Forum: Tehnici & Materiale Adeziv pe lipit metal pe sticla
- tonycat
Salut,
19.01.2012, 18:31:07
am si eu o dorinta sa impodobesc niste vaze mici de sticla cu ornamente modelate din sarma de cupru dar nu stiu cu ce fel de adeziv as putea sa fixez sarma pe sticla. Ma puteti ajuta? Multumesc frumos! - tonycat
Super, @Cinammon, multumesc frumos!!!
19.01.2012, 19:17:54
Stiam ca sunt niste topicuri cu aceeasi tema dar nu le-am mai gasit.. - gystefania
Salut,
19.01.2012, 21:57:27
Eu folosesc pt metal+ sticla Bison din 2 componenti, are pe ambalaj un inel cu o perla, costa vreo 20 si un pic de lei, tine foarte bine, este transparent, nu se ingalbeneste cu timpul. Am incercat multe feluri, si pana acum asta este cel mai bun! Il cumpar din real!
Spor la treaba! - tonycat
Multumesc frumos, @GyStefania!
20.01.2012, 11:18:40 - blanitza
Eu am facut niste inele cu piatra-cabochon lipita pe baza metalica, si daca piatra este slefuita impecabil, se lipeste absolut beton cu Diamond Glaze, un lipici pe baza de apa. Am incercat lipitura, si-am tras de piatra de mi s-a strambat baza, dar ea nu s-a dezlipit, totusi exista un impediment - nu trebuie sa te speli pe maini purtand inelul, pt ca in timp s-ar putea sa se dezlipeasca.
29.01.2012, 17:19:25 - tonycat
@Blanitza, multumesc, dar in cazul asta nu e bun pentru ca e vorba de un vas decorativ si care se mai si spala. Cuprul poate sa se inverzeasca-albastreasca, nu-i bai. Cu atat mai bine, va avea patina. Probabil ca nu o sa lipesc cu nimic. O sa concep structura metalica asa incat sa nu fie nevoie de adeziv.
30.01.2012, 02:36:50