Forum: Promotii si oferte speciale 30% din comenzi pentru Andici
- Laurazin
30% din contravaloarea comenzilor lansate in magazinul meu sambata 13oct-14oct merg spre Andici. Situatia ii va fi trimisa pe mail iar banii trimisi in cont sau cu mandat. Coletele vor pleca luni dupa amiaza sau, cel tarziu, marti dimineata.
13.10.2012, 10:00:28
Si Oferta speciala - Un mic cadou surpriza in fiecare colet!!!
O margica pentru dvs+o margica pentru un copil+o margica ptr mine...nu se poate sa n-aveti nevoie de 3 margele...! Sau sa cumparati chiar din magazinul Andici si banii vor ajunge unde trebuie!!! Faceti si o "donatie" si primiti si ceva de care sa va bucurati de 2 ori mai mult.
Putin de la fiecare poate face mult pentru o cauza!
Multumesc - mandibohandmade
Multumesc mult pentru bunatate!
13.10.2012, 11:43:28
Dumnezeu sa va binecuvanteze. - AlexidaHandmade
As vrea sa ma alatur Laurei in incercarea de a-i oferi o mana de ajutor lui Andici,astfel ca si in magazinul meu comenzile din perioada 13-14 octombrie 30% din valoarea comenzii vor
13.10.2012, 12:09:43
merge spre Andici, iar comenzile peste 100ron vor beneficia de transport gratuit.
www.breslo.ro/Shop/alexida - Live
Am postat deja ofertă: transport gratuit la orice comandă (care depășește comanda minimă, care este de 20 de lei, în magazinul meu), plus reducere de 20% la comenzile mai mari de 50 de lei. Când am văzut oferta Laurei, am realizat că și eu puteam face ceea ce a făcut ea, numai că...nu m-a dus căpșorul. Alexida mi-a pus neuronii în mișcare și, după ce ei au reușit să ”sinapseze”, vin și spun așa: 20% din valoarea inițială a oricărei comenzi ce depășește 50 de lei aparține lui Andici, 20% tot din valoarea inițială ”aparține” cumpărătorului, iar transportul este gratuit pentru orice comandă. Oferta astfel completată este valabilă, ca și cea inițială, până miercuri, 17.10.2012, ora 24.
13.10.2012, 12:18:27 - mandibohandmade
Multumesc Alexida si Live!
13.10.2012, 21:37:45 - AlexidaHandmade
As vrea sa prelungesc perioada promotiei oferite de magazinul alexida pana Duminica viitoare inclusiv.
14.10.2012, 21:32:20
Aceeasi oferta ca mai sus.
O voi face si intr-un post separat!
Edit Bijouxdemonange: iOferta completa a Alexidei: Deoarece colega noastra Andici este intr-o situatie mai mult decat dificila vreau sa ii ofer 30% din toate vanzarile saptamanii urmatoare 15-21 octombrie orele 24:00 ca un mic ajutor.
Deasemenea pentru comenzile peste 100 Ron transportul este din partea casei, adica gratuit.
Va multumim pentru ajutor! - mandibohandmade
Multumesc mult tuturor care s-au alaturat initiativei, este un mare ajutor pentru noi.
23.10.2012, 20:52:55
Va trimit ganduri bune!!!
Cu drag,
Andrea