca spre cine va merge)

Cu speranta ca am facut bine socotelile si nu am omis nimic, va multumesc pentru exercitiul pe care l-am facut impreuna si va doresc Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si, de ce nu, vanzari pe masura eforturilor voastre !!!

11.12.2012, 15:03:25
  • soso07
    soso07

Felicitari tuturor si astept sa comandati premiile !

11.12.2012, 15:07:58
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Felicitari, fetelor, si laureatelor, si tuturor participantelor! Bravo, Mihaela, cu asa set decorativ mi-ar placea sa imi impodobesc masa de sarbatori! Superba creatia ta, Ligia, haios si documentat mesajul, ma bucur sa te vad pe podium, ca o incununare a consecventei tale in participarea la concursuri!
    Eluneara, creatia ta mi-a placut mult si mi-am dat seama ca avem o pasiune comuna pentru tipul asta de lume fantasy. Felicitari!
    Felicitari, Sorina, pentru idee, pentru ca ne-ai dat de gandit si pentru modul in care ai organizat o adevarata agentie de publicitate aici :)!
    De vreo jumatate de ora a inceput sa viscoleasca la Pitesti si e frumos si am ajuns acasa si mi-am facut un ceai pe care il savurez acum cu bucuria citirii acestui afis :)! M-am straduit sa postez premiul inaintea rezultatelor, dar nu am reusit. Premiul pentru eluneara vine acum cu o glumita in spiritul reclamelor haioase postate aici:
    www.breslo.ro/Product/Premiul-pentru-locul-II-la-Concursul-Reclama---Cufr-Lmi_776297.

11.12.2012, 16:44:32
  • Dichisshop
    Dichisshop

Super frumos arata acest final minunat al concursului! ma bucur enorm de mult pentru castigatoare si le felicit din inima >:D< a fost foarte palpitant si interesant acest minunat eveniment pe care l-ati organizat in asa fel incat sa ne tina pe toti cu sufletul la gura. Mi-au placut foarte mult creatiile tuturor si am invatat cateva lucruri care sper sa reusesc sa le pun in practica :)

Va imbratisez si abia astept sa mai vina cineva cu o idee de concurs >:D<

p.s. Cadoul va merge la alexischitara .. sper sa-i placa :D - mi-a fost destul de greu sa hotarasc castigatorul, dar am ales-o pentru ca are o floare mov la avatar :D poate daca vedeam si varsta fiecaruia, alegeam dupa acest criteriu :P

Te astept sa comanzi cadoul :)

11.12.2012, 16:56:26
  • MonicaIacovencoJewelry
    MonicaIacovencoJewelry

Felicitari fetelor! Pentru organizarea impecabila, pentru creatiile minunate si nu in ultimul rand (ba chiar in primul!) pentru ideea geniala a temei de concurs! Imi pare rau ca n-am apucat sa particip, dar ma consolez cu gandul ca am si eu de oferit un premiu :))
    Deci, GabyS, te astept sa dai o raita prin magazinul meu!

11.12.2012, 17:30:58
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Vin, vin, Monica, sa ma rasfat :)! Multumesc mult!

11.12.2012, 17:38:22
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

In primul rand felicitarii tuturor!! O tema care la inceput ne-a cam "speriat" in cele din urma a iesit minunat!
    In al doilea rand sunt foarte emotionata, ma bucur ca v-au placut piesele si dupa cum spuneam exista o intreaga societate secreta a iubitoarelor de lucrur, si citez din Laura(NaturaArt) , "out of this world" .
    Multumesc Soso ,pentru esarfa, abia astept sa vars pe mine o portie zdravana de laptic :)
    Gaby iti multumesc pentru cutiuta fresh , in secunda in care am vazut-o "mi-a lasat gura apa"
    Si acum dinceea ce reiese din podium imaginati-va un Elf care sta la masa savurand un pahar de vin , asezandu-si fularul in timp ce scotoceste intr-o cuituta dupa cheile timpului ..Noo ce imagine interesanta :)..si daca in cutie ar fi multe bijuterii si amulete , pe scaun ar avea o paturica de la o fetita, in spatele sau doua tablouri superbe si langa un dulapior plin de lucrusoare tricotate...Si uite asa am incorporat toate lucrarile intr-o imagine :)

Le invit pe nedeella si corinadori sa isi comande premiile si sper ca puterile mistice ale druizilor din padurea de Smarald sa le calauzeasca printre nametii asternuti in tara si sa ajunga la voi in timp util sa va puteti bucura de ele :)
    Felicitari inca odata tuturor!
    XOXo,
    Nico

11.12.2012, 17:43:53
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

*lucruri
    *cutiuta
    Scuzati..emotiile sunt de vina :)

11.12.2012, 17:46:22
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Foarte tare povestioara, eluneara :))! Te invit sa iti revendici limonada energizanta!

11.12.2012, 18:19:03
  • soso07
    soso07

Va multumesc, fetelor, pentru atmosfera deosebita pe care ati creat-o in acest concurs (de la inceput si pana aici, la premiere) !!!

Nico, multumesc pentru ajutorul tau (si cu listele, si cu vorbele frumoase). Ai simtit tu ceva ... ca m-au mai lasat putin puterile ... si mi-ai dat un punct de sprijin :))) Asa intentionam sa scriu si eu, sa trec prin toate creatiile, dar la serviciu (cand am scris) era cam agitatie, iar acasa ... nu mai spun ca nu prea am loc la computer :)

Gaby, ma duc sa storc o lamaie sa ma revigorez un pic :))

11.12.2012, 18:20:06
  • foxyilina
    foxyilina

Felicitari fetelor!!!
    Multumesc mult www.breslo.ro/Shop/NaturaArt pt premiu. :)

11.12.2012, 20:59:44
  • corainadori
    corainadori

Buna fete si baieti! Acum am ajuns acasa, obosita si am gasit surpriza: am castigat un premiu! Le sunt recunoscatoare celor care m-au votat si multumesc mult eluneara pentru premiul ce mi l-ai oferit. E foarte draguta si abia astept sa mi-o pun la mana acum de sarbatori. Multumesc mult si ma duc repede sa fac comanda. Va salut si va felicit pe toate participantele! Corina

11.12.2012, 21:24:19
  • aigile
    aigile

Sara buna, dragelor!Nu prea am azi vorbele la mine, poate pentru ca nu am imaginat o asa postura, eu fiind adepta zicerii D-lui Pierre de Coubertin, pretuind, deci, PROVOCAREA, oricare ar fi 'artificiul' care ne poarta in zbor catre finish!(ha!ha!ha!, GabyS, m-ai 'omorat' cu remarca despre 'consecventa'!...)
    N-am sa scot, deci, 'cearceaful' discursului repetat in fata oglinzii, dar nici n-am sa balbai multumiri incepand cu mama/tata&bunica... Toti cei carora trebuie sa le multumesc sunt aici, premianti inaintea mea si alaturi de mine, pentru ca acestea premii sunt exact materializarea celor castigate prin intermediul acestor concursuri: generozitate, seriozitate in joaca, minte deschisa, apreciere, vorba buna si, mai mult decat orice, bucurie, cu cate un motiv pentru fiecare dintre literele alfabetului!
    Felicitari tuturor, pentru lucrarile pline de frumusete, versatilitate si talent, si, cum locurile pe podium sunt, in cele din urma, o loterie, THE SHOW MUST GO ON!
    Multumim celor care pun in scena/ regizeaza/sustin material aceasta frumoasa joaca de oameni mari! Soso, LadyShop, multumesc frumos pentru premiile neasteptate si generoase!Daca am uitat ceva, iertati, va rog! - ma grabesc sa postez odata! - de 4 ori pana acum am pierdut mesajul scris din cauza fluctuatiilor din retea (si inca n-a inceput bine viscolul!...)

11.12.2012, 23:02:49
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Buna dimineata,fete harnice si talentate!
    Va felicit din inima pe toate.
    Cu asa un podium,nu putem decat sa ne mandrim cu concursurile noastre,incepute ca un exercitiu de imaginatie dar,in timp,ajungand la ceea ce sunt azi:acelasi exercitiu de imaginatie,dar si un mijloc prin care ne apropiem sufleteste,dam nastere unor creatii nemaipomenite si tinem viu spiritul de comunitate.
    Felicitari Mihaela si Ligia!Recunosc ca abia astept sa vad ce tema iese din doua minti nemaipomenite ca ale voastre!
    Felicitari Nico,Gaby si celorlalte fete!

12.12.2012, 08:30:19
  • soso07
    soso07

Si eu astept cu nerabdare tema urmatoarei provocari :)

12.12.2012, 09:09:37
  • forHOPE
    forHOPE

Neatza fetele! Felicitari castigatoarelor! Si felicitari si tie Sorintzo pentru fantasticul concurs! Si cu aceasta ocazie le multumesc si eu celor care m-au votat! :)

12.12.2012, 10:57:27
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Felicitari fetelor! si castigatoarelor, si moderatoarei, si votantilor si restul participantelor :)

12.12.2012, 11:17:40
  • alamoniquecreations
    alamoniquecreations

Felicitari castigatoarelor, tuturor concurentelor si gazdei pentru asa idee frumoasa. Multumesc pentru premiu, Sorina!

12.12.2012, 12:12:03
  • NaturaArt
    NaturaArt

Felicitari castigatoarelor si multe multumiri organizatorilor pentru gazduire! :)

Multumesc din suflet, Teoshop, pentru premiul neasteptat!

Foxylina - te astept cu drag sa iti iei ceva, la alegere, din magazinul meu! Cat mai repede daca se poate, ca pe 19 imi expira si il voi lasa asa pana dupa anul nou. Fac o pauza, pentru ca sunt un pic obosita...

Va doresc sarbatori fericite si un An Nou fericit, cu multa inspiratie!
    Laura

12.12.2012, 15:20:53
  • mielena
    mielena

Pentru ca nu ma asteptam sa castig intre atatea creatii inspirate si aliniate temei, imi pregatisem felicitari pentru premianti si organizatori si urmatoarea replica "in ton" cu RECLAMA:

Nu, încă n-am luat vreun premiu
    Dar n-am motive să m-agit;
    Declar deschis că sunt un geniu,
    Şi-aştept să fiu descoperit :)

Acum ce sa zic? FELICITARI TUTUROR!! :)

12.12.2012, 16:25:06
  • aigile
    aigile

Dragelor, si eu si Mihaela va multumim inca o data pentru voturile cu care ne-ati onorat!Va rugam doar sa mai aveti 'putintica' rabdare, pana saptamana viitoare, cand vom fi amandoua in tara. Tema e deja aleasa, speram ca pana atunci sa finalizam toate amanuntele organizarii, pentru ridicarea cortinei urmatorului SPECTACOL!
    Va lasam putin sa va trageti sufletul - desi stim ca veti fi prinse pana peste cap cu 'spectacolul' de acasa!... Spor la pregatit, si impodobit - case si inimi! Pe curand!

12.12.2012, 18:49:57
  • LadyShop
    LadyShop

Felicitari !!! Va astept a va ridica premiile....

12.12.2012, 21:33:29
  • blanitza
    blanitza

Minunata intrecere intr-ale ARTEI!!! Si spun "arta", pentru ca am vazut aici o sclipitoare si navalnica fantezie in toate - si arta handmade, si arta CUVANTULUI, bine potrivit, dupa cum o spune si Arghezi, cu-ale lui Cuvinte Potrivite!!! Cat de frumos, asadar, ati potrivit totul - iar rezultatul este o gala a imaginatiei ce ma face si-acum sa oftez in barba ca nu m-am invrednicit... dar o s-o fac, si de-abia astept urmatoarea "fereastra deschisa" pentru zborul gandurilor noastre!!!
    Felicitari din toata inima pentru show-ul stralucitor in toate - creatii, organizare si participante, un regal de frumusete si inspiratie!!!

13.12.2012, 01:01:40
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Am primit premiile de la Sorina si de la Monica, lucrusoare superbe pe care le voi purta cu mult drag si cu care ma voi innoi acum, de sarbatori! Multumesc din suflet, fetelor!

19.12.2012, 11:31:04
  • soso07
    soso07

Ma bucur ca am adus un strop de culoare in prag de Sarbatori :)

19.12.2012, 11:53:47
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Si eu am primit!! Multumesc Sorina si Gaby!!
    De cand am deschis pachetele fac parada modei cu esarfa la gat si ma tot gandesc ce sa pun in cutiuta :)))
    Pupici

19.12.2012, 13:55:34
  • alamoniquecreations
    alamoniquecreations

Am primit premiul de la Sorina. Multumesc frumos!
    Numai bunatati ai pus in cutiuta cu surprize.

19.12.2012, 15:48:28
  • soso07
    soso07

:)

19.12.2012, 21:34:57
  • mielena
    mielena

Monique- nu esti singura placut surprinsa de "cutiuta cu surprize" trimisa de Soso. Si eu m-am bucurat foarte mult cand am deschis-o! :)

Iar esarfa este superba, Soso! Se roaga fii-mea de mine de vreo 2 ore, sa i-o dau ei maine la scoala. Are culori vesele si mi-e foarte draga. Oare sa i-o dau? :)
    Multumesc Soso!

Va doresc Craciun Fericit tuturor!

19.12.2012, 22:19:34
  • mielena
    mielena

@LadyShop in straie de Mos Craciun: multumesc mult pentru premiu! Pietricelele sunt superbe! :)

19.12.2012, 22:21:34
  • aigile
    aigile

Mie mi-a 'inhatat-o' fiica-mea de cum am deschis pachetul!(ma rog, EA a stat la coada la posta!...) Esarfele sunt de vis! - si cat se poate de versatile, fiind jucause si distinse, dupa... purtator! Sorina, deschideai un boutique (fizic, adica) cu cate bogatii ai risipit printre noi! Multumim si... nu te opri - acum, ca ne-ai creeat 'dependenta', o sa vrem din toate culorile!

19.12.2012, 22:27:04
  • soso07
    soso07

Ma bucur ca au facut senzatie esarfele :*) Completez colectia, nicio problema ! Sa le purtati cu drag (mamici si fetite)

20.12.2012, 13:30:27