Forum: Tehnici & Materiale Ac pentru insigna

• gemsgems
    gemsgems

Am nevoie de niste ace mici, pentru insigne. O insigna are 1.5 cm latime. La suporturile de brosa obisnuite nu-mi place ca distanta dintre brosa si ac e prea mare si insigna nu are cum sa stea dreapta... o sa atarne. Cand e o brosa mai mare nu se vede, dar la ceva asa mic sigur se vede aiurea.

Eu am o insigna cu un sistem foarte tare, ca la cerceii cu surub. Dar nu reusesc sa gasesc asa ceva.

Aveti idee unde as putea gasi sau cu ce as putea sa inlocuiesc?

05.07.2012, 16:37:04
  • Chrys
    Chrys

gems, stiu despre ce vorbesti, am avut aceeasi problema. Nu am gasit ace de brosa chiar atat de mici, asa ca am lipit chiar o baza de cercel (din aceea cu platou, folosita la cerceii cu surub). Iar brosa o inchideam chiar cu dop de cercel, din metal / silicon. Sa fii atenta la adeziv, sa fie ceva de calitate (nu superglue la 1 leu, la asta ma refer).
    Sper sa-ti fi fost de ajutor. Spor la margelit!

08.07.2012, 16:01:17
  • gemsgems
    gemsgems

Am lipici foarte bun si m-am gandit si eu la asta. Dar nu inteapa tija de cercel? Chiar daca o tai mai scurta, tot cred ca inteapa... poate o curbez cumva...

Multumesc pentru raspuns! :)

08.07.2012, 16:19:25
  • Chrys
    Chrys

Hmmm, tijele mele nu erau foarte lungi, dar le-am taiat pur si simplu cu clestele pana la lungimea dorita. Am folosit dopuri de cauciuc moale si am taiat tijele astfel incat sa iasa foarte, foarte putin din dop. Cred ca m-a ajutat la fixarea brosei si faptul ca dopurile erau atat de moi si gumate, ca aproape se lipeau de tija, astfel incat pericolul de a cadea singure era ff mic.
    www.breslo.ro/Product/Dop-silicon_646622 - nu mai tin minte de la cine de pe Breslo le-am cumparat, dar asa arata dopurile mele si pot sa zic ca sunt multumita, mi-am facut treaba cu ele :).

08.07.2012, 22:17:56
  • gemsgems
    gemsgems

Norocul meu! Am tot din alea! :D Multumesc din nou! :*

08.07.2012, 23:06:21
  • Chrys
    Chrys

Cu placere, ma bucur ca te-am putut ajuta :*!

08.07.2012, 23:51:24
  • zmotocel
    zmotocel

incearca sa cauti "Tie Tac Clutch". nu stiu exact cum se numesc in romana.

08.07.2012, 23:54:21