Forum: Idei si sugestii Adresa incompleta
- zaharel
Buna,
07.06.2010, 18:33:26
Am deschis acest subiect pentru ca am o mica problema.O mica problema care a provocat o mare problema.
Am facut o comanda de margelute la unul din magazine si am asteptat coletul care supriza nu a a ajuns nici astazi,comanda fiind facut in data de 13 mai.Am discutat cu persoana in cauza care este o draguta si m-a asigurat ca,coletul a fost trimis si trebuie sa-l primesc.
A mai trecut o saptamana...si inca una si asa am ajuns sa verificam adresa de livrare gandindu-ma ca s-a scris ceva incorect.
Asa am constantat ca nu-mi apare toata adresa.Mai exact o cifra de la apartament,in loc de 12 apare 1. De aici probabil s-a produs aceasta intarziere,probabil coletele au fost returnate si nu mi se pare normal.
Rog verificarea si remedierea acestei probleme.Daca este nevoie trimit pe mail si un print screen primit de la persoana in cauza unde se vede clar adresa incompleta.Mentionez ca in profilul meu adresa ok.
Multumesc si Deliei pentru rabdare si intelegere. Stiu ca te-am cicalit la maxim :))))
O seara frumoasa! - CinnamonCloves
zaharel, scrie te rog un mail la [email protected] in care sa le explici problema.
08.06.2010, 18:00:10 - zaharel
Multumesc!
09.06.2010, 15:46:55
Asa o sa fac.:) - DENISE
cred ca ar fi necesar sa existe rubrica si pentru judet,nu doar pentru oras,pentru ca la adresa completa majoritatea nu scriu judetul si tot timpul trebuie sa caut pe net eu,sa pierd timpul.
09.06.2010, 18:27:10 - naturaspirits
Da exact! trebuie sa existe rubrica obligatorie pt judet, pt ca f multe persoane nu scriu nicaieri.
10.06.2010, 12:50:35
Poate ar fi bine sa apara si cifra "0" de la inceputul codului postal la Bucuresti. - beadshop
Corect cu judetul! Si eu as zice ca daca se poate, ar fi bine sa existe rubrici (campuri) clare ca in formularul de la posta cu str .... nr ..... bl.... ap....
22.06.2010, 22:19:53
Sunt persoane care scriu la adresa ceva de genul 25/3/15 si o luam pe ghicite care e nr strazii, blocul, scara etc. Daca ar fi campuri separate nu ar mai completa nimeni.....incomplet :) - CinnamonCloves
Nu e o idee rea. Sa vedem ce sa poate face.. :)
23.06.2010, 01:03:26 - beadshop
Vreau sa readuc in discutie aceasta propunere: sa existe campuri clare la completarea contului, adresei.
12.05.2011, 11:51:58
Am primit comenzi cu adrese incomplete, in sensul ca exista de ex nume si nr de strada si doar cand am cerut confirmarea comenzii mi s-au dat si restul datelor (nr. ap de ex). Multe magazine nu cer confirmare si trimit direct comanda, deci poate sa considere adresa completa din start, desi nu e asa.
La fel exista conturi de genul precizate de mine mai sus: 25/3/15.
Sau sunt persoane care locuiesc intr-o comuna si au doar comuna si nr....si incepem pe ghicite (sau pe google) sa cautam judetul. Dar ce ne facem ca in Romania exista acelasi nume de comuna in judete diferite???
Daca ar exista campuri pt fiecare informatie din adresa, ar fi si in ajutorul cumparatorilor sa nu uite anumite date si as fi sanse mai mari ca adresele sa fie complete din start.