Forum: Concursuri A fost odata ... - GALA PRIMAVERII - Legende si Traditii Romanesti - BIJUTERIE
- soso07
Se-mbratisara cedri si isi vorbira
07.06.2013, 19:36:40
parca din lumile de altadata
cum ca a fost ca niciodata,
a fost odata
un print, si-o preafrumoasa fata
ce pe un camp cu flori si stele cazatoare se-ntalnira
c-asa era pe-atunci ...
Ne povestea bunicul de prin carti
Cum ca spre PRIMAVARA
Printu-a-nhamat sapte perechi de cai
...
Povestea continua, dar sa facem un popas si sa ve tragem sufletul la umbra copacului incarcat cu PREMII :)
Ni s-au alaturat in aceasta frumoasa calatorie urmatorii SPONSORI :
- Silvia - www.breslo.ro/Shop/Jewelswithlove
- Gabriela - www.breslo.ro/Shop/GabyS
- Mihaela - www.breslo.ro/Shop/mielena
- George - www.breslo.ro/Profile/Gheorghitza
- Carina - www.breslo.ro/Shop/Ethno-Bead
- Iulia - www.breslo.ro/Shop/IuliaChirila
- Ligia - www.breslo.ro/Shop/aigile
- Laura - www.breslo.ro/Shop/NaturaArt
- Octavia - www.breslo.ro/Shop/DragomirOctavia
- Nicole - www.breslo.ro/Shop/NicoleCeaMov
- Carmen - www.breslo.ro/Shop/3cot
- Diana - www.breslo.ro/Shop/forHOPE
- Odilia - www.breslo.ro/Shop/Kalimera
Alaturi de ei, gazdutza voastra, Sorina - www.breslo.ro/Shop/soso07 care va invita pe toti la un ceai :
www.breslo.ro/Product/Povesti-la-un--ceai---Pliculete-de-ceai-oferite-participantilorsponsorilor-la-Concursul-PRIMAVARA---Legende-si-Traditii-Romanesti_943426
Responsabil cu cafeluta si cartea cu povesti a fost Gheorghitza :)
LISTA de creatii inscrise + punctajul obtinut in urma votarii (* au fost luate in calcul toate voturile exprimate*) :
1. carmenn www.breslo.ro/Product/SET--Colier-si-cercei--Poiana-narciselor--Concurs_877284 - 4
2. DragomirOctavia www.breslo.ro/Product/Colier-Ghiocei-in-zapada_883503 - 8
3. mielena www.breslo.ro/Product/Mariandynes_883710 - 7
4. FIMARC www.breslo.ro/Product/Gardina-cu-flori_883475 - 8
5. mielena www.breslo.ro/Product/Hua-Mulan_888422 - 9
6. eluneara.bijoux www.breslo.ro/Product/Spring-Oracle_889873 - 15
7. FIMARC www.breslo.ro/Product/Maci-de-gradina---rezervata_889886 - 16
8. GabyS www.breslo.ro/Product/Colier-statement-Legmntul-cu-pdurea_893184 - 17
9. aigile www.breslo.ro/Product/Primvara-PERFECT---set-brar-i-cercei-Concurs---Primvara---legende-romneti_896280 - 3
10. nicolebijou www.breslo.ro/Product/Primavara_897132 - 6
11. DragomirOctavia www.breslo.ro/Product/Lacramioare_897516 - 11
12. cuzepangabi www.breslo.ro/Product/Silk-butterfly_897934 - 2
13. NicoleCeaMov www.breslo.ro/Product/Colier-Statement-Flori-de-Liliac---margele-nisip-flori-frosted-margele-portelan_899478 - 23
14. mirelamohjazi www.breslo.ro/Product/CIRESE-DE-MAI--COLIERPARTICIPA-LA-CONCURS-PRIMAVARA_899629 - 4
15. artemiza-design www.breslo.ro/Product/Podoabe-cu-maci---set---unicat---participa-la-concursul-Primavarape-forum--momentan-rezervat_899552 - 13
16. carmenn www.breslo.ro/Product/Colier-Micsunele----Concurs-legende---Sectiunea-Bijuterii_901033 - 6
17. nicolebijou www.breslo.ro/Product/Flori-flori-flori_901128 - 6
18. raven www.breslo.ro/Product/Transcendenta-de-primavara---Bratara-vesela-in-trei-culori_909260 - 15
19. NaturaArt www.breslo.ro/Product/Set---Flori-de-primavara-Participa-la-concursul-Breslo-PRIMAVARA---Legende-si-Traditii-Romanesti_916710 - 5
20. aigile www.breslo.ro/Product/Ciree-de-MAI---set-brar-i-cercei-Concurs-Primavara_919970 - 4
21. AndreeaHandmade22 www.breslo.ro/Product/Randunele-in-colier_925936 - 2
22. Buburuzacughetute www.breslo.ro/Product/Legenda-trandafirului_926856 - 3
23. forHOPE www.breslo.ro/Product/Liliac-inflorit_927847 - 24
24. IuliaChirila www.breslo.ro/Product/Colier--Tesaturi-Romanesti--participa-la-Concursul-Primavara--Legende-si-Traditii-Romanesti_928330 - 12
25. cuzepangabi www.breslo.ro/Product/Flori-de-liliac_928870 - 0
26. cuzepangabi www.breslo.ro/Product/Gargarite_928914 - 1
27. CoRiMai.handmade www.breslo.ro/Product/Pandativ-curcubeu_929747 - 2
28. forHOPE www.breslo.ro/Product/Mac-rosu_930132 - 13
29. carla69 www.breslo.ro/Product/Pasarea-maiastra-pentru-concursul-Legende-si-traditii-romanesti_930978 - 4
30. raven www.breslo.ro/Product/Zana-Toporasilor---Colier-de-primavara-cu-dantela-si-perle_931684 - 25
31. Jewelswithlove www.breslo.ro/Product/Set-Un-bujor-roz-din-Bucovina-participa-la-concursul-Primavara-Legende-si-traditii-romanesti_932197 - 10
32. 3cot www.breslo.ro/Product/Colier-Flori-de-Sanziene--participa-la-concursul-PRIMAVARA-Legende-si-traditii-romanesti_932975 - 15
PODIUMUL premiantilor si premiile oferite :
Locul I
30. raven www.breslo.ro/Product/Zana-Toporasilor---Colier-de-primavara-cu-dantela-si-perle_931684 - 25 puncte
www.breslo.ro/Product/Diploma-premiere--participare--sponsorizare-la-Concursul-PRIMAVARA---Legende-si-Traditii-Romanesti_935275
www.breslo.ro/Product/Premiul-I-concurs-PRIMAVARA---Legende-si-traditii---sectiunea-BIJUTERIE_937801
www.breslo.ro/Product/Trusa-scule---Premiul-I-la-sectiunea-BIJUTERIE---Concurs-PRIMAVARA---Legende-si-Traditii-Romanesti_935285
De la IuliaChirila voucher 80 lei cheltuiti in magazinul ei www.breslo.ro/Shop/IuliaChirila
De la mielena 50 lei
www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-ocupanta-locului-I-la-concursul-Primavara-2013_922332
Locul II
23. forHOPE www.breslo.ro/Product/Liliac-inflorit_927847 - 24 puncte
www.breslo.ro/Product/Premiul-II-concurs-PRIMAVARA---Legende-si-traditii---sectiunea-BIJUTERIE_937794
www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-ocupanta-locului-II-la-concursul-Primavara-2013_920914
Locul III
13. NicoleCeaMov www.breslo.ro/Product/Colier-Statement-Flori-de-Liliac---margele-nisip-flori-frosted-margele-portelan_899478 - 23 puncte
www.breslo.ro/Product/Diploma-premiere--participare--sponsorizare-la-Concursul-PRIMAVARA---Legende-si-Traditii-Romanesti_935275
www.breslo.ro/Product/Premiul-III-concurs-PRIMAVARA---Legende-si-traditii---sectiunea-BIJUTERIE_937792
Locul IV
8. GabyS www.breslo.ro/Product/Colier-statement-Legmntul-cu-pdurea_893184 - 17 puncte
www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-ocupantele-locului-III-si-locului-IV-la-concursul-Primavara-2013_920484
DEBUTANTII si premiile lor :
AndreeaHandmade22 - www.breslo.ro/Shop/AndreeaHandmade22
25 lei - din partea lui George www.breslo.ro/Profile/Gheorghitza
CoRiMai.handmade - www.breslo.ro/Shop/CoRiMai.handmade
25 lei - din partea lui George www.breslo.ro/Profile/Gheorghitza
Premiul pentru PRIMA INSCRIERE :
carmenn www.breslo.ro/Shop/carmenn
www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-prima-inscriere-Concurs-PRIMAVARA---Legende-si-Traditii-romanesti---BIJUTERII_850007
CLIENTI votanti :
Aelita - www.breslo.ro/Profile/Aelita
www.breslo.ro/Product/Pandantiv-Ink-flower---Premiu-pentru-votani-la-Concursul-Primvara---legende-i-tradiii-romneti_895304
m0t0b33 - www.breslo.ro/Profile/m0t0b33
www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-un-client-votant---Concurs-PRIMAVARA---Legende-si-Traditii-Romanesti---BIJUTERIE_877423
Alte PREMII :
IuliaChirila - www.breslo.ro/Shop/IuliaChirila
www.breslo.ro/Product/Premiu-Concurs-PRIMAVARA---Legende-si-Traditii-Romanesti_944002
De la Ethno-Bead - 40 voucher 40 lei cheltuiti in magazinul www.breslo.ro/Shop/Ethno-Bead
3cot - www.breslo.ro/Shop/3cot
De la Natura Art - mix margele din magazinul www.breslo.ro/Shop/NaturaArt/Mixuri-de-margele---pret-bun_49393
Jewelswithlove - www.breslo.ro/Shop/Jewelswithlove
www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-Intarziata-anului-----Concurs-PRIMAVARA---Legende-si-Traditii-Romanesti--si-nu-numai_937784
DragomirOctavia - www.breslo.ro/Shop/DragomirOctavia
www.breslo.ro/Product/Cercei-Fruity-taste-of-vintage---Premiu-pentru-Concursul-Primvara---Legende-i-tradiii-romneti_908183
eluneara.bijoux - www.breslo.ro/Shop/eluneara.bijoux
www.breslo.ro/Product/REZERVAT---Cutie-Bijuterii_937040
aigile - www.breslo.ro/Shop/aigile
www.breslo.ro/Shop/Jewelswithlove/Premii-concurs-forum_34223
cuzepangabi - www.breslo.ro/Shop/cuzepangabi
www.breslo.ro/Product/Panseluta---Premiu-concurs_935459
buburuzacughetute - www.breslo.ro/Shop/Buburuzacughetute
www.breslo.ro/Product/Peisaj-cu-magnolie-i-un-HAIKU-dezlnat---set-brar-i-cercei-premiu---Concurs-Primavara-n-legende-romneti_900153
nicolebijou - www.breslo.ro/Shop/nicolebijou
www.breslo.ro/Product/Premii-pentru-participantii-Concursului-Primavara---Legende-si-Traditii_943318
artemiza-design - www.breslo.ro/Shop/artemiza-design
www.breslo.ro/Product/Cercei-Magnolia---Premiu-pentru-Concursul-Primvara-legende-i-tradiii-romneti_906599
NaturaArt - www.breslo.ro/Shop/NaturaArt
www.breslo.ro/Product/Premii-pentru-participantii-Concursului-Primavara---Legende-si-Traditii_943318
Inimioara - cadou primita de mine :*)
www.breslo.ro/Product/Colier-i-cercei-Wild-at-heart---premiu-pentru-organizatoarea-Concursului-Primvara-legende-i-tradiii-romneti_891536
Va multumesc ... este tot ce mai pot spune acum, la finalul povestii numita PRIMAVARA !!!
A fost odata ca niciodata
mai e acum, si va mai fi odata ... - carmenn
felicitari fete! multumiri sponsorilor si moderatoarelor!
07.06.2013, 19:43:49 - soso07
Va rog sa va uitati atent pe toate cele trei liste cu premii pentru ca fiecare sa-si gaseasca numele pe undeva !!!
07.06.2013, 19:44:45
Eu deja am ametit, asa ca voi sa urmariti mai bine ce si cum :) - forHOPE
Abia acum am intrat si eu pe forum si wow! BIG surprize!! Nu m-am asteptat la un loc pe podium! Sunt atat de fericita, am fluturi in stomac, uite asa simt cum fac emotiile slalom printre celulele mele!! Multumesc in primul rand Sorinei, cea mai minunata gazda! Multumim pentru acest fantastic concurs! Multumesc tuturor celor care m-au votat si care mi-au fost alaturi, multumesc sponsorilor, multumesc tuturor! Felicitari tuturor participantilor, si , desi nu am putut fi cu totii pe podium, suntem cu totii invingatori!
07.06.2013, 19:52:22
Va multumesc! (ma simt de parca as fi primit un Grammy) :)
Sa curga ciocolataaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! - GradinaSecreta
O adevarata sarbatoare a florilor violet aici :)! Felicitari, Cristina, Diana si Nicole! Felicitari tuturor!
07.06.2013, 19:52:54
Multumesc frumos, Octavia pentru delicioasele bombonele de ciocolata! Le voi purta cu mare drag! Si te astept si eu in Gradina secreta sa iti culgei fructele :)!
Aelita, floricica de cerneala te asteapta :)!
Iti multumim, Sorina, pentru tot! Si referitor la inimioara si la tot ce ai facut in concursul asta, imi vine in minte povestea spusa de Silvia/Jewels despre frumusetea inimii imperfecte! Primeste de la noi toti cate o bucatica de inima ca sa acoperi toate locurile goale de unde ai daruit! - soso07
Vezi, Gaby, cum se leaga totul ... inimioara, povestea si sufletul pe care l-am pus aici, la discretie !
07.06.2013, 20:00:55
Va multumesc !!!
Diana, voi lua o bucatica de ciocolata, ca sa-mi recapat puterile :)
Pentru ca Octavia nu poate fi cu noi in aceasta seara (are probleme cu mamica ei), as vrea sa va transmit celor care aveti de comandat premiile de la ea sa o faceti cat de curand pentru ca luni sa le poata trimite.
Octavia, un gand bun din partea noastra !!! - raven
Buna seara, MULTUMESC din suflet pentru premiul luat, pentru toata sustinerea - si iti multumesc, Sorina, pentru gazduirea desavarsita! Ma voi stradiu sa fiu si eu in continuare, la VARA, o gazda macar pe jumatate la fel de buna!
07.06.2013, 20:11:00
Va multumesc tuturor, pentru voturi, premii - este ca un vis...
Felicitari, Diana si Nicole, si tuturor fetelor inca o data, pentru frumoasele creatii ce au facut cinste Primaverii.... - carmenn
care aveti concediu si veniti la mare lasati un mesaj pe breslo,un mail.va astept la o cafea!
07.06.2013, 20:14:06 - raven
As dori sa dedic acest premiu prietenei mele, care mi-a daruit aceasta frumoasa dantela, care m-a inspirat si m-a facut sa visez la paduri adanci, pline de toporasi si zane.....Multumesc!
07.06.2013, 20:27:03 - soso07
Ce frumos :)
07.06.2013, 20:30:58 - Jewelswithlove
Felicitari,Cristina,a castigat o creatie de vis,de care m-am indragostit de cum am vazut-o!Iar liliacul,fie ca e al Dianei,fie ca e al Nicolei,a inmiresmat sufletele tuturor!
07.06.2013, 20:48:09
Felicitari castigatoarelor,felicitari tuturor,participanti,sponsori sau simpli suporteri!
Multumiri sincere Sorinei pt adevaratul tur de forta!(Si-o poezie in dar...)
"Tu mi-ai facut sufletul frumos,
si mi-ai apropiat soarele,
astfel incit,
atingandu-l sa nu mai pot trai fara el niciodata.
Iti multumesc,ca arborii ploilor dupa o mie de ani de seceta!" - soso07
Silvia, mi s-au umezit ochii ...
07.06.2013, 20:57:39 - 3cot
..... ca niciodata ! Un concurs de exceptie !
07.06.2013, 20:59:15
Felicitari si multumesc tuturor ! - raven
Multumesc, mult Jewels..... Toporasi pentru toata lumea!!! Si ciocolata :))
07.06.2013, 21:26:25 - IuliaChirila
Incredibil..chiar uimitor!!! Cata munca, devotament, cata implicare, oameni de calitate, creatii minunate si o multime de premii!!!! Felicitari tuturor ..pentru ca toti suntem castigatori! O felicit pe Cristina, in mod special, pentru ca este ocupanta locului 1 si o invit sa isi aleaga premiul din magazinasul meu meu! :)
07.06.2013, 21:34:52
Sorina iti multumesc din suflet pentru premiu..este pe sufletul meu! Eu tin la traditii si cadoul tau imi va aduce mereu aminte. Iar ideea cu diplomele este de neegalat!! Chiar a fost un concurs inedit si bine organizat!
Si nu in ultimul rand multumes Ethno-Bead pentru premiu. Ma simt foarte rasfatata si norocoasa! :))
Nu stiu cum e la voi, dar in Brasov ploua tare, dar se pare ca si cu premii! :)
O seara linistita dupa un ceai delicios! - IuliaChirila
si pentru ciocolata :)
07.06.2013, 21:35:54 - soso07
Inseamna ca ceaiul a venit numai bine, pe ploaie :)
07.06.2013, 21:56:33
Pe noi ne-a ocolit ploaia, dar tot imi fac un ceai ! - IuliaChirila
:)
07.06.2013, 22:14:07 - raven
Si aici, la Iasi, ploua...Si merge un sirop de brad :)
07.06.2013, 22:18:53 - Ethno.Bead
Felicitari tuturor, a fost un concurs frumos.
07.06.2013, 22:24:47
Iulia, te astept cu drag sa-ti alegi margelutele preferate din magazin.
Sorina, iti multumesc mult pentru diploma si premiu, nu ma asteptam la o astfel de surpriza :) - soso07
Am vrut sa fie ceva special pentru toti :)
07.06.2013, 22:53:11 - mielena
Felicitari Cristina, Diana, Nicole!!! Pe Cristina o astept cu detalii pe privat pentru a ma ajuta sa trimit premiul. Felicitari tuturor fetelor care au format alaiul multicolor si inmiresmat al acestei primaveri si BRAVO Soso- regina desavarsita Primului anotimp!!
08.06.2013, 07:41:52
Ah!... si sa nu-l uit pe Gheorghita, distinsul Cavaler de Onoare al Primaverii noastre...Multumim ca ne-ai fost alaturi! :) - soso07
Si noi iti multumim, Mielena ... fata care ne inveseleste mereu prin creatiile ei :))
08.06.2013, 07:59:25 - Buburuzacughetute
Felicitari fetelor! Chiar a fost un concurs pe cinste!
08.06.2013, 09:51:57
Imi pare rau ca nu am putut petrece mai mult timp alaturi de voi...
Si multumesc pentru premiuuuuu!! - 3cot
Acum, pe lumina, am vazut premiul !
08.06.2013, 10:24:42
Multumesc NaturaArt, multumesc Soso ! - soso07
:)
08.06.2013, 10:31:10 - GradinaSecreta
Am uitat sa o invit si pe artemiza-design in Gradina sa-si culeaga magnoliile :). Te astept cu drag!
08.06.2013, 10:48:13 - Jewelswithlove
Si pentru ca am preluat stafeta de la Sorina,ducand mai departe sectiunea "Bijuterii" a concursului Anotimpuri,nu puteam sa las sa treaca asa,pur si simplu!De aceea,ii voi face Sorinei un dar simbolic dar din inima,dar ce va fi trimis imediat ce va fi gata!Cu plecaciune,am preluat stafeta in mod oficial!
08.06.2013, 10:51:24
www.breslo.ro/Product/Premiul-Preluarea-stafetei-special-pentru-Soso07_944390 - soso07
Silvia, tu ma treci prin toate starile sufletesti ...
08.06.2013, 10:57:27
Ba imi dau lacrimile de emotie, ba ma bucur ca un copil in fata cutiutei cu fundita :*) Esti o draguta, iti multumesc frumos pentru surprize si pentru preluarea stafetei !
Sa fim toti invingatori la finele acestui concurs !!! - Jewelswithlove
Cu tot dragul!
08.06.2013, 11:00:47
Si,da,sunt absolut convinsa ca suntem si vom fi invingatori cu totii la finele concursului! - artemiza.design
A fost un concurs pe cinste, cu lucrari frumoase. Felicit creatoarele si felicit gazda pentru o moderare excelenta si calda . Dragi sponsori, chiar daca a plouat afara, a plouat si aici cu premii, drept pentru care va multumim frumos! Multumesc, Gabi, pentru magnoliile delicate pe care le voi astepta cu nerabdare si pe care, iote acum, intru sa le comand.
08.06.2013, 11:31:07 - NicoleCeaMov
Pfuuu... va multumesc!
08.06.2013, 14:23:33
Printre pregatiri de masa (il sarbatoresc azi pe iubitul meu) am zis sa mai arunc un ochi si pe breslo :) si tare mi s-au bucurat ochii
Yeey!!!
Felicitari raven si diana, felicitari celorlalte participante, felicitari sponsori si mai ales multumiri soso pentru rabdare, calm si gazduire! Va invit la tiramisu virtual, ca altfel nu am cum :) - NicoleCeaMov
eluneara.bijoux te astept sa iti revendici premiul :)
08.06.2013, 14:29:10 - user75871
Felicitari tuturor castigatorilor ,participantilor si nu in ultimul rand organizatorilor si sponsorilor acestui concurs.Sunt bucuroasa ca am participat si multumesc frumos pentru premiul "debutant".Atmosfera a fost de departe "primavaratica" si cu siguranta voi participa si la concursul "VARA" pentru care voi pregati ceva mai "varatic".
08.06.2013, 20:03:16
Cu drag,
CoRiMai - Aelita
Multumesc din suflet, GabyS! E minunata floricica de cerneala!!!
08.06.2013, 20:11:38 - raven
Multumim, Nicole! Ti-am admirat colierul inca de la concursul organizat de Breslo....este impecabil :)
08.06.2013, 22:18:39
Ne vedem cu totii la vara, sa continuam alaiul de voie buna si creatii inspirate! - DragomirOctavia
GabyS multumesc din suflet pentru premiu. O sa port cerceii de la tine cu mare drag. Sunt foarte frumosi. O sa-ti timit un mesaj privat.
08.06.2013, 22:46:22 - Gheorghitza
Ma bucur ca au existat DEBUTANTI si chiar daca premiul oferit de mine este unul simbolic, reprezinta un lucru important: deschiderea drumului spre performanta!
08.06.2013, 23:21:49
Raven, primeste cu tot dragul trusa de scule si sper sa lucrezi cu ele cel putin cu atata dragoste cu cata dragoste le-am ales si le-am pus in trusa.
Felicitari tuturor participantilor si nu in ultimul rand, prietenei noastre SOSO. - raven
Iti multumesc din suflet, Gheorghitza! Cu siguranta voi lucra cu multa dragoste....daca nu pui suflet in ceea ce creezi, mai bine nu te apuci, nu-i asa? :)
08.06.2013, 23:30:52 - NaturaArt
Felicitari tuturor creatorilor!
09.06.2013, 14:40:27
3cot - te astept oricand doresti sa iti iei din magazinul meu un mix de margele, la alegere.
De asemenea, multumesc din suflet pentru premiul care seamana foarte mult cu mine, prin urmare ma incanta. :) - eluneara.bijoux
Dupa un w-end foarte aglomerat vin si eu sa va felicit pe toate!! Si va doresc la fel de multa inspiratie si la VARAAA :D.
10.06.2013, 00:43:37
Felicitari Sorinei pentru tot efortul depus si atmosfera creata.
Multumesc draga Nicole , deja stiu cu ce voi umple cutiuta :) XO - cuzepangabi
E fain sa primesti vesti bune de luni...eu acum am vazut clasamentul...multumiri pentru premiu...forHOPE fetita mea o sa fie foarte fericita...multam fain...
10.06.2013, 08:04:01 - soso07
Fetelor, mai astept comenzi (premii, diplome). Merge banda in gol, fara pachete :)))
10.06.2013, 14:52:00 - Gheorghitza
Cred ca dupa acest concurs, te poti angaja "poştăşiţă"....
11.06.2013, 00:29:05 - soso07
George, vreau sa-ti spun ca astazi am confectionat pana si cutii, pentru ca nu se potriveau de niciun fel cele pe care le aveam cu ce-mi trebuia mie ...
11.06.2013, 00:30:56 - soso07
Cine stie, daca tot se privatizeaza Posta, imi deschid serviciu de coletarie :)
11.06.2013, 00:35:59 - raven
Soso, chiar voiam sa propun un tutorial despre cum sa ne facem singuri ambalajele...Se pare ca mi-o iei inainte :)
11.06.2013, 10:23:43 - raven
Mielena, am primit premiul! Multumesc inca o data - si pentru sustinere, si pentru cuvintele frumoase, si pentru incurajarea handmade-ului romanesc, in general!
11.06.2013, 11:23:24 - aigile
Măi, să fie! Pleacă omu' puțin, și nu mai recunoaște locu' la-ntoarcere! Sper că primiți felicitări, chiar și întârziate! - vreo 14 pagini deschise în paralel am de prins din urmă!Bravo, tuturor - câștigători, organizatori, participanti! Cum, nu sunt MAI MULȚI organizatori?!?... Sorina, dear, cu siguranță deții secretul dedublărilor(hmm... multiple!!!), altfel nu știu cum ai reușit o asemenea performanță de neuitat! FELICITĂRI!
11.06.2013, 11:50:39 - soso07
Ligia, multumesc :*) As putea spune, cateodata, ca sunt doar "trei in unu" ...
11.06.2013, 21:20:13
Am vrut, intr-adevar, sa fie ceva de neuitat. Dar, sa nu uitam totusi, ca nu am fost chiar singura, v-am avut pe voi, restul a mers de la sine ...